שלום לכולם

Kibiniloch

New member
יחי ההבדל הקטן

8600GT עולה 700-800 שקל 8800GT עולה 1600+ :) אני מתכוונת לבנות לעצמי מחשב נייח לגיימרים, סבבה לגמרי בלי להשתגע: מעבד AMD Athlon 64X2 AM2+ 4800 2.5 Ghz + גוף קירור נפרד 2 ג'יגה זכרון הארדיסק 250GB sata II 7200rpm 16MB כ. מסך 8600GT מארז כולל ספק כח 400W-500W (או אולי בנפרד, נראה כבר) כל זה כולל ציוד היקפי מלא - מסך LCD 19", עכבר אופטי, מקלדת מולטימדיה ארגונומית, רמקולים...לא הולך לעבור את ה-5K. במחשב נייד זה פשוט לא קיים, גם בתקציב כפול מזה. ז"א, זה אמנם לא הטכנולוגיה האחרונה, אבל מי בכלל צריך יותר מזה עכשיו??

RoyBO

New member
אני מציע שתחכי קצת

עומדים לצאת סדרה חדשה של כרטיסי מסך סדרה 9 של NVIDIA שיתמכו בDX10.1 וSM 4.1 גם AMD הכריזה שבוע שעבר על מעבדי הברצלונה החדשים (ארבע ליבות).

Kibiniloch

New member
תהייה ירידת מחירים אתה אומר?

ארבע ליבות כבר יצא אני יודעת.

RoyBO

New member
לא בטוח מתי ייצאו הכרטיסים החדשים

אבל DX10.1 ייצא בינואר 08 עם SP1 של ויסטה

Kibiniloch

New member
וואלה....

טוב בכל מקרה ה-XP יתקינו לי "בקומבינה" וגם את הויסטה המעודכן יהיה אפשר להתקין לא הרבה זמן אחרי שיצא כך שזה לא בעיה :) לגבי כ.מסך אני לא מתכננת לחכות לקנות תומך DX10.1 כי לא יהיה לי שום צורך בו בשנה הקרובה מינימום, וסביר שאפילו אין לי צורך בתומך DX10 כרגע :] אבל אם שווה לחכות איזה חודש שיצאו המעבדים החדשים אז יש מצב לחכות... מחר בכל מקרה אני יושבת על המפרט עם מישהו שמבין יותר מאיתנו, נראה מה הוא יגיד...אחזור עם רשמים :]

RoyBO

New member
יש את פורום חומרה ותוכנה שיכולים גם לייעץ

האמת הייתי באמת מחכה לירידת מחירי מעבדים עצבנית.

Kibiniloch

New member
יאפ, ואז אני אוכל להרשות לעצמי את הדואל 2 קור

המתקדם של אינטל, הוא עולה עכשיו איזה 1100 שקל. וואלה, תודה על הטיפ :)

Kibiniloch

New member
אינדיד, גם יותר זולים. אבל לא חושבת שהביצועים

משתווים בשני המעבדים שהזכרתי. בכל אופן, זה לא חשוב עכשיו - מחר אני אהייה יותר חכמה, וכשאקנה תקבלו את המפרטים המלאים, גם של הנייח וגם של הנייד ^^

nonick6

New member
חברים חברים...

אני מודה לכם מאוד במיוחד לך RoyBO אבל תאמת לא הצלחתי להבין אם לקנות את המחשב הזה או לא בסוף המצב הנוכחי שאני רוצה לקנות מחשב האם לקחת אותו או לא?

RoyBO

New member
אם אתה רוצה מחשב לאופיס , אינטרנט,

הוא יותר ממספיק, הבעיה שהוא מגיע עם ויסטה ו1GB לא מספיק בכלל.

RoyBO

New member
שים לב גם שהוא מגיע עם כרטיס מסך מובנה

ולא עם כרטיס מסך עם זיכרון ייעודי, ככה שהכרטיס המובנה גורע לך עוד זיכרון מהמחשב

nonick6

New member
אוקיי תודה רבה

ומה אתה אומר על המחשב טושיבה a200-1mb לפי חיפוש שעשיתי פה ראיתי שיש כמה סוגים של a200

nonick6

New member
הבנתי...

פשוט קיבלתי עכשיו בספר של ישרכארט שאני יכול לקבל אותו ב5,184 יחד עם 3 שנים אחריות ותיק שזה נישמע מחיר יחסית מפתה לטושיבה כל מה שראיתי מאוד יקר אצלם עם הקור דו 2

למעלה