שלום לכולם!

s a n s a

New member
שלום לכולם!

אני לא חברה בפורום.. אבל רציתי להתייעץ איתכם.. (במיוחד עם הגיטריסטים שבניכם..) אז ככה, לא מזמן החלטתי שאני רוצה להתחיל לנגן על חשמלית, אז אבא שלי (שהוא נגן גיטרה) אמר לי שהוא יכול ללמד אותי במשך שנה קלאסית ואחרי שנה אני אוכל ללכת לקנות חשמלית.. רציתי לדעת אם מעבר כזה מקלאסית לחשמלית (שהמטרה היא ברורה- רק רק חשמלית) נכון..? וגם.. רציתי לדעת מה דעתכם על הגיטרה הזו- http://www.fender.com/products//search.php?partno=0138802306 אני מודה.. בחרתי אותה בגלל המראה.. זה נכון.. אבל אחר כך קראתי את המיפרט שלה והיא נראית לי אחלה.. מחכה לתגובות.. - נעמה

sheepeH

New member
את אוהבת את באדי גאי?

ואגב, אני לא ככ אוהב את הקטע של לנגן שנה על קלאסית ואז לעבור לחשמלית, אבל אם אבא שלך מנגן על גיטרה זה לא ממש ישנה את דעתו מה שנכתוב בכל מקרה..

s a n s a

New member
אמ..

לא נראלי.. :S ואבא שלי ממש לא קשור.. שאלתי את דעתכם.. אבא שלי הוא לא מקצוען או משהו.. הוא סתם יודע לנגן על גיטרה.. אתם יכולים לדבר חופשי.. :)

s a n s a

New member
אה.. :)

עכשיו אני מכירה אותו.. :) אבל זו אותה גיטרה בדיוק? לא נראה לי..

doc monti

New member
אהלן

כמו שציינו קודם, הגיטרה הזו היא גיטרת SIGNATURE של באדי גאי. חוץ מהנקודות המדהימות (טוב נו עניין של טעם
), הגיטרה הזו די שונה מפנדר סטראטוקסטר אמריקאית "רגילה" שתמצאי בכלי זמר בארץ- הצוואר וגם החומרה שונים במספר פרמטרים, מה שמשנה את ההרגשה, הנוחות והסאונד (לטוב ולרע כמובן...). תמיד מומלץ בחום לנסות את הגיטרה לפני שקונים, ואני לא חושב שאת זו אפשר למצוא בארץ (תקנו אותי אם אני טועה). בקיצור, אל תקני גיטרה לפי צבע הנקודות

kikoman11

New member
קודם כל, אל תמהרי לשום מקום.

עוד לא התחלת לנגן וכבר את רצה לגיטרה מאוד יקרה ומאוד ספציפית?! קודם כל תתחילי בגיטרה קלאסית הכי פשוטה, ואם אמרת שאבא מנגן אז אני מעריך שיש בבית גיטרות. שבי עם אבא כל יום חצי שעה שילמד אותך קצת, תתרגלי לבד ותתאמני הרבה. אחרי משהו כמו חודשיים אני מעריך שכבר תראי אם באמת זה מתאים לך הנגינה בכללי, ואז בכייף תוכלי לעבור לנגן על חשמלית. בקיצור, מה שאני אומר הוא שלא חייב ללמוד תקופה ארוכה על קלאסית לעומק עם יצירות והכל, אבל מצד שני חייב את הבסיס ( אקורדים, קצת תווים, איצבוע וכד' ) אחרי זה הכל פתוח מבחינתך.

s a n s a

New member
תודה!

להתאמן חצי שעה ביום זה בערך מה שאני עושה כרגע.. :) ובקשר לגיטרה.. אני לא אשקר, עשיתם לי ספקות בעניין.. כנראה שאני באמת אצטרך להתפשר על משהו ביניים להתחלה.. מה גם שלא מייצרים אותה בארץ.. ולקנות גיטרה על בליינד זה באמת לא מומלץ.. אבל תודה בכל זאת לכולם.. :)

למעלה