שלום לכולם..!

שלום לכולם..!

הסיפור שלי קצת עצוב. יש לי חברה שהיא החברה הכי קרובה והכי טובה שלי, אנחנו חברות מגיל 3 בערך, ובאמת שאני לא רואה את עצמי בלעדיה. אבל קרה משהו לפני חודשיים ופשוט ניתקתי איתה קשר. הייתי מטומטמת, הייתי טיפשה..אני יודעת. ועשיתי את זה בגלל שהרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת לדבר איתה יותר, ולהיות איתה. כי הכל כל-כך השתנה שלא הייתי מסוגלת לסבול את זה. ניתקתי איתה קשר למשך חודשיים פחות או יותר, ואני ממש מצטערת על זה. מבינה את הטעות שלי, ורוצה אותה חזרה. אבל היא פשוט לא מוכנה לקבל אותי חזרה (ובצדק!) היא אומרת שהיא רק רוצה לדעת למה ניתקתי איתה את הקשר, וזהו - יותר מזה היא לא רוצה איתי שום דבר. כתבתי לה מכתב ואני אמורה להניח לה אותו בתיבת דואר היום. אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות, כי אני ממש ממש לא רוצה לאבד אותה, ואעשה הכל כדי שנחזור להיות חברות (אפילו אם זה לא יהיה כמו פעם). היא ממש פגועה, וממש כועסת עליי (ושוב, בצדק) ואני לא מסוגלת לחשוב שאני אאבד אותה. מחר כל אחת חוזרת לצבא, ואז עד שבוע הבא זה כבר יהיה אבוד. מה אתם מציעים לי לעשות?

RayoDeLuz

New member
מממ...

אני מניחה שהיא די נפגעה מניתוק הקשר... אפשר לשאול למה ניתקת איתה את הקשר?

לדבר שוב

תני לה את המכתב, תבהירי לה מה קורה לך, כולנו עושים טעויות העיקר שמכירים בהן אני חושבת שכדאי לך להילחם עליה כמובן שיש גבול אבל כמו שאת אמרת היא כועסת ובצדק תני לה לכעוס ואחר כך אני מניחה שיעבור לה שתדברו, ותתעקשי! הטעות המאוד גדולה של אנשים זה אי הבנות היא לא מבינה כרגע אותך אבל שתדברו היא תבין אם היא אוהבת אותך באמת ורואה בך חברה טובה.

mirit111

New member
תתני לה את המכתב ותנסי להבהיר לה שאת מאוד

בס"ד רוצה לחזור להיות חברה שלה. עכשיו הכדור בידיים שלה והיא תצטרך להחליט אם היא רוצה את הקשר הזה או לא.

קודם כל

להיות בטוחה שאת לא תנתקי איתה קשר שוב אחרכך פשוט, להתאמץ כי נראה לי שמה שיש לכן הוא מאד מאד מיוחד בכלל גם אחרי שכל אחת הולכת לצבא זה לא ''אבוד'' זה לא כאילו אתן בחו''ל או משהו ב ה צ ל ח ה

למעלה