שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

אני הולכת לפרסם פה דולי ראשונה שלי... היא קצת מועתקת, אבל רק השיער והמבנה של החולצה!!!! אשמח לקבל תגובות!!!!!!!!!!!!! Mami של הצאט

אל תתייחסו פלטות

שכחתי להוריד את הפלטות, אז אל תתייחסו, כי כשהורדתי, אני לא מצליחה להוסיף, אז פשוט אל תתייחסו אל הפלטות!

ChocolateGirl

New member
אה.. כמעט שכחתי..

הנה כתובת שבה יש הוראות איך עושים דוליז ואיך עושים הצלה...

Hugs a Kisses

New member
מה פתאום??? הלכ מועתק פה!!!

ועוד מהדולי שלי! רק זה וזה וזה, גם המכנס והכל! חוצפה! הכל מועתק, לפחות תגידי שהכל מועתק, את בעצם לא עשית פה כלום! נעלבתי...

victorya

New member
לא יפה...

רותי, דולי מתוקה! אהבתי את החולצה. מצורפת דולי מקסימה (הגדלתי להצטנע) שהכנתי בכוחות עצמי (נסתיימה מתקפת הצניעות) הרבה יותר קל לעשות שיער בביס הזה...

Hugs a Kisses

New member
איזה בובה מדהימה!!!

באמת מדהימה!!! בא לך לבוא לצ´אט או משהו אם שתינו פה...?

תגובה ל:מה פתאום??? הלכ מועתק פה!!!

רותי, אני באמת מצטערת אם נעלבת או נפגעת, אבל את החולצה שיניתי, ובכלל עשיתי חצאית, ולא שמתי פסים סגולים בשיער! אני ממש מצטערת, ואם את תרגישי יותר טוב, אז אני אוסיף הודעה לכל הפורום שרב הדולי מועתקת ממך. מצטערת מאוד,

Hugs a Kisses

New member
הכל פה מועתק...

וזאת חצאית כי לא עשית קווים אבל זה אותם קוים שאני עשיתי למכנסיים, לפחות תודי שהכל מועתק, וזה לא פסים שם, זה סיכות, אבל מזה חשוב אם זה עדיין השיער שלי כן נפגעתי, את לא היית נפגעת? תנסי לעשות בובות משלך עם קצת עזרה מבובה אחרת אם את ממש צריכה אבל לא לבוא ולקחת בובה ופשוט לצבוע עליה או להעתיק אותה לגמרי ורק לשנות צבעים... זה ממש לא יפה אז תנסי! וכן נעלבתי מצטערת רותי

תגובה ל:הכל פה מועתק...

רותי, אני גם אני הייתי נפגעת במקומך, ושוב אני ממש מצטערת. אני מודה, הרוב לקוח מתוך הדולי שלך! אני תכף אפרסם מודעה שאומרת שכמעט כל הדולי לקוחה מתוך הדולי שלך! אני עוד הפעם ממש ממש מצטערת ואני לא אחזור על עוד הפעם! אני רק רוצה להוסיף שיש לך כשרון מהמם ליצירת דולי והדולי שלך מהממת! מצטערת מאוד,

תגובה ל:אני סולחת ותודה על המחמאה!!

רותי, אני ממש מודה לך שסלחת לי ואני לא חוזרת בי על המחמאה! את מעצבת דוליז מהממות ואני פשוט מורידה אותן, כדי שיתנו לי השראה! אני לא התכוונתי שזה יפגע בך! בכלל לא!!!! אז שוב-אני מצטערת, ותודה שסלחת לי! מודה לך מאוד על שסלחת לי,

ChocolateGirl

New member
שושה...(שני)

מה שעשית זה לא השראה... זו העתקה... השראה זה לשים ליד ולעשות דומה... את העתקת את הדולי ושינית את הצבעים... אבל אם רותי סלחה לך אז... אבל מי אני שיגיד משהו?

תדובה ל: שושה...(שני)

נכון מי את שתגידי משהו אם היא סלחה לי???? סתם.... זה לא מה שהתכוונתי... אמרתי שהעתקתי כמעט את הכל, אבל אני מורידה דוליז כדי שיתנו לי השראה, ובמקרה הזה העתקתי ממנה והצטערתי על זה... ממני,

Hugs a Kisses

New member
נכון זאת לא השראה

זא העתקה, אבל את התנצלת ואני בן אדם שסולח אז סלחתי ושלא תעשי זאת יותר זהו רותי

mgirl

New member
יש לי הערה קטנה

אם את עושה מכנס ברגליים צמודות, אז אפילו אם המכנס מתרחב, איפה שהרגליים צמודות הקו ישר. שימי מכנס ותנסי...

למעלה