שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

זה אני micky.s פתחתי "דף חדש"...סתם פשוט החלפתי שם משתמש אז מגיע לי ברוך הבא (מה שלא קיבלתי כשבאתי לפה בתור מיקי אס...
)

תודה (חוזר עם עישכון חדש בפרטים...)

שימו לב לשינוי!!! (בשם, בחתימה...) אביב גפן שולט!!! ולינקין פארק שולטים!!!!

VengaGirl

New member
אני מדמיינת..???

אני חושבת שאני לא רואה טוב...(בגלל המסך העלוב של אח שלי..) *הולכת להביא משקפיים* אהה!!!אני רואה טוב!!! בולי!! בולי כאן!!!
<זאת הייתה האובססיה היומית שלי לבולי..עכשיו נעבור לחלק היותר רציני..> ברוך הבא!!
ספר קצת על עצמך... *עכשיו אני מחפסת את התמונה המאגניבה של בולי שיש לי...טוב..אני לא מוצאת..תחיו גם בלעדיה נכון..?*

לילה אחד, בחורף רק, עשה הירח מעשה..

קסמים!!! שלום אני בולי (תעשיות שלג בע"מ) או בשמי המקצועי, מיקי (אוכל מילקי). תמיד אהבתי את השירים של אביב גפן אבל השנה אחרי ההופעה הראשונה שלי של אביב גפן פשוט התאהבתי בשירים שלו!!! עכשיו אחרי שאני יעשה "שלח" אני יראה אם סוף סוף יצאה החתימה שאני רוצה! (שמחתי לשמוע שיש לך תמונה שלי...כמה נחמד שעדיין ההשפעה שלי ושטיפות המוח שעשיתי לילדים התמימים מול מסך הטלוויזיה בערוץ 6 בשעה מוקדת, עדיין פעילה....חחח סתאאאם!) שלך, שלכם, של כולנו...בולי מיקי-מיקי בולי. נ.ב: גברת פלפלת מוסרת ד"ש (what the fuck???)

אוף עכשי שינתי שוב כאילו הורדתי...

שורה את המיקי אוכל מיקלי וזה שוב פעם לא מראה את הפרח, כלומר, כשכל פעם רשמתי שזה בדיקה זה בגלל שזהייתה שגיאה-לא ראו את הפרח השני ומקודם ראו אותו ועכשיו לא.......אוף עכשיו נבדוק...

VengaGirl

New member
נשף כישוף באיש שלג מוזר ונפח...

בבובה רוח חיים!!! אפשר לשאול באיזו הופעה הייתה...?(זאת שגרמה לך להתאהב בשירים..) ותמסור לפלפלת ד"ש חם בחזרה..(וגם לצופי ולמר פלפל..)

לפני שאספר על ההופעה אני עושה...

ניסיון לראות אם עכשיו סוף סוף החתימה טובה!

yellow cheese

New member
וולקאם באק מי../images/Emo127.gifקי... ../images/Emo13.gif

שם נייסי... למרות שפיתחתי שנאה מיוחדת לבולי אחרי השירשורים הבלתי נפסקים של כמה מבנות הפורום (אהם..גלי ואלמוג..אהם).. חחח

מה זה נייסי?

ואת שונאת את בולי?!?! בולי עצוב...בולי לא רוצה שישנאו אותו...בולי בוכה!
אבל הוא יתגבר! (כנראה...)

VengaGirl

New member
שירלי..במיוחד בשבילך..../images/Emo123.gif

תזכורת לכל שישורי הבולי!!! (יותר נכון אלה שלא מחקת...)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=243&msgid=3405513 (זה חלק מתוך שישור ענק...אז תמצאו לבד את התגובות להודעה..) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=243&msgid=3405802 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=243&msgid=3534142 (קצת בהתלחלה ובסוף...) שירלי אני בטוחה שכרגע עשיתי לך ת´יום...
(או שפשוט הזכרתי לך שיש הודעות שלא מחקת..
)

יופי! החתימה בסדר...ועכשיו ההופעה..

אז ככה: כל שנה בערך יש בדימונה (העיר שאני גר בה, לא למשך זמן רב כי אני עוזב ללהבים העיר השלישית העשירה ביותר בארץ, מקום ראשון סביון ומקום שני לא זוכר לא שזה ממש ממש מעניין אתכם-או שכן?!?!) את הפסטיבל לתקשורת! זהו פסטיבל שמכל הארץ באים לדימונה תלמידים שבמשך השנה עשו פרוייקטים בתקשורת ומציגים אותם! והדבר הדימונאים הכי נהנים ממנו זה שהעירייה מביאה אומן-בחינם! כלומר, מי שבא בא ורואה הופעה החינם של אומן! והשנה היה אביב גפן!!! אז איך ששמעתי את זה ארגנתי חברים שלי והלכנו להופעה, ולא רק זה הצלחנו להידחף ולהגיע עד הברזלים שמפרידים בין הקהל לאומן (שבמקרנ שלנו הוא אביב המלך!) משמע שהייתי שורה ראשונה וראיתי את אביב והלהקה בבירור!!!! זה היה כלכ-ך אדיר....לראות מלא אנשים עומדים ועושים v עם היידים, ואולי זה מה שגרם לי מאותה הופעה להערצה כל-כך גדולה שלו...ז´תומרת, תמיד הערצתי את אביב, אבל כשאתה רואה אומן,אדם רגיל בהופעה חיה שסחף המון אנשים (כשרגע השיא היה בשיר סוף העולם כשאביב אמר סוף בעולם וכולם הושיטו ידיים וצרחו!!!) זה היה אדיר! (גם אני ממש נסחפתי עמדתי על הברזלים והושטתי ידיים!!!)... באותה הופעה היה משהו לא נעים...בשירים הראשונים שאביב הופיע זרקו עליו מהקהל במבה וקלקר ועוד כמה דברים כנראה (לא שזה מנע מאביב להמשיך לשיר...!) ואת כל הקטע של אביב ההומו והכל... אבל, אביב הציל את המצב, כשאחרי כמה שירים הוא עשה הפסקה קצרה, אתם יודעים, מדבר עם הקהל והוא אמר משהו בסגינון הזה: "במהלך השירים, זרקו עליי קלקר ובמבה...ומי שזרק יש לו זין כזה קטן" (ברור שהוא אמר משהו יותר טוב פשוט שכחתי... ואז כולם התחילו לצרוחח!!! וזהו...מאז ומתמיד אהבתי את אביב ואת השירים שלו, אבל מאז אותה הופעה, אני נהייתי מעריץ גדול שלו.... the end.

אח גדול??? נייסי? מה זה כל אלה?

מישהו מוכן לפרש את המושגים האלו??? שאני יבין...!!! (למישהו יש את המספר של אבן שושן?)

למעלה