יופי! החתימה בסדר...ועכשיו ההופעה..
אז ככה: כל שנה בערך יש בדימונה (העיר שאני גר בה, לא למשך זמן רב כי אני עוזב ללהבים העיר השלישית העשירה ביותר בארץ, מקום ראשון סביון ומקום שני לא זוכר לא שזה ממש ממש מעניין אתכם-או שכן?!?!) את הפסטיבל לתקשורת! זהו פסטיבל שמכל הארץ באים לדימונה תלמידים שבמשך השנה עשו פרוייקטים בתקשורת ומציגים אותם! והדבר הדימונאים הכי נהנים ממנו זה שהעירייה מביאה אומן-בחינם! כלומר, מי שבא בא ורואה הופעה החינם של אומן! והשנה היה אביב גפן!!! אז איך ששמעתי את זה ארגנתי חברים שלי והלכנו להופעה, ולא רק זה הצלחנו להידחף ולהגיע עד הברזלים שמפרידים בין הקהל לאומן (שבמקרנ שלנו הוא אביב המלך!) משמע שהייתי שורה ראשונה וראיתי את אביב והלהקה בבירור!!!! זה היה כלכ-ך אדיר....לראות מלא אנשים עומדים ועושים v עם היידים, ואולי זה מה שגרם לי מאותה הופעה להערצה כל-כך גדולה שלו...ז´תומרת, תמיד הערצתי את אביב, אבל כשאתה רואה אומן,אדם רגיל בהופעה חיה שסחף המון אנשים (כשרגע השיא היה בשיר סוף העולם כשאביב אמר סוף בעולם וכולם הושיטו ידיים וצרחו!!!) זה היה אדיר! (גם אני ממש נסחפתי עמדתי על הברזלים והושטתי ידיים!!!)... באותה הופעה היה משהו לא נעים...בשירים הראשונים שאביב הופיע זרקו עליו מהקהל במבה וקלקר ועוד כמה דברים כנראה (לא שזה מנע מאביב להמשיך לשיר...!) ואת כל הקטע של אביב ההומו והכל... אבל, אביב הציל את המצב, כשאחרי כמה שירים הוא עשה הפסקה קצרה, אתם יודעים, מדבר עם הקהל והוא אמר משהו בסגינון הזה: "במהלך השירים, זרקו עליי קלקר ובמבה...ומי שזרק יש לו זין כזה קטן" (ברור שהוא אמר משהו יותר טוב פשוט שכחתי... ואז כולם התחילו לצרוחח!!! וזהו...מאז ומתמיד אהבתי את אביב ואת השירים שלו, אבל מאז אותה הופעה, אני נהייתי מעריץ גדול שלו.... the end.