לנחיותכם- הנה מה שכתוב בלינק
נפלתי. וזה מרגיש לא נעים, כואב מאוד. הנפילה הייתה מאוד חזקה, באה בהפתעה גמורה. נפלתי- וזה היה מגבוה. ללא התראה מוקדמת. נפילה לא צפויה. התמוטטתי. פתאום. וזה אחרי שהייתי בטוחה שדבר לא יכול לשבור אותי. שעברתי כבר את הגרוע מכל. הגעתי לנקודות הכי שפלות שלי והכי כואבות. והנה אני כאן, כותבת עם חיוך. היה לי טוב. חשבתי שהגעתי לנקודת השיא. אבל ככה זה כשמדחיקים. בסופו של דבר כל השדים צפים מחדש. זה אתה. אתה - סער. אתה היית הטריגר שהפך את האדמה על פיה. היית פה בשביל ללמד אותי את השיעור הכי חשוב בחיים שלי. יש לי את כל הסיבות בעולם לכעוס עליך ולשנוא אותך. אבל אין בי טיפת כעס. רק רחמים. והכרת תודה. בזכותך מצאתי את הדרך לטפל בעצמי - ואתה אפילו לא יודע. הכרת את כל נקודות החולשה שלי ובחרת ללחוץ דווקא שם. ברגע שעשית את זה עברת את הגבול. אל תאשים אותי על כך שלא יכולתי להישאר. הצפת בי מחדש את כל מה שהדחקתי במשך 6 שנים בעמל רב. בשניה אחת העלת הכל. חודשיים שלא יכולתי לעצום עין מבלי לבכות. כל לילה מחדש איחלתי לעצמי שלא אתעורר יותר למחרת. וכל בוקר התעוררתי לתוך סיוט שנקרא החיים שלי. נגמר לי הכוח להילחם ולא רציתי יותר. אבל כנראה שהזמן כן עושה משהו כי יום אחד קמתי והחלטתי לשים לזה סוף. לטפל בעצמי. אבל איך? אני לא יודעת. חייבת תעסוקה - רוצה להתעורר למען משהו. לא רוצה להתעורר יותר לתוך סיוט. החלטתי לאמץ כלב. כך הכרתי את טוטו. גור קטן ומדהים שבחר אותי ואני בחרתי אותו. הוא מחזק אותי ונותן לי כוח להמשיך. אבל כמובן שזה לא מספיק. מצאתי עבודה חדשה - קצת תעסוקה לשעות היום. כותבת המון. יוצאת המון. מקיפה עצמי באנשים טובים. ועכשיו? הולכת לפסיכולוגית שתעזור לי לצאת מהבוץ אליו נכנסתי. מכילה בתוכי משקעים רבים. משקעים של שש שנים לא הולכים ברגל. ועכשיו זה השלב הקשה - אסור להדחיק צריך לדבר. קל להגיד קשה לעשות. לדבר? על מה שלא העזתי לדבר כל חיי? עכשיו? מאיפה להתחיל? מה להגיד? אתם מאמינים לי שאפילו את השתלשלות האירועים אני לא זוכרת? כנראה שהמוח שלי יודע לעשות את העבודה כמו שצריך - להדחיק עמוק עמוק במקום שמאוד קשה להגיע אליו אחר כך. ואתה סער - שיחקת אותה. הגעת לשם מאוד מהר ועוד בלי כוונה תחילה. אז עכשיו כשהחומות נפרצו - נשאר רק לבדוק למה בנו אותם מלכתחילה. ומה בקשר לחומות הגנה חדשות? לא יודעת. מצד אחד מרגישה שעכשיו יש לי חומות כפולות שהרבה יותר קשה לעבוד דרכן. אך מצד שני - יש נקודה שכבר נפרצה. והדרך אליה תהיה הרבה יותר קלה ממקודם. צריך רק לדעת למצוא אותה.