אין בעד מה, בשמחה ../images/Emo13.gif
מצטערת מראש על האורך... את האמת שאנחנו ביחד רק חודשיים, אבל העדפתי לספר לו על כך אחרי חודש שהיינו ביחד מתוך חשש שהוא יעזוב, ואז למה כל הקשר היה שווה? סתם הייתי יותר סובלת מהפרידה. חיכיתי קצת בשביל לא להלחיץ אותו וגם בשביל שנכיר האחד את השנייה יותר טוב, שיכיר אותי כמו שאני ולא כמו "זאת שיש לה אפילפסיה", הרי אני מנהלת אורח חיים נורמלי לחלוטין. אמרתי לו שמדי פעם יש לי התקף אפילפטי, אבל שאני לוקחת תרופות ואני מאוזנת וכמו שהוא כבר שם לב אני מנהלת חיים נורמלים: לומדת, יוצאת לבלות, עובדת וכו'. למרות שהייתי בטוחה שהוא לא יעזוב עדיין כל החששות והלחצים שלי והמחשבות הכי נוראיות שעברו לי בראש מאופן התגובה שלו סתם העיקו עליי במשך תקופה ממושכת, כמובן שזו הייתה עוד סיבה לספר לו את זה מוקדם. ברור שכל בן אדם יילחץ קצת בהתחלה כי זה לא משהו שהוא ציפה לשמוע (וגם לא חסרים אנשים שנבהלים רק מלשמוע את המילה "אפילפסיה" ויש להם כל מיני דעות קדומות על המחלה), אבל מסתבר שלבסוף הכל עבר בשלום והוא קיבל אותי כמו שאני
אל תדאגי, את תמצאי את מי שיקבל אותך כמו שאת, יאהב אותך ויתמוך בך. וכמו שכבר נאמר לא מעט בפורום מי שלא מקבל אותך כמו שאת, לא שווה כלום ולא שווה להשקיע בשבילו שום מאמץ. מקווה שעזרתי במשהו וכמובן שאת מוזמנת לשאול עוד שאלות אם תרצי