שלום לכולם

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

Phoebe again

New member
../images/Emo46.gif

קודם כל אליסה מילאנו לא "נהייתה מגעילה עם הקול שלה"! די כבר אנשים קול לא הרס את פיבי! היא לא נהייתה סמרטוט מאוהב! אז היא התבגרה והתחילה להיות יותר רצינית יותר מה רע בזה? וחוץ מזה פיבי (וכן התכוונתי לפיבי-הדמות ולא לאליסה מילאנו-השחקנית) תסלח לי לא איבדה את ההומור והחן שלה וזה כנראה מה שגרם להם לבחור בה ובצדק! פרטו תמיד הייתה האחות הרצינית והאחראית ופיבי ההפך הגמור ממנה. אז פיבי בכל זאת התבגרה אבל עדיין נשארה לא אחראית (מי שרוצה שרק יבקש ואני אתן לו שפע של דוגמאות) וגם די ילדותית. הבחירה של המפיקים (לדעתי) הייתה מוצדקת כי אליסה עדיפה על שאנן. ודי להאשים את קול/ג´וליאן בכל דבר שקורה!

Hogo Oneil

New member
עזבי הייתי מסטול ואני מסטול

כניראה בגלל שכול הלילה לא ישנתי והיום בבי"ס הישתגעתי *מסדר את בחדר(מחר באים להתקין לי סוף סוף אינטנרט מהירררררר)*

Ophel McNeil

New member
קול כן הרס את פיבי!

פיבי עברה תהליך התבגרות בין עונה הראשונה לשלישית. היא נרשמה לקולג´, התחילה לנסות לצאת ברצינות, הבינה את מלוא המשמעות של הכוחות שלה, בקיצור - הדמות התפתחה. אבל אז בא קול. וכן, נשארו לה הרבה קטעים מתוקים וחסרי דאגה. אבל לכי תשווי
היא מתחילה לעשות שטויות, לפגוע, לשקר, להיכנס לדיכאון, ליילל, לבכות....
זה כבר לא להתפתח ולהיות רצינית, זה לשוג לאחור - להתחיל לשקר גם אם זה יפגע באחרים, לא לחשוב על תוצאות המעשים שלך, ולהיות מטומטמת, בפשיטות. היא מאוד איבדה מהחן וההומור שלה (לא לגמרי, נכון, יש המון מקרים שהיא שולטת. ומשום מה עלה לי לראש הקטע ב4X16, בהתחלה, על חוף הים עם פרו...
), אבל זה כבר ממש לא כמו פעם. תשווי את פיבי, ופיבי בלבד, של עונות אחת ושניים, לפיבי של עונות שלוש וארבע. נו, את מי את יותר מעדיפה, בכנות?

Phoebe again

New member
האמת תשמעי...

אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת עברו הרבה שעות טובות והלכתי לישון. ונחשי על מה חלמתי? חלמתי על הפרקים שבעונה הראשונה (שאת חלקם לא ראיתי) אבל מה שזכור לי מהחלום הוא שפיבי הייתה מוכנה להרוג ולכסח כל שד שיתקרב וזה היה ממש מגניב
ואז הבנתי שאולי קול קצת הרס אותה... *פורצת בבכי ולא מאמינה שהדברים האלה יצאו מפי (או ליתר דיוק ממחשבי)* אבל עדיין קול רולז!
ופיבי כשהיא איתו בעונה הרביעית (ולא זה לא ספוילר) נראית ממש חמודה! (אני מדברת על לפני שההתרחשויות למינהן קרו). אבל את גם יכולה למצוא עוד הרבה מקרים בהם פיבי מתנהגת כמו ילדה למשל בפרק החתונה של ליאו ופייפר כשהיא משחקת עם הפרחים
ויש עוד מקרים שבהם אני צריכה להזכר...

Hogo Oneil

New member
קצת? אוהבי קול על תעלבו ../images/Emo45.gif

אני ישים לך תמונה של פיבי אז ופיבי עכשיו, הוא לא קצת הרס אותה הוא הרבה הרס אותה, פיבי עונה 1: לוחמת בשדים, יפה, חמודה, שיש לנ כוח ללחום. פיבי עונה 3: פגשה את קול, מאוהבת, מחשבות רק על קול, לוחמת פעם בה, עצובה, בוכה, ובכלל פיבי מהעונה ה1 יותר טובהנ ממש פצצה!

Woogyman

New member
אבל למה אתה תמיד שומר את ההקטנה?

אתה צריך ללחוץ על התמונה הקטנה ואז לשמור את הגדולה... לא לשמור את הקטנה.

p3

New member
חח.......

אמממם...הוגו... מה בדיוק הקשר בין התמונות לדמות?

Phoebe again

New member
אתה מבין שאלו תמונות לא מהסט

חוץ מהתמונה של העונה השלישית...

Hogo Oneil

New member
אני יודע, יוו אנשים כמה אתם כותבים../images/Emo12.gif

ביום, אני קורא פה לפחות חצי אין לי כוח לקרוא את הכול, יש כאלה שטיות שאתם כותבים

למעלה