שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה ואני שמחה לגלות שיש עוד אנשים כמוני שהם גרושים ודתיים . אני ממש צעירה אני רק בת 22 הייתי נשואה חצי שנה והתגרשתי. היום אני עומדת כל כך הרבה פעמים במצבים מביכים כי אנשים שמזהים אותי כל הזמן שואלים אותי "את לא התחתנת"? וזה כל כך מביך אותי לענות שהתגרשתי וחוץ מזה שבעולם הדתי מסתכלים על גרושים במבט של רחמים ולפעמים אפילו כאנשים סוג ב. למישהו יש פתרון להציע לי?

להתחתן

סתאאאאאם אנחנו לא נותנים חשיבות ל"מה יאמרו הבריות" פשוט מתרכזים במה שצריך ולא במה שאחרים חושבים!!! אההה, נשמע מה זה פשוט?! מי אמר שפשוט להתחתן????????? בהצלחה

wings23

New member
תתחילי להסתובב עם אנשים

נורמאלים (כמונו) אף אחד לא ירד עליך כאן ! בקיצור.. הסיפור שלי ממש דומה לשלך.. אני התחתנתי בגיל 21 והתגרשתי בגיל 23 בקושי... פעם חשבתי כמוך, וכשאני התגרשתי לא היה אינטרנט, ולא קבוצות תמיכה, וזה לא היה "מקובל" כמו היום, ועלי הסתכלו חבל לך על הזמן.. את לא סוג ב', את סוג א' שופרא דשופרא על שהיה לך את האומץ לקום וללכת. אז שנסי מותנייך ותתחילי בדרך חדשה.. את מה זה צעירה !!!! ב ה צ ל ח ה

אומרים ש...

ילדים להורים גרושים יותר מתגרשים, גם ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 16 ואני כל כך רציתי שזה לא יקרה גם לי וזה בדיוק קרה . אבל מה אני עושה עם אנשים ששואלים אותי "אבל את לא התחתנת"? או שלפעמים יש אנשים שמפחדים לדבר לידי שאני לא יפגע ואני מזה שונאת את זה

כיום

שאחוז הגירושין בכלל האוכלוסיה מגיע קרוב ל 70% מנשואים הצעירים, מה הטעם לחפור האם זה קשור להורים וכו' זה כבר מזמן הגיע לממדים של מגיפה. הדבר הנכון, זה לפנות לכל מי שמרגיש לא נעים, ולשוחח עימו באופן פשוט, שגירושין זה לא גנטי ולא מחלה מדבקת וכו' החיים ממשיכים הלאה ולעיתים באופן הרבה יותר מוצלח מקודם. בהצלחה

wings23

New member
אז תעני להם...

"התחתנתי והגרשתי.. היה מהר לא ???" עם חיוך מרוח. נו מה את רוצה מותק... זה מה יש..אנשים אנשים... מי שיודע לא ישאל ומי ששואל לא יודע אז תעני בחיוך ודיי. אני יכולה להגיד לך מנסיוני... שאני פשוט קברתי את עצמי בבית ובכיתי בערך 5 שנים. אני מקווה שלא תלמדי ממני, כל אחד מגיב אחרת, תלכי אולי לאיש מקצוע שיתן לך הדרכה מסויימת, תדברי על הרגשות זה גם עוזר. תחפשי חוגי חברה אחרים להסתובב בהם, תבואי למפגשים שלנו... אנשים יחבקו אותך.

wings23

New member
אהה כן ועוד משהו

ההורים שלי נשואים באושר כבר 45 שנה... הלוואי עלי זוגיות כזו אין חוקים !!!

יש מישהו...

מבינכם שכבר התחיל פרק ב? אהבה חדשה? יש רגעים שלפעמים בא להתחתן רק כדי לא להתמודד עם התואר "גרושה" אבל אני יודעת שבחיים אסור לעשות דברים מתוך חוסר רצון להתמודד פשוט אני מכריחה את עצמי להתמודד ולהאמין שאני בחורה מדהימה ומקסימה ושלפעמים האנשים הכי טובים נופלים בפח של אנשים רעים שרוצים להרוס לך את החיים אני הייתי נשואה למישהו שמהיום הראשון לנישואים הוא היה רע וקינא ממני שיש לי חברות ומשפחה שאוהבת אותי וניסה לנתק אותי מכולם ואני נשארתי נשואה חצי שנה רק בגלל שפחדתי להיות גרושה שמסתכלים עליה במסכנות כזו ואני יודעת שהייתי צריכה לעזוב אותו בשבוע הראשון של הנישואים היום אחרי כל זה כיף לגלות שיש עוד אנשים שיכולים למחזיק לך את היד ולהבין אותך הכי טוב בעולם...

סאני42

New member
שלא תעזי!!!

לחשוב על להתחתן כדי להפטר מהתואר גרושה... מהר מאד תמצאי עצמך נושאת בתואר-"גרושה פעמיים"... קחי את החיים באיזי, זה לא נעים? בחוג שלנו זה כבר נהיה לא נורא... מהר מאד תגלי שכבר אף אחד לא מדבר עליך או מתעניין בך כי כולם עברו לפרויקט הבא.... יש לי ילד בגילך ולשמחתי הוא עוד לא מוכן לחשוב על חתונה. לשמחתי, כי לפעמים ילדים להורים גרושים ממהרים להתחתן כדי לברוח מהכל... נישואים זו לא בריחה זו בחירה! וכדאי שתהיה שקולה וטובה!!! בהצלחה חמדתי.

reo2

New member
וואו, 5 שנים בכית??? אני מקווה שעכשיו

את מכסה על השנים האלה ורק נהנית מהחיים

ציפי81

New member
עשית לי צמרמורת

5 שנים??? מקווה שיצאת מזה לחלוטין, ושמתוך המשבר התחזקת.

wings23

New member
הכל בסדר !

אחרי 13 שנה... מה זה 5 שנים. בנתיים ירדתי עם הזבל בחושך.............ונפלתי... מה זה סלטה. כל הזבל מפוזר בחדר מדרגות. ואני עכשיו במיטה עם סנפרוסט על הרגל

ציפי81

New member
וואו. רפואה שלמה

ממליצה לך ללכת לרופא להיבדק כדי לוודא שהנזק לא גדול ממה שאת משערת (מנסיון).

wings23

New member
אחכה לבוקר

אני כבר מסטולה מכדורים את האמת אני כבר דיי היי לא מרגישה כלום והרגל קפואה מסנפרוסט... HE HE HE

wings23

New member
לא היה בו שום דבר טוב

לקח לי הרבה זמן לקום ולהשתקם.

למעלה