שלום לכולם...

mike 1970

New member
שלום לכולם...

הרבה זמן לא הייתי פה! מה נשמע? מה חדש? קבלו המלצה ממני אתר שאפשר לשמוע את השירים של מייק שלנו באונליין: http://www.deezer.com/#music/result/mike%20brant תהנו... אורי :)

mike 1970

New member
שלום שלום

להגיד שאני עסוק כל היום בצבא, יהיה שקר, למרות שבאמת אני די עסוק בו, אבל האמת היא שאני מגיע הבייתה הדבר הראשון שאני מנסה לעשות זה לתפוס את החבר'ה ולנסות לנצל את החופשות שלי, אז יוצא שאני די עצלן בשביל לראות מה חדש... אני כבר פחות עוקב מבעבר.. אבל עדיין משתדל להיות עם היד על הדופק בכל העיניינים על מייק... אפילו למחזה בבית ליסין לא יצא לי עדיין להגיע שזה ממש מתסכל אותי במיוחד שאני שומע שיש הצלחה רבה במחזה... בקיצור החיים שלי ושל מייק די התנתקו בשבועות האחרונים, אך נחזור אליהם בקרוב...

M i k e s F a n

New member
עצלות זה משהו אחר כבר...

טוב, ככה זה כשצעירים
תקופה אחת מתלהבים ממשהו ואחר כך שוכחים מזה חחחח

בוקר טוב אורי

אני שמחה שלמרות שאתה עסוק אתה עוקב אחרי הפורום.. כדי לך מאוד ללכת לראות את המחזמר לא כדי להפסיד.. אני מאוד התרגשתי... שירן

Kelin

New member
אורי וסיגל בוקר טוב לכם

סיגל...התמונה פיצוצית ומקסימה ! לא ראיתי אותה אף פעם ! אורי...כדאי מאוד ללכת להצגה היא מרגשת מאוד ומעניינת ! עוד כמה זמן נשאר לך לשרות ?

M i k e s F a n

New member
בוקר שוס לכולם!../images/Emo185.gif

שלום קלי'נקה.. אם אני חזקה במשהו אז זה בשיתוף תמונות וחומרים על מייק.. תהני מאמי

Kelin

New member
רואים שזה בא מה- ../images/Emo23.gif

תודה על התמונה

annie11

New member
hello sigal,annie here,

i like this one too, bless him he looks to have a lot on his mind, in this photo, this is a new one to me. love it, annie.xx

mike 1970

New member
היי קלי...

מה קורה? יש לי עוד הרבה זמן לשרות, אין לי אפילו שנה בצבא...

Kelin

New member
אוקי, אז אתה רק בהתחלה../images/Emo13.gif

באיזה בסיס אתה משרת ?....מישהו מהחברים שלך שומעת את המוזיקה של מייק ברנט ?

mike 1970

New member
ברווז, למרות שבטח זה לא אומר לך כלום

זה נמצא בבקעה, הגבול בין ישראל לירדן, עוד שבועיים עובר לתל ארד, בסיס טירונים בדרום. בקיצור לא נגמר. ולא, אף אחד מהחברים שלי לא שומע משהו שמזכיר את המוזיקה שאני שומע... חבר הכי טוב שלי אוהב את מוזיקת ההיפ הופ, ובכללי חברים שלי מתייחסים למוזיקה הזאת כאל מוזיקה של דיכאוניים (אני נוטה להסכים איתם כי לפני שנתיים שהאקסית שלי זרקה אותי התחלתי לשמוע אותם ואני חושב שזה נגרם מדיכאון) באופן כללי, גם במשפחה שלי לא שומעים את המוזיקה שלי... ההורים שלי אוהבים את שירי ארץ ישראל הישנים שלמען האמת אני די נגעל מהם, לפחות מרובם, ואחותי שומעת סתם ישראלי עכשווי שחוץ מאריק ברמן, אף אחד מהם אני לא נוטה לאהוב. בקיצור אז אני יחידי... אגב אני גם היחידי מבין כולם שמנגן (גם בין החברים וגם בין המשפחה). דרך אגב אם נסחפתי כבר בלכתוב- יש זמרת אנגליה שאני מאוד אוהב שאותה את סגנון הפולק הישן (כמו בוב דילן) קוראים לה Katie Melua (שם מאוד מוזר, אני יודע, יש ביוטיוב הופעות שלה, גם יפה וגם קול מדהים) והיא עכשיו הוציאה את האלבום השלישי שלה. ועכשיו הפאנץ'- אני מחפש בנרות דיסקים שלה פה בארץ ואין, לא מצאתי בחנויות ולא באינטרנט... אני חושב שאני כנראה היחידי ששומע אותה בארץ. אם מישהו יודע במקרה על חנות אונליין בינלאומית שתמכור לי ותשלח לי את הדיסק החדש שלה לארץ אני אשמח. יום טוב:)

annie11

New member
hello sigal, annie here

i like this one, it has allways been a favorite of mine this photo of mike. i like to remember him like this love, annie.xx

למעלה