שלום לכולם!!!

ReuT C

New member
שלום לכולם!!!

לפני כמה שנים טובו הערצתי את בריטני, הייתי אוספת הרבה חומר עליה מעיתונים בעברית ובאנגלית קונה ספרים ומוצרים בדמותה... כיום אני עדיין אוהבת את בריטני אך אין לי עוד צורך בחומר, אני מעוניינת למכור אותו על המחיר נדבר , יש לי מלא פוסטרים כולל פוסטר אחד ענק ביותר, הפסר מלב אל לב, עטיפות דיסקים כולל החוברות הדיסקים לצערי נשחקו מרוב שמיעה אך החוברות עדיין שמורות, מי שמעוניין נא לשלוח מסר על המחיר נדבר.... שבוע נעים לכולם, רעות =]

tali44

New member
../images/Emo207.gifקניתי היום (לא חייבים להכנס../images/Emo3.gif)

(מזו שאני משרשרת אליה את ההודעה) את הספר מלב אל לב...................................!!!!
אני ממש שמחה ותמיד רציתי אותו, ושפירסמו שמוכרים פה את הספר לא חזרו אלי במסר. ופה בתוך יומיים קבענו וקניתי אותו היום! יש בו מלא תמונות והוא ממש מושקע. וסיכמנו על כמה פוסטרים ושאני אבחר לי ובסוף היא הביאה לי את כולם.
יווו אני ממש שמחה!! אני אשים אותם בקלסר בריטני שלי. אז רעות
תודה רבה!!
(הייתי חייבת להשוויץ למישהוא כי אין לי כל כך למי חוץ מלחברות שלי שנטחן להן המח
)

YugiBoy

New member
תתחדשיייי ../images/Emo99.gif

בכיתה ממש קטנה היה לי את הספר אבל הבאתי אותו למישהו שביקש....גם ככה לא קראתי... עכשיו אני מצטער =\

0verpr0tected

New member
תתחדשייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo71.gif

תמיד רציתי אותו
חחח
תתחדשייייייייי

ReuT C

New member
=]

אמ... היה מאוד נחמד , נעים להכיר, מקווה שאת נהנת מהספר למרות שנשמע שכן אבל הכתבות מהעיתונים עדיין מוצאות למכירה למי שמעוניין

tali44

New member
תודה לכולם...!!

ואת הספר הזה בריטני ואמא שלה כתבו והוא יצא בתקופת אוופס... (שנת 2000) הנה תקציר, או 'על מה מדבר הספר':
http://www.ybook.co.il/catalog1.asp?bID=381189

tali44

New member
../images/Emo9.gif

יש עוד אחד שרצה למכור ב-150 עם חומר. אז תדבר אתו רק על הספר ותראה בכמה ימכרו לך. בהצלחה...!!

למעלה