שלום לכולם

harduf9

New member
התרגיל נראה לי לא נכון כרגע בטח ללא איש

מקצוע שמכיר את רות פנים אל פנים. אישית כאשר מדובר בפגיעה כזו בגב אני מעדיף את הדיקור, ג'ין שן דו שזה דומה לדיקור אבל שונה מאוד או רפלקסולוגיה. כל הלחיצות, המתיחות והמניפולציות המקומיות נראות לי מסוכנות. בריאות שלמה גיא הרדוף

מסכים אבל תוכל לראות

שצויין שאיןכוונה ללכת לטיפול ולפיכך נראה שלתת תרגיל שיכול להקל עדיף מכלום כמובן שאם יש כאב והוא אינו מוקל התרגיל לא מתאים

harduf9

New member
הכלל הראשון ברפואה הוא אל תזיק

לכן לא עדיף לתת משהו שעלול להזיק במקום כלום, מנסיוני, כאשר מספיק כואב הכלום הופך להכל. רק חבל שאנשים מחכים שיכאב להם מאוד ושהבעייה תהיה חמורה. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
באמת כדאי לנסות כל דבר שיכול לעזור

ואת הניתוח להשאיר כאופציה אחרונה. אינני יכול ליעץ לך דרך האינטרנט, כי אינני מכיר את המקרה. אבל פיזיוטרפיה, מסג' רפואי, תרגילים מתאימים, אמבטיות שמש, טיפול אנרגטי, הרפייה והפעלה נכונה של הגוף, יכולים בהחלט לתת תועלת, להקל על הסבל ולשפר את המצב. גם תזונה נכונה יכולה לתת תועלת בכיוון של חיזוק ע"ש וריפוי דלקות בו.

noa20041

New member
תודה לך

רציתי לציין ,שהזרקות מקומיות לאזור הכואב לא עזרו,הרי אי אפשר להרדים עצם. כדור חזק מאוד( פרוקסט) שניתן לי לכאבים,גרם לי לנימנום ,אבל הכאב לא עבר. אני,מנסה לברר את כל האופציות. אני לא בדיעה שצריך לרוץ לנתח. אז כואב,אפשר להתגבר,ולהיות סבלניים ולבחור את האופצייה הטובה מכולן. אני כרגע בחופשת מחלה. רות

hal767

New member
זריקות ותרופות נגד כאבים אינם פותרים את הבעיה

למרות שלפעמים הסבל כל כך גדול ואין ברירה אלא להשתמש בהם. באמת צריכים סבלנות במקרים כאלה. ממליץ לך לנסות לשלב את כל השיטות שמניתי בתשובתי הקודמת. אשמח לקבל עידכונים ממך. בהצלחה.

noa20041

New member
תודה לכל המלאכים שעזרו לי,חדשות טובות

הלכתי לחוות דעת שנייה. האורטופד המומחה אמר. אין צורך בניתוח. יש לך שינויים ניווניים שמתאימים לגילך. רק,פיזיותרפיה,וטיפולים עדינים. להוריד צאוורון. אתמול,הלכתי לטיפול פרטי אצל מישהי שיש לי אמון בה. היא למדה 7 שנים רפואה משלימה. היא עשתה לי שילוב של דברים דיקור,מוקסה,וכל מיני לחיצות בכף רגל. העברית שבפיה לא מספיק טובה. היא מסבירה כל דבר שהיא עושה. והיא רגועה ושלווה. אני טיפוס סקרן מטבעי,אוהבת לחקור וללמוד. אמרתי לה, שיש לי אמון מלא בה. עובדה שזה הקל עליי. והסיבה שאני שואלת כי אותי זה מסקרן ולא שאני מטילה בה דופי. אתם מקסימים רות

שלום לך

קראתי את השרשורים שלך ראיתי שכבר הציעו לך כמה רעיונות ובאתי לתת לך עוד כמה לכיוון הטיפולי(מקווה שלא אוסיף בלבול). היות והבעיה האקוטית כרגע היא בצוואר ויש קשר ישיר לטיפול בו אני עוסקת- הקרניוסקרל. טיפול זה יכול לעזור במיקרים כמו שסיפרת- הוא עדין מאד ובא להקל ולהקל (בין השאר)על בעיות במבנה וביציבה שאולי גרמה להן. בטיפול חש המטפל תנודה שמקורה במערכת העצבים המרכזית ועוזר לשחרר את המקום הבעייתי. כמו כן את יכולה לנסות גם אוסטאופתיה(יתכן שיש בקופץ החולים)

למעלה