מה קרה בורבה? כבר הביתה? קודם תזמין אותה לקפה...
ס סאני42 New member 26/3/08 #40 ההפרש עלי-בתשלומים...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
ס סאני42 New member 26/3/08 #43 אז תעשה משו.... שונאת את הגברים האלה שנעדרים שבוע מהבית ואז חוזרים פתאום ועוד מתלוננים שאין מה לאכול.... איפה היית עד היום? עם מי התרועעת? ואל תשקר אותי...
אז תעשה משו.... שונאת את הגברים האלה שנעדרים שבוע מהבית ואז חוזרים פתאום ועוד מתלוננים שאין מה לאכול.... איפה היית עד היום? עם מי התרועעת? ואל תשקר אותי...
ב בורבה New member 26/3/08 #45 ../images/Emo42.gif42 נותן לך את הכבוד מתי, ובבקשה בלי שנאה אפשר עם .....
ס סאני42 New member 26/3/08 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif היה נראה שאתה נהנה....../images/Emo6.gif
ר רבנית פורים New member 26/3/08 #57 אחותי,את ענקיתתתתתתתת ../images/Emo24.gif אמרתי לך שאני אוהבת אותך
ב בורבה New member 26/3/08 #59 רבנית יקרה כדרך ../images/Emo66.gif אגב פורים וגם שושן פורים הסטוריה רק שתדעי...... מה שכן פסח בדרך אז................
רבנית יקרה כדרך ../images/Emo66.gif אגב פורים וגם שושן פורים הסטוריה רק שתדעי...... מה שכן פסח בדרך אז................