שלום לכולם-

שלום לכולם-

כיף לגלות שיש את הפורום הזה..ואשמח להעזר בכם (מקווה שגם אתם תשמחו לעזור..) אני כעת מסיימת תואר ראשון במשפטים במכללת ק.אונו וחושבת להמשיך לתואר שני במינהל עסקים באו"פ. הבנתי שאוכל להגיש מועמדות רק לשנה"ל הבאה ועד אז אוכל להעביר את הזמן בלעשות את הקורסי השלמה שגם ככה אני צריכה.. יש לי מלא שאלות אבל נתחיל ב- 1.יש למישו מושג איך אונברסיטות אחרות מקבלות או שלא את ההכרה בקורסים של האו"פ??מישו בדק זאת? למקרה שאני לא אמשיך באו"פ.. 2.נשמע לכם טוב להתחיל במיקרו כלכלה ומבוא לסטטיסטיקה?לא כבד מידי? 3.מה המינוסים שיש בהרשמה מאוחרת?עקרונית היום יום אחרון להרשמה סדירה אבל אני עוד לא מפוקסת על הכל ומעדיפה לבדוק עוד קצת.. תודה ומקווה שבסוף גם אני אוכל לעזור פה..רק שזה בטח ייקח קצת זמן..

ושאלה ממש קטנה-

כשאומרים ניהול.למה מתכוונים?? יש ניהול ויש מינהל עסקים ?זה שני דברים נפרדים?

נועה321

New member
כאן זה פורום, לא צ'ט!

ואת ההודעה הפותחת כתבת רק לפני שעתיים וחצי, האם העלית בדעתך שיש אנשים שלא מחוברים לאינטרנט באינפוזיה? כאלו שנכנסים לכאן "רק" כל 5 שעות ולא כל דקה? קצת סבלנות מעולם לא הזיקה (מקווה שבכביש את נוהגת אחרת...).

את נורא נחמדה..

ושלא נדבר על מכניסת אורחים גדולה.. קורה שמישו קצת לחוץ אז הוא דוחף את השאלות שלא ייבלעו.. ושוב תודה לך!!

נועה321

New member
אין בעד מה

(ובמקרה הזה באמת שאין...), והאמת היא שגם הודעתך ותגובותייך עושות חשק לענות לך.... (אפשר להקפית הודעות בלי אגרסיביות!), הנה כמו שאני עושה עכשיו (למרות שלא מגיע לך...).

חציירח

New member
נועה באמת נורא נחמדה../images/Emo25.gif

ועוזרת פה להרבה אנשים (ואני לא צינית, בניגוד אליך). ובקשר לשאלות שלך-כנראה אין פה אף אחד כרגע שעושה\עשה תואר שני אז שווה לעשות חיפוש בפורום הדברים האלו הופיעו בשרשורים בעבר. ובקשר לחיסרון של הרשמה מאוחרת-רק שהתשלום יותר גבוה אבל זה שווה את זה,מאשר להירשם ולהתחרט.

בר03

New member
היי

1.עד כמה שידוע לי יש הכרה בקורסים 2.הקורסים הם סבבה לגמרי ויחסית קלים - אבל יש עומס של ממנ"ים וצריך לתרגל הרבה. 3. המינוס העיקרי - אין פשרות לחלק את הסכום בכרטיס אשראי ובגלל שאלו קורסים מבוקשים אולי לא יהיה מקום. בהצלחה.

למעלה