שלום לכולם!

מדורדס

New member
שלום לכולם!

רציתי לשאול את מי שיודע את הכתובת של הבית הנוכחי של בריטני! מי שכן, שירשום בבקשהה ידידה שלי בחו"ל והיא רוצה לצלם לי את הבית שלה.. תודה..

YugiBoy

New member
מז"ה, פינת מפ"ה...חח .. לא יודע,

אבל אני מניח שזה מידע חסוי, ואם הוא לא חסוי, בטח כדי להתקרב את צריכה אישורים מיוחדים וזה..

SuperShiro

New member
אין לי מושג. אני רק יודעת שיש לה

בית אחת בבל אייר ובית אחד במאליבו.

tali44

New member
../images/Emo32.gifחלמתי שהיה יומן של בריטני,

והכריכה שלו הייתה כמו של הטעיפה של האלבום ITZ (שרואים גם את הגופיה השחורה) והיה שם גם מדבקות בפנים ולא ראיתי את התוכן
. ואז התעוררתי והתבאסתי...

viko222

New member
גמאני חולם על בריטני-

חלמתי שהיה לה הופעה בישראל ולא היה לי כרטיס,קמתי והייתי שמח!כי הכל היה חלום XDD

Kryptonite

New member
היה לי חלום מממשש מזמן על בריטני

לפני איזה שנתיים וחצי... חלמתי שהיא מופיעה עם האוניקס בספורטכיף בראשון (הבמה ניראתה קצת כמו ברוק אין ריו) ומשומה הכושית מ"איזו מין שוטרת 2" מחליפה אותה כי היום זה הלילה החופשי שלה.
ואז לקראת אבריטיים בריטני עלתה לבמה וכל המעריצים התחרפנו, אמרה את הנאום שלה ופתאום הכושית ההיא התחילה להקיא. בריטני צחקה והתחילה לשיר את אבריטיים זה מה שאני זוכר

tali44

New member
פפחחחחחח../images/Emo6.gif

נזכרתי עכשיו בעוד חלום שלי, שממש מזמן (יותר מצחי שנה) חלמתי שקמתי בבוקר וידרתי למטה והיה למטה את הדיסק החדש של בריטני!! אבל הוא היה כזה עטיפה שחור ירוק (כמו של מכשפות) והסתכלתי מאחרוה וראיתי שזה בעצם עוד אוסף ואין שם שירים חדשים, שהיה שם מלא שירים שלה + קליפים וקטעי ווידאו, ואני כל כך התבאסתי אבל החרכתי את עצמי לשמוח. חחחחחחחח

little girl3

New member
בוקר טובבבבבבב :]

היי לכולם...............!! חזרתי מאילת... היה מדהים ! הייתי בחנות קלאב דיסק ומוכרים שם את האלבומים של בריטני: אין דה זון 20 אלבום הלהיטים 30 בריטני 40 והרמיקסים 50 נ.ב יש עכשיו באמ.טי.וי טופ 10 שירים בבצפר בטוח בריטני תיהיה שם עם ביבי וואן מור טיים

In Rehab

New member
יש סיורים מאורגנים בבוורלי הילס והוליווד

שבהם עוברים בבתים של מפורסמים. שתירשם לאחד כזה ותראה בעצמה.

In Rehab

New member
כי זה שאפשר לראות ת'אמת../images/Emo3.gif

אבל נניח אם יש שער בכניסה,אפשר לראות דרכו פחות או יותר..

shay08

New member
דניאל. תשלח לי בבקשה את בייבי גרסת אוניקס

במסר

למעלה