שלום לכולם!!!

yellow cheese

New member
חחח נייסי=נחמדי.. ../images/Emo6.gif

ובולי...הממ לא משו..חחח
סידרה מצחיקה לגמריי.. מי היה מאמין שאישלג מדבר? הא? חחח.. תמיד הייתי אינטילגנטית לגילי..חחחחחחחחח

אמממ....אוקיי! ובולי הוא כן משהו!

בולי הוא איש שלג מדבר.....!!!! את לא מבינה שהירח עשה כישוף ונפח בבולי רוח חיים? בולי, שזה אני, מדבר חי ונושם, חלק מהווי והתרבות הישראלית!!! דרך אגב, ונגה גירל, צופי ומר פלפל מסרו ד"ש ואמרו שאני יעדכן אותך על כך שמר פלפל נפרד מפלפלת בגלל שהיא כל הזמן הרביצה לו שהוא לוקח לך מהעוגיות ויום אחד הוא תפס עלייה וואחד קריז והעיף לה וואחד כאפה בקיצור התגרשו ואז בגירושין הוא סיפר לגברת פלפלת שהוא תמיד פינטז על צופי... השמועות התגלגלו בין העכברים, הכלב החתול וכל גן החיות של משפחת פלפלת ובכפר עד שהמועה הגיעה לצופי, שראתה בו בזמן את ההופעה של אביב בפסטיבל ערד 98 ואיך שהיא שמעה את זה...היא התגרשה כי מסתבר שהיא הייתה דלוקה על מר פלפל עוד מאז שחני נחמיאס עשתה את בלי סודות ולימדה על א, ב, ג...ד,ה,ו...זיןןןןןןןןןןןן ח, ט, י,כ...... והשניים נפגשו, ומאז הם זוג טרי ונכון לעכשיו הם בירח דבש באולפני הטלוויזיה הישראלית.... אוקיי! מה עובר עליי?!?!....אביב גפן שולט! בולי הוא אחלה גבר, הוא ה-א-י-ש (של שלג...)

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אני נקרעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בולייייייייייי חזררררררררררררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח אלמוג בולי קם לתחייה!!!!! מה יש לך להגיד שירלי?

VengaGirl

New member
והפעם זה לתמיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומזתומרת בולי קם לתחיה
לא ידעתי שקרא לו משו...
אולי גם ליבי ודובי יחזרו לבקר??

VengaGirl

New member
ממש מעלה בי זכרונות...../images/Emo6.gif

*אני נהנת מהדיון המרתק על בולי עד ששירלי תחליט למחקו אותו...
*

למעלה