תות פרה ועגל
New member
שלום לכולם
אני קוראת טארוט מנוסה יחסית... משתמשת בקסם הקלפים כתחביב
פורסת לחברים ומשפחה. אבל, כאשר אני מנסה לפרוש לעצמי או לאנשים אחרים בנושא שאני קשורה בו - אני ממש מתקשה לפרש וגם מרגישה שהקלפים מושפעים ממה שאני חושבת על הנושא. לכן החלטתי להשתמש בפלאי הטכנולוגיה ולעשות לעצמי פריסה אוטמטית בעזרת מחשב. הייתי רוצה לבקש ממכם, חברי המנוסים, עזרה בפירוש הפריסה. אני אכתוב את פירושי, אך תנסו לא להיות מושפעים ממנו... הרקע לפריסה: ניהלתי מערכת יחסים עם בחור מהעבודה שלי. בהתחלה זה היה כמו קסם וחשבתי שאיתו אני אצעד לחופה... לצערי אחרי זמן קצר, גילינו שאנחנו לא מסתדרים, רבנו הרבה, הוא נהיה תלותי וכנראה נכנס לדיכאון. בגלל הריבים המרובים ובגלל שהשמש שזרחה עלינו בתחילת הדרך דעכה - הרגשתי את האהבה שלי אליו דועכת והסבלנות להתמודד עם הקשר הבייעתי הזה נגמרה לי. נפרדתי ממנו. מאז הפרידה (עבר חודש) אני לאט לאט מתגברת ומוצאת את הדרך שלי בלעדיו - אני יודעת שאני לא רוצה להיות זוגתו ואני מרגישה את אהבתי אליו דועכת מרגע לרגע. הבעיה שהוא לא מסכים לוותר, מנסה לשכנע אותי לחזור אליו, מנסה לשכנע אותי שזה יהיה אחרת, בוכה, בדיכאון, מתחנן - אני לא יודעת מה לעשות??? השאלה שנשאלה: מה עליי לעשות בקשר ל 'א'? תוצאות פריסת ייעוץ: מצב נוכחי: - עשר המטות - שבע המטות הכיוון הטוב ביותר - חמש המטות מה להמנע - שני המטות תוצאה באם תילקח העיצה: - ארבע הגביעים - האוהבים תוצאה לחילופין (באם לא תלקח העיצה)- שמונה המטבעות הפריסה מאוד מבלבלת אותי...וכמה מטות, לא יאמן... רואים שהמצב הנוכחי הוא מצב של התשה - יש עלי המון עומס (תמיד הרגשתי שאת כל הבעיות שלו הוא מפיל עליי ומנסה למצוא להם פתרונות בי- במקום לנסות למצוא אותם בעצמו) ואני מפחדת שהוא ינסה לחדור אל המרחב שלי שוב. הכיוון הטוב ביותר הוא להילחם - על העצמאות שלי בלעדיו? או על הקשר הזה? קשה לי לפרש כדאי לי להימנע מלברוח, מדרך חדשה? איך זה קשור תוצאה באם תילקח העיצה - אני אפתח את עצמי ולא יהיה כמו בקלף 4 גביעים, אך עדיין יהיו דברים שאצטרך להתמודד איתם בזוגויות הזו תוצאה חלופית - אם לא אפעל לפי העיצה, אמצע את עצמי מרוכזת הקריירה שלי ולא באהבה. מה דעתכם? תודה, תות פרה ועגל
אני קוראת טארוט מנוסה יחסית... משתמשת בקסם הקלפים כתחביב