שלום לכולם

הפנתר11

New member
שלום לכולם

מצב משפחתי;נשוי+2 שם;עוזי שגיא מגורים;קרית-גת לימודים;1983-1988 לימודים בירושלים חוות הנוער הציוני צה"ל ;חיל חימוש 1988-1991 מפעל אלת"א; 1991-1993 1993-1994 לימודי ניהול מחסנים ורכש +תעודת ניהול כיום עובד ברשת שופרסל לא במקצוע שלמדתי

ruchamay

New member
למה בחו"ל ולא בארץ

שלם, חשבתי לעצמי איש משפחה בעל 2 ילדים גר בקרית גת ומוכן להגיע לכל מקום בעולם כדי לעבוד אם כך אולי שווה לך לעבור עיר וככל שתתקרב לאיזור המרכז(ותוכל לחיות בפריפריות ששם הדיור מוזל) המשכורות בתחןם שלך מכובדות הכל תלוי באיך אתה מציג את עצמך ובמעט מזל אולי שווה לך לנסות באיזור תל-אביב /רמת החיל (תעשיית ההייטק)באיזור הוד השרון,ועוד באיזורי תעשייה מפתוחים, כאיזור תעשיה קיסריה ויבנה מצד שני ושם יש חברות רבות הזקוקות לאנשי ניהול מחסנים, גש פיזית עם קו"ח ופשוט שאל היכן משאבי אנוש הצג עצמך יש מקרים שהאיש בכניסה לא יתן לך להכנס לכן עדיף תמיד לפני לעשות עבודת תחקיר לאיזה חברות אתה רוצה להגיע ומי הם אנשי הקשר וכך יאפשר לך ביתר קלות לומר את מי ברצונך לפגוש ותמיד ניתן לצלצל אליהם וירדו לקבלך בהצלחה

hlsm

New member
עבודה באפריקה

למה?למה?ולמה? כי אם יעבוד פה כל החיים לא ירוויח משכורת כמו שיכול להרוויח שם, כנראה הוא בדק את השטח בכל זאת רוצה לנסות אז באמת בהצלחה רבה ...............

ruchamay

New member
אגה מה לגבי שאלתי

היי, מהיכן מיצבור הידע שלך בנושא אפריקה

hlsm

New member
עבודה באפריקה

הידע הוא מאנשים שעבדו שם רק מזה

לילית462

New member
לא שאני פוסלת את הרעיון שלך

אבל סביר להניח שבחודש עבודה באפריקה הוא ירוויח משכורת של שלושה ארבעה חודשים בארץ.... וזה בהחלט שיקול למי שרוצה להתקדם בחיים. מה גם שקשה נורא למצוא עבודה טובה בארץ, ובאפריקה הרבה יותר קל (יחסית)

hlsm

New member
עבודה באפריקה

נכון מאוד אבל ממש לא קל למצוא מאיפה הרעיון שכל כך קל, רק אם פרוטקציות חזקות וטובות...........

לילית462

New member
אני חושבת שקצת יותר קל

אפשר למצוא תפקידים יותר בכירים בתנאים הרבה יותר קלים. אני פוגשת אנשים שבארץ היו 'מוכרים בסופר' (סתם לצורך הדיון) ובאפריקה הם מנהלי מכירות בכירים. בארץ הם בחיים לא היו מוצאים עבודה כזאת... באפריקה, כל ממזר מלך

לילית462

New member
אני לא אומרת שזה כל כך פשוט ואכן יש סינונים

רציניים, ויש סכנות שונות בהתאם למדינות השונות. אבל אדם שהוא מוכשר יכול בעזרת הקשרים הנכונים והמזל להתקדם באפריקה מהר יותר, גבוה יותר, חזק יותר - כמו שהיו אומרים פעם... לגבי למצוא עבודה - צריך לפנות לחברות עם דסק אפריקאי. אם יש לך את הכישורים הנכונים, אולי יתמזל מזלך...

ruchamay

New member
לילית 462 מתגוררת באפריקה לה יש ידע רב

אם ניתן להשיג תפקידים בקלות ואני שואל לילית האם צריך פרוטקציות לעבוד באפריקה,מהן הדרישות הבסיסיות, האם אפריקה מסוכנת חוץ מהמלריה (שאותי אישית הענין מפחיד )מה עוד שיש לנו תינוקת בת שנה וחצי),האם החיסכון הכספי באמת עצום,להזכיר אני עוסק בפיקוח חקלאי ומסיים חוזה בקרוב ומחפש תפקידים בח"ל (אגב אני לא אגרונום). תודה

hlsm

New member
נשמע חלומי

אם זה כל כך חלומי למה יש סינונים כל כך גבוהים כך גונבה שמועה לאוזני, ודרך אגב אולי לילית תוכל לעזור בעניין אם קשריה הענפים.

לילית462

New member
אכן הסינונים רציניים

אבל זה בסה"כ הגיוני שחברות שמשקיעות אלפי דולרים בלהביא אנשים מישראל ולהחזיק אותם באפריקה, יבדקו טוב טוב את מי הן לוקחות. הרי החברות הנל משקיעות הרבה מאוד והן צריכות לוודא שהן לא שמקיעות באדם לשווא. ולגבי קשרים - יש לי רק בשיער...

hlsm

New member
עבודה באפריקה

אין ספק כי כל מה שכתבת נכון, אז למה לתת אפילו על הקצה אשלייה כלשהיא, לדעתי פשוט הוא צריך לנסות במקומות הנכונים בארץ, דרך אגב באיזה שליחות את נמצאת שם?

לילית462

New member
זאת היתה בדיחה - כלומר שאנחנו לא בשליחות אלא

כאן במחירה החלטה אישית. בחרנו לבוא לאפריקה כדי להתקדם בחיים מכל הבחינות ואחרי ארבע וחצי שנים אני יכולה להגיד שהתקדמנו המון. הן מבחינה מקצועית, שנינו התקדמנו בקריירה שלנו בצורה משמעותית שלא היינו יכולים להתקדם בארץ גם לא בעשר שנים. הן מבחינה כלכלית - וכל מילה נוספת מיותרת. הן מבחינה משפחתית ואישית - שהריחוק מהחמולה, מהבית, מהציוויליזציה עשה לנו כמשפחה וכזוג רק טוב. וגם מעוד כל מיני בחינות אחרות כמובן

למעלה