שלום לכולם

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
שלום לכולם

אני חדשה בפרום ואני מעריצה ממש גדולה של "מכושפות". בקשר לפרו וקול- שאנון וג´וליאן באמת יצאו בעבר, האמת ששאנון היא זאת שסידרה לג´וליאן את התפקיד. אבל אליסה מילאנו (פיבי) לא מאוד אהבה אותו אז היא ביקשה שיפטרו אותו, כמובן ששאנון התעצבנה ומאז הן לא מדברות. אפילו ששאנון וג´וליאן נפרדו מזמן... רק לידע הכללי של מי שלא ידע...

Ophel McNeil

New member
קודם כל, ברוכה הבאה,

דבר שני, מה שאמרת עכשיו זה די שטויות.... שאנן דוהרטי (
)(פרו) וג´וליאן מקהמון (קול) לא הכירו לפני שהוא התחיל לשחק במכושפות, והתחילו לצאת רק במהלך הסדרה. עד אז, הוא בכלל היה נשוי. הם נפרדו לא ממזמן - והיא התחתנה. כך שזה ממש לא נכון שהיא סדרה לו את התפקיד בסדרה (אבל מה שכן, היא המליצה לתפקיד פייפר את הולי מרי קומבס, שבסוף נבחרה). ואין לי מושג מה היחסים בין אליסה מילאנו (פיבי) לג´וליאן מקהמון, אבל קשה לי להאמין שהם שונאים אחד את השני, כי הוא משחק גם בעונה החמישית של הסדרה. ואליסה מילאנו ושאנן דוהרטי (
) בכאסח הרבה לפני קול....

Woogyman

New member
קצת קשה להיות בכאסח כשהן לא רואות

אחת את השניה בכלל... אם הן יפגשו, אני מאמין שהן לא ירוצו ויתנשקו.

Hogo Oneil

New member
ניראה לי שהם יחזירו אותה בעונה 5

רק ניראה לי אני ממש מקווה שהיא תחזור בעונה 5 לפחות בתור רוח או משהו בטח היא עד אז כבר תיסתדר עם הבמאי אני בטוח

Ophel McNeil

New member
די!!!

שאנן דוהרטי (
) לא חוזרת
לא
אנשים, תבינו, תקלטו, ותפנימו - שאנן דוהרטי (
) פרשה מהסדרה. המקסימום שלה לחזור זה להופעת אורח קצרה, וגם זה אני ממש לא בטוחה שהיא אי פעם תעשה. די כבר אם זה! (ואין לי כוח לנמק אפילו למה היא לא חוזרת)

Hogo Oneil

New member
זה בסדר אני יודע למה... ../images/Emo45.gif

וזה מה שהיתכוונתי מתור אורחת כמו פאטי ופאני *בואי לצאט מחכה בקוצר רוח*

Woogyman

New member
היא לא רבה עם הבמאי...

חוץ מזה שלסדרה יש מיליון במאים שונים שמתחלפים כל פעם. היא הייתה בכאסח עם אליסה, ועדיין בכאסח.

Woogyman

New member
היא רבה עם אליסה

ידוע שהן לא היו חברות טובות מההתחלה, ושאנן תמיד אמרה שמשלמים להן כדי לעבוד ביחד, לא להיות חברות. ממש חיכוכים ביניהן התחילו עוד בעונה השניה, וכבר אז שאנן ביקשה להשתחרר מהסדרה אבל לא נתנו לה. בעונה השלישית זה התגבר, ויש כאלה שאומרים ששאנן אפילו הציבה אולטימטום - או היא, או אליסה. במי בחרו אתה כבר יודע.

Hogo Oneil

New member
עם היתם רואים את הפרצוץ שלי עכשיו..

היתם מתים מצחוק, מה?????????????????????????????????????? לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אליסה ה***** הזאת כמה שאני אוהב אותה, עכשיו התחלתי לשנאות אותה קשות! היו צריכים לבחור באליסה היא ממש נהיתה מגעילה העונה 3 ,4 עם הקול שלה, אוך עם היא היתה נשארת אותו דבר כמו עונה 2 1 הכול היה טוב ויפה. *פרצוץ עצבני על אליסה* *אבל אני עדיין אוהב את פיבי*

Ophel McNeil

New member
אתה מתבלבל בין הדמות לשחקנית.

"אליסה היא ממש נהיתה מגעילה העונה 3,4".... אתה מכיר את אליסה שאתה יודע שהיא נהייתה מגעילה? "עם הקול שלה".... אליסה לא מכירה את קול - זה נובע מהעובדה שהוא לא קיים בעולם שלנו. כך שאתה לא שונא את פיבי ואוהב את אליסה, אלא לא מכיר את אליסה, ושונא את פיבי.

Hogo Oneil

New member
טוב ניסוח מחדש כי היתי המום ממידע

אני שונא את אליסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב את פיבי (הדמות) ואני בעיקר אוהב את פיבי בעונות 1,2 ו4 שיניתי את דעתי אז איך הניסוח הזה?

As I Am

New member
אליסה דיייר... ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

ארמ. או שלא... ^^ וסתם ככה - אם אני לא מכירה מישהו אני לא יכולה לשנוא אותו...?
*כל עולמה של לין מתנפץ* אזהו, שלא... אני שונאת את דוהרטי (החלטתי להפסיק עם ´שאנ{ו}ן´, אתם משגעים אותי!), למרות שאני לא מכירה אותה... ^_^

As I Am

New member
אליסה ה-מה?!?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

ואם היית רואה את הפרצוף שלי עכשיו - היית בורח מהארץ! למקרה שלא הבנת, הוגו יקירי - הכלבה (*מצנזרת את עצמי*) העיקרית כאן היא דוהרטי. דבר ראשון, אליסה לא נהרסה - אלא פיבי, הדמות שהיא מגלמת, נהרסה. אליסה עדיין משחקת את פיבי בדיוק כמו שהיא אמורה לשחק אותה, כך שאם יש מישהי שאתה רוצה לשנוא בגלל זה - זו פיבי. בכל מקרה, אין לך מה להיות עצבני על השחקנית שמשחקת אותה. חוץ מזה, דוהרטי היא זאת שפרשה, ועל-פי השמועות (שאני לא יודעת אם הן נכונות או לא), היא זאת שהציבה את האולטימטום - לבחור בינה לבין אליסה. היוצרים פשוט בחרו את העדיפה ביותר! ^-^

Hogo Oneil

New member
כן אני יודע אני חוזר בי על כול מילה

הסבירו לי אחרי שרשמתי את ההודעה ואליסה לא היתכוונתי כלבה או קללה אני תמיד רושם ***** זה כלום זה כוכבים ואני היתבלבלתי הבודעה לא חשוב תמחקי את הכול מה שרשמתי

Hogo Oneil

New member
לין תמחקי בבקשה את ההודעות שרשמתי

שאני שונא את אליסה וגם את ההודעה הזאת בבקשה

Woogyman

New member
אממ... יש לך בעיה קלה, לא?

נראה לי שגם אתה הפסקת להבין מה אתה רוצה :)

Hogo Oneil

New member
עזוב היתי מבולבל אחרי שאתה הסברת

לי היתי מרוגז, אבל ניצן הסבירה לי לעמוק ומסתבר שטעיתי, אז עזוב אז את זה, אתה לא מכיר אותי, אני עצבני על מישהו ואני סולח לך אחרי שנייה,(שונא את זה בי) וכשקורה משהו רע אני מתמיד מוצא את הצד הטוב שבזה למשל שנן פרשה, פייג´ הגיעה , כוחות חדשים דברים חדשים הכול חדש אני תמיד מפיק את הטוב מהרע זה אני, יש לי לב יותר מידי טוב, ואני ממש שונא את זה בי לילה טוף כולם, ליל מנוחה, חלומות פז, גוד נייט בייייייי

למעלה