שלום לכולם

שלום לכולם

אני קוראת טארוט מנוסה יחסית... משתמשת בקסם הקלפים כתחביב :) פורסת לחברים ומשפחה. אבל, כאשר אני מנסה לפרוש לעצמי או לאנשים אחרים בנושא שאני קשורה בו - אני ממש מתקשה לפרש וגם מרגישה שהקלפים מושפעים ממה שאני חושבת על הנושא. לכן החלטתי להשתמש בפלאי הטכנולוגיה ולעשות לעצמי פריסה אוטמטית בעזרת מחשב. הייתי רוצה לבקש ממכם, חברי המנוסים, עזרה בפירוש הפריסה. אני אכתוב את פירושי, אך תנסו לא להיות מושפעים ממנו... הרקע לפריסה: ניהלתי מערכת יחסים עם בחור מהעבודה שלי. בהתחלה זה היה כמו קסם וחשבתי שאיתו אני אצעד לחופה... לצערי אחרי זמן קצר, גילינו שאנחנו לא מסתדרים, רבנו הרבה, הוא נהיה תלותי וכנראה נכנס לדיכאון. בגלל הריבים המרובים ובגלל שהשמש שזרחה עלינו בתחילת הדרך דעכה - הרגשתי את האהבה שלי אליו דועכת והסבלנות להתמודד עם הקשר הבייעתי הזה נגמרה לי. נפרדתי ממנו. מאז הפרידה (עבר חודש) אני לאט לאט מתגברת ומוצאת את הדרך שלי בלעדיו - אני יודעת שאני לא רוצה להיות זוגתו ואני מרגישה את אהבתי אליו דועכת מרגע לרגע. הבעיה שהוא לא מסכים לוותר, מנסה לשכנע אותי לחזור אליו, מנסה לשכנע אותי שזה יהיה אחרת, בוכה, בדיכאון, מתחנן - אני לא יודעת מה לעשות??? השאלה שנשאלה: מה עליי לעשות בקשר ל 'א'? תוצאות פריסת ייעוץ: מצב נוכחי: - עשר המטות - שבע המטות הכיוון הטוב ביותר - חמש המטות מה להמנע - שני המטות תוצאה באם תילקח העיצה: - ארבע הגביעים - האוהבים תוצאה לחילופין (באם לא תלקח העיצה)- שמונה המטבעות הפריסה מאוד מבלבלת אותי...וכמה מטות, לא יאמן... רואים שהמצב הנוכחי הוא מצב של התשה - יש עלי המון עומס (תמיד הרגשתי שאת כל הבעיות שלו הוא מפיל עליי ומנסה למצוא להם פתרונות בי- במקום לנסות למצוא אותם בעצמו) ואני מפחדת שהוא ינסה לחדור אל המרחב שלי שוב. הכיוון הטוב ביותר הוא להילחם - על העצמאות שלי בלעדיו? או על הקשר הזה? קשה לי לפרש כדאי לי להימנע מלברוח, מדרך חדשה? איך זה קשור תוצאה באם תילקח העיצה - אני אפתח את עצמי ולא יהיה כמו בקלף 4 גביעים, אך עדיין יהיו דברים שאצטרך להתמודד איתם בזוגויות הזו תוצאה חלופית - אם לא אפעל לפי העיצה, אמצע את עצמי מרוכזת הקריירה שלי ולא באהבה. מה דעתכם? תודה, תות פרה ועגל

היי (-:

אני חדשה בתחום ככה שאני לא עונה להגדרה של "חבריי המנוסים" אבל לשם ההתנסות מנסה גם, ומקווה שלא אכפת לך... אני חושבת שהשאלה שהגדרת היא בעייתית כי היא נטרלית משהו: "מה עליי לעשות" ואז קשה להבין לאן הקלפים מושכים. היות ונהוג לכתוב שאלה בצורה חיובית התייחסתי כאן כאילו שאלת: האם להישאר בקשר עם א'. כאן הכוונה לדעתי לא לומר לך אם להיות איתו בקשר או לא אלא להראות לך את שני הצדדים כדי לאפשר לך לבחור: קלפי ההווה מדברים על עומס, על השקעה אנרגטית ועל התמודדות בלתי פוסקת מבחינתך - בתוך הקשר הזה. הכיוון הטוב ביותר כאן מתייחס לכיוון המובנה בשאלה. לטובת העניין אם השאלה מוגדרת באופן חיובי אז הכיוון המובנה בה הוא ה"להישאר בקשר" ואז הפריסה אומרת שלשם כך יש צורך בקבלת סיוע (5 מטות) . כלומר שכדי שהמצב הקיים יתקדם אל זוגיות מפרה יש מקום בקבלת סיוע מגורם נוסף. גורם נוסף יכול למשל להיות מטפל שיעבור איתו תהליך שיסייע לבחור ולעבוד באופן מודע על מה שנקרא "הפלונטר הפנימי" אשר משפיע על כל הרבדים וביניהם גם בזוגיות. לחילופין גורם נוסף יכול להיות מישהו שיצליח לגשר ביניכם ולהביא אתכם לידי הדברות והתקדמות. לפעמים לא מסתדרים כי "זה לא זה" לפעמים לא מסתדרים כי משהו בתקשורת אינו פתוח מספיק ונוצר פער מסויים בין הכוונה לבין מה שהאחר מבין. אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון.... כמו כן, הקלף מדבר על לבנות מחדש, מהיסוד את המערכת שהתפרקה. 2 מטות מייצג התחלה חדשה וכאן נאמר להימנע ממנה (באופן ברור מאליו) אם הולכים על שימור הקשר. אם תילקח העיצה: יש כאן את קלף האוהבים ואת 4 גביעים כלומר, אם תבחרי להישאר בקשר יש כאן פוטנציאל לא רע לזוגיות טובה אך כמו בכל קשר יהיה כאן תהליך של גדילה והתפתחות. קלף 4 גביעים למרות הספק הוא קלף חיובי בעצם.... אם לא תילקח העיצה ותבחרי לצאת מהקשר נראה שצפויה עבודה לא מועטה בבניית הקשר הבא. אני מוכרחה לומר שמה שהבנתי מהפריסה הפוך למה שהרגשתי כשקראתי את מה שכתבת. נשמע שהיית ממש עמוסה ושאת חוששת מכך שיכנס אל המרחב שלך שוב. לכן הנטייה הראשונית שלי היתה לחשוב שאם קשה לך להכיל את הקשר הזה פשוט תשחררי אותו... בכל אופן ולאחר ניתוח הפריסה דווקא הייתי שוקלת את העניינים שוב לפני שהייתי חותכת.... יום נעים

אני רואה את הפריסה כך

ברוכה הבאה לפורום, תות פרה ועגל מה עליי לעשות בקשר ל 'א'? (פריסת ייעוץ) מצב נוכחי: עשר המטות + שבע המטות << רואים שהמצב הנוכחי הוא מצב של התשה - יש עלי המון עומס (תמיד הרגשתי שאת כל הבעיות שלו הוא מפיל עליי ומנסה למצוא להם פתרונות בי- במקום לנסות למצוא אותם בעצמו) >> << קלפי ההווה מדברים על עומס, על השקעה אנרגטית ועל התמודדות בלתי פוסקת מבחינתך - בתוך הקשר הזה >> קשה לך להתמודד עם המקום הזה שהגעת אליו, את מרגישה שלוחצים אותך (10מטות) ומנסה באומץ להתעקש על עמדתך בעניין (7 מטות). הכיוון הטוב ביותר - חמש המטות << הכיוון הטוב ביותר הוא להילחם - על העצמאות שלי בלעדיו? או על הקשר הזה? קשה לי לפרש >> << כמו כן, הקלף מדבר על לבנות מחדש, מהיסוד את המערכת שהתפרקה. >> מבחינתי זהו קלף של אי הסכמה מטבעו (אי אפשר להתעלם מהבלגנים בתמונה), ולכן אני לא רואה כאן עיצה להתפשרות. חיכוכי הדיעות הללו לא הולכים להפטר, אבל הקלף מציע לא להתקפל בפניו, יש לך זכות מלאה לא להסכים איתו. אל תיתני לו לדרוס אותך עם הלחצים שלו, את יכולה לעמוד מולו. ההתמודדות תהיה עבורך שיעור רוחני חשוב, ותוכלי להתחזק ממנה מאוד. מה להמנע - שני המטות << כדאי לי להימנע מלברוח, מדרך חדשה? איך זה קשור >> << מייצג התחלה חדשה וכאן נאמר להימנע ממנה (באופן ברור מאליו) אם הולכים על שימור הקשר.>> קודם כל קלף של תכנון. לא להתחיל לתכנן תוכניות על הבחור הזה, לא לחשוב על זה אפילו. לא לקחת בחשבון. לדעתי הקלף מראה שגם אם תתחילי לתכנן קשר מחודש הסיטואציה מהר מאוד תשתנה לך. בגלל זה הקלפים מבקשים להמנע מתכנון, ולא מפעולה (אס המטות), שכן זה בכלל לא יוכל להגיע לפעולה. תוצאה באם תילקח העיצה: ארבע הגביעים + האוהבים << אני אפתח את עצמי ולא יהיה כמו בקלף 4 גביעים, אך עדיין יהיו דברים שאצטרך להתמודד איתם בזוגויות הזו >> << יש כאן את קלף האוהבים ואת 4 גביעים כלומר, אם תבחרי להישאר בקשר יש כאן פוטנציאל לא רע לזוגיות טובה אך כמו בכל קשר יהיה כאן תהליך של גדילה והתפתחות. קלף 4 גביעים למרות הספק הוא קלף חיובי בעצם >> למרות שלא יהיה נעים בהתחלה (4 גביעים), תוכלי להתחיל בדרך אלטרנטיבית חדשה (אוהבים), בריאה יותר מבחינה רוחנית, שלא תכלול אותו. תוצאה לחילופין (באם לא תלקח העיצה)- שמונה המטבעות << אם לא אפעל לפי העיצה, אמצע את עצמי מרוכזת הקריירה שלי ולא באהבה >> << אם לא תילקח העיצה ותבחרי לצאת מהקשר נראה שצפויה עבודה לא מועטה בבניית הקשר הבא >> מבחינתי, בהתאם לשאר הפריסה, בניה שלא הולכת לשום מקום.

אבל 7 מטות עשוי להתפרש גם

כעיסוק בטפל ולא בעיקר.... כלומר מצב בו אנו מתמודדים עם דבר מסויים אבל ללא התקדמות כי אנחנו הולכים סחור סחור.

אישית לא רואה אותו כך

אם הבן אדם נלחם על עמדתו זה אומר לי שמה שהוא עומד עליו חשוב לו מאוד באיור רואים את האדם עומד על גבעה, מה שיכול לשקף את עמדתו המבוססת בעניין....

מממ... אפשר בהחלט לומר

שבכל אי הסכמה כל צד עשוי לקום ולהעלות טיעוני צדקתו. מכאן שאם שני הצדדים עסוקים בלהוכיח צדקתם הם עסוקים בטפל <ההתנצחות עצמה> במקום בעיקר שמשמעותו גישור על הפער הקיים ו/או התקדמות אל עבר היעד האמיתי. אני רואה את הקלף הזה כאן כהתמודדות שלא לצורך. בזבוז של אנרגיה שיכלה להיות מתועלת אחרת ולאו דווקא כאישור אובייקטיבי שעליה לחתוך את הקשר. אחרי הכל הקלף הגיע כקלף שמייצג את ההווה שלה ולא כעיצה. ייתכן ובמידה והקלף היה מופיע כעיצה הייתי רואה אותו כהמלצה להתעקשות על עמדתה.

מה שאת מתארת מתאים לי יותר ל-5 המטות

היא אמרה שהסיבה שהיא לא רוצה את הקשר הזה היא שהוא מפיל את כל הבעיות שלו עליה, וזו עמדה מבוססת מבחינתי. זה לא עסק אם הקשר הופך עבורה לנטל, בטח אם זה קשר חדש שעדיין לא התבסס. הבחור נשמע לי כמו בן אדם מאוד לא יציב.

מסכימה איתך מאוד

בחוויה הסובייקטיבית זה באמת לא לעניין להיות בקשר שהפך לנטל וזה גם מה שהרגשתי כשקראתי את דבריה. אבל, אל תשכח שההתחלה שלהם היתה נפלאה איך אמרה? שמש (-: ונראה שהיה יכול להתפתח משהו טוב שאיכשהו נפל אל מריבות ואל מיני מהלכים רגשיים וחוסר איזון. ההתרשמות שלי שעם "עבודה" נכונה החיבור בינהם יכול לעבוד ולהיות מאוזן ומפרה אבל שלשם כך מחוייבת כאן התערבות ושיתוף פעולה עם גורם נוסף (מטפל/ יועץ). לחידוד העניין, אם הבחור לא בעניין של לעזור לעצמו ו"להרים" את החיים שלו הייתי ללא ספק ממליצה לשחרר את הקשר.

הייתי מסכים אם

כעיצה היינו רואים את 2 הגביעים, 6 החרבות, האיש התלוי, או קלף של מטפל כגון מלך הגביעים או של יועץ כגון מלך החרבות (וקלפים תומכים מסביב)

הנה תראה כאן:

זה ציטוט של שגיא מנדלבוים לגבי קלף 5 מטות, לא הבאתי לכאן קישור מחשש הסתבכות :) "הקלף חמישה מטות רומז כי אנו יכולים וצריכים לקבל עזרה וכי העזרה היא לא קונבנציונלית. זה יכול להיות פרוטקציה, מילה טובה, ייעוץ זוגי וכדומה. כשנמצא את העזרה תבוא ההצלחה. "

אישית לא רואה זאת בקלף

מבחינתי הקלף מראה על חיכוכים וחילוקי דיעות. אני לא אוהב ללכת מעבר למה שהאיור מראה לי, פירושים של הפוך-על-הפוך. אני תומך בגישה הישירה, אם היה מקום לייעוץ הייתי רוצה לראות זאת בבירור בקלף בפריסה (זה מה שעובד לי הכי טוב)....

הפירוש שלי לקלף הזה...

השפה שאני פיתחתי עם קלפי הטארוט שלי מבוססת על מידע שליקטתי בספרים, אך בעיקר אני מסתמכת על מה שהתמונה גורמת לי להרגיש. באופן כללי: הקלף מראה מישהו שמצליח לעמוד על שלו או לקבל את מה שהוא רוצה, אך לאחר שהוא השיג את זה, הוא נמצא כל הזמן במצב של כוננות - כאילו כל רגע יש משהו שמאיים על מה שהוא השיג או על מה שהוא מאמין בו. אם הקלף הזה יוצא בהקשר של זוגיות, לדוגמא מנבא את עתיד הזוגיות - הייתי מפרשת את זה כניצחון הזוגיות, אך עם אזהרה שיש לעבוד ולפתח אותה כי הזוגיות הזאת אומנם מתקיימת, אך היא שבירה.

תודה רבה

לנתנאל ואריאל על הפירוש של הפריסה. אני רוצה ללכת עם הפירוש של נתנאל, כי אני יותר מזדהה איתו. אבל האמת, נשארתי מבולבלת... קיבלתי שני פירושים סותרים שבעצם משקפים את הבלאגן שיש לי בראש.למרות שגם בראש שלי אני נוטה יותר לזה של להמשיך הלאה בלי הבחור. האם יש מישהו נוסף, שמוכן לפרש את הפריסה? תודה, תות פרה ועגל

אל תיכעסי אבל- מחשב, נו באמת...

הייתי ממליץ לך לפרוס לעצמך פריסה פשוטה כמו הכוכב או הפרסה ואז ביחד איתנו בפורום לנסות לנתח אותה ובכך ללמוד לפרוס לעצמך כי לדעתי קשה לך לפרוס לעצמך ולקרובייך כי את מפחדת ממה שתיראי (היתה לי פעם תקופה של יובש של כשנה מהסיבה הזו אבל זה עבר). לכי על זה....

אתה בוחר את הקלפים, לא הם אותך...

שפריסה תיתן מציאות ולא אתה תיצור אותה לפי הקלפים (אגב, גם זה סוג של דרך) אתה צריך לחוש את הקלפים, ואני מופתע שלטענתך יש כאלה אחוזים גבוהים כי אפילו קורא מנוסה יאמר לך שדיוק, ואפילו בפריסה ידנית הוא מוגבל באיזו שהיא נקודה... דרך המחשב מקבלים רק דוגמאות דו מימדיות כלליות ושיטחית, ללא תיארוך דברים, ללא מתן פיתרון,- פשוט סתם מצב קיים ומסויים בהווה..., תיאור ולא הסבר - אל תיפגע מהמילים הקשות שעכשיו אומר לך אבל... מחשב וקלפים זה כמו הגולם מפרג שבסוף השתלט והרג את הרבי יוצרו ... ובתור קורא מנוסה אתה אמור לדעת שפריסת מחשב זה רק מתאר ולא מפרש. , בקיצור לא כזה יעיל לאחד שבאמת יודע לקרוא ולנתח... ייתכן ואתה הרבה יותר מיקצועי ואולי הרבה יותר ממני ואני מתעסק עם טארוט כבר כ-16וחצי שנים.. ולנתח דרך מחשב אני לא מכיר מיומנות גבוהה שכזו... הלוואי עלי

ומי אתה שתקבע?

זה לא אחוזי דיוק, זה האחוז של הפריסות שאני עושה במחשב, במקום פריסות ידניות. נראה לי אחוזי הדיוק שלי נעים סביב 80-85%. הבעיה שאתה בא לכאן ומתחיל לזרוק חוקים לכל עבר, חוקים שלא מתיישמים במציאות ו/או לא מתאימים לכולם. אם לא הולך לך לקרוא במחשב זה עניין שלך. אני חושב שחלק גדול מהאנשים שמבקרים בפורומים הללו פורסים במחשב בלי בעיה יתרה. חוץ מזה שאני לא מסכים עם צורת הראייה שלך. לדעתי ומניסיון עם הרבה תחומים מיסטיים, מדובר בחוק מטאפיזי נסתר של סינכרוניזם של היקום, וזה לא קשור לאם היד שלי נוגעת בחתיכת קרטון או במקש מקלדת. אותו דבר עם האסטרולוגיה, כוכב פלוטו לא משפיע על כדור הארץ כי הוא רחוק מדי. אם הוא משפיע על משהו זה על כוכב נפטון, מקסימום אוראנוס. אם כך איך זה שאנשים שנולדים כאשר הירח נראה באיזור השמיים בו נמצא פלוטו משקפים תכונות אישיות כה מתאימות לסימבוליות של פלוטו? כי הכל מתואם בצורה קסומה. אין הסברים מעבר לכך. נסתרות דרכיו של היקום. יש גם כאלה שקוראים באבנים, יש שקוראים בכתמים על הכבד של חיות, יש ששואלים שאלה ונותנים למיקומי הכוכבים באותו הרגע לענות עליה (אסטרולוגיית "הוררי").... איך אתה מסביר את זה?

למעלה