ברווז, למרות שבטח זה לא אומר לך כלום
זה נמצא בבקעה, הגבול בין ישראל לירדן, עוד שבועיים עובר לתל ארד, בסיס טירונים בדרום. בקיצור לא נגמר. ולא, אף אחד מהחברים שלי לא שומע משהו שמזכיר את המוזיקה שאני שומע... חבר הכי טוב שלי אוהב את מוזיקת ההיפ הופ, ובכללי חברים שלי מתייחסים למוזיקה הזאת כאל מוזיקה של דיכאוניים (אני נוטה להסכים איתם כי לפני שנתיים שהאקסית שלי זרקה אותי התחלתי לשמוע אותם ואני חושב שזה נגרם מדיכאון) באופן כללי, גם במשפחה שלי לא שומעים את המוזיקה שלי... ההורים שלי אוהבים את שירי ארץ ישראל הישנים שלמען האמת אני די נגעל מהם, לפחות מרובם, ואחותי שומעת סתם ישראלי עכשווי שחוץ מאריק ברמן, אף אחד מהם אני לא נוטה לאהוב. בקיצור אז אני יחידי... אגב אני גם היחידי מבין כולם שמנגן (גם בין החברים וגם בין המשפחה). דרך אגב אם נסחפתי כבר בלכתוב- יש זמרת אנגליה שאני מאוד אוהב שאותה את סגנון הפולק הישן (כמו בוב דילן) קוראים לה Katie Melua (שם מאוד מוזר, אני יודע, יש ביוטיוב הופעות שלה, גם יפה וגם קול מדהים) והיא עכשיו הוציאה את האלבום השלישי שלה. ועכשיו הפאנץ'- אני מחפש בנרות דיסקים שלה פה בארץ ואין, לא מצאתי בחנויות ולא באינטרנט... אני חושב שאני כנראה היחידי ששומע אותה בארץ. אם מישהו יודע במקרה על חנות אונליין בינלאומית שתמכור לי ותשלח לי את הדיסק החדש שלה לארץ אני אשמח. יום טוב