שלום לכולם

עדיין...

הכל טוב ויפה, אבל עדיין כוכבים , אבנים, רונים וכו... קשורים אליך אנרגטית ומחשב לא !!! המחשב יוצר ניטרול ריגשי ואינטואיטיבי דבר שפוגם באיכות הקריאה ומישהיא חכמה אמרה לי - ":הכוכב היחידי במחשב הוא - SHIFT + 8 ...." לילה טוב

כוכבים קשורים אליך אנרגטית?

פלוטו רחוק מאיתנו בכ-4.28 מיליארד קילומטר, איך בן אדם בדיוק "מתחבר אליו אנרגטית"? לא מתחבר לתאוריה שלך, סורי.

מעניין... אבל אסביר לך את הגישה...

אגב, מה זה בדיוק אותו כוח מטפיזי קוסמי קיומי שדיברת, עליו ??. , לא סוג של אנרגיה ???... לפי הקבלה והגישה שאני מאמין בה, הכוח האלוהי (אתה יכל לקרא לו כוח קיומי, כוח מטאפיזי וכו... אבל למעשה מדובר באותו הדבר עם שם שונה,)... אותו כוח קוסמי שהזכרת, כוח זה טמון בעצם היותנו בני אדם בקיום סביבנו, חלק מאותו יקום גדול... הכוחות הללו טמונים בנו, אנו בוחרים לבחור בקלף זה או אחר ולא שהקלפים יוצאים מעצמם.... אתה בוחר, אתה נותן משמעות ואתה הוא האדון לגורל שבידך, הקלפים, הכוכבים וכו... הם רק כלים שבאים לעזרתך... ולא העיקר כולו ... לכן לדעתי המחשב בגלל כל הצורה בא הוא בנוי על כל החשמל והקרינה יוצר מיסוך על אותו כוח יקומי... הוא מונע מכל האנרגיה לעבור ולכן (לדעתי) הוא לא יכל ומסוגל לתת לך קלפים מדוייקים כי אתה כאדם יצרת אותו לחשוב בצורה מסויימת והוא לא מסוגל ליותר מכך, נתת לו פקודה להוציא רנדומאלית קלפים הוא לא מבין מה הוא עושה הוא מערבב ומוציא ללא כל חוש, אינטואיציה או רגש... כאן המגבלה שלו ואני אישית לא ממש סומך עליהה...

תשמע, יש סיבה מאוד פשוטה למה זה עובד

כמו שאנחנו לא בוחרים בעצמנו את מיקומי הכוכבים בעת הלידה, ועדיין הם מצליחים לתאר את המבנה האישיותי שלנו יותר טוב (ויותר אובייקטיבי) מאשר אנחנו בעצמנו יכולים לתאר את עצמנט, ככה אין לי שום בעיה שגם הקלפים שלי יבחרו באופן "קוסמי" כשאני שואל את הייקום שאלות. בנוסף, ולא אמרתי כוח מטפיזי אמרתי חוק מטפיזי, זה שני דברים מאוד שונים. זה לא עסק עם אתה מעוות את מה שאני אומר.

בסדר,... מהו אותו חוק מטאפיזי?..ו..יש לי הצעה

הייתי שמח להבין איך יש "חוק" רוחני ומה הנוסחא שלו- בכל מקרה מזה משנה, חוק. כוח , אנרגיה.... בסך הכל זה אותו הדבר בשם אחר... ועדיין הכוכבים היו שם לפנינו , הקלפים מתארים תחושות ואילו המחשב הוא גוש מתכת שאנחנו מלמדים אותו מה לעשות ומה לחשוב ומעבר לזה הוא לא יודע לעשות כלום... אנחנו יכולים להתפלסף עוד ועוד על גבי המחשב.. אני מעדיף בהזדמנות להיפגש על איזה כוס קפה, תה או משהו כזה ולילמוד אחד מהשני ... אין זה אומר שהגישה שלי או שלך נכונה יותר או פחות, פשוט שניהן מוכיחות יעילות וזה מה שחשוב... אשמח שתיצור קשר במסר האישי שלי ו... הקפה עלי...

ואני דווקא סבורה כי המחשב

בעל יתרון נפלא של רנדומליות כך שבמסגרת הסינכרוניזיה המופלאה של היקום הקלפים שעולים לך בפריסה הם אלו שהתמגנטו אליך בתזמון המסויים עבור השאלה המסויימת שנשאלה. אחלה של יוזמה או במילים אחרות חן חן :)

האמת...

גם לי קצת קשה עם פריסות ממוחשבות, אבל אחרי שעקבתי אחרי הפורום המקסים שלכם (כנוסעת סמויה) למדתי על הפריסות הממוחשבות ממכם והחלטתי לתת לזה הזדמנות...

אני אסתור את חברי ואומר אל !...

המחשב לא יכל להתחרות אפילו בקורא מתחיל שפורש ידנית, כך אפשר לחוש את הקלפים ולתת להם לחוש אותך, זה כמו ללמוד נהיגה דרך הטלויזיה בלי לחוש את הכביש ולשכנע את עצמך שאתה נהג זהיר, מיומן ונוהג טוב- נו באמת...!! הקוסמיות של הקלפים אמורה להרגיש אותך ואת האנרגיות שלך, האינטואיציה שלך והגורל שלך וניראה לך שמחשב מסוגל לזה ???!!! לא באמת ניראה לי...

למעלה