השבוע המושלם שלי בגיל 45
להתעורר בבוקר יום ראשון מהנשיקה של בעלי ה-מ-ד-ה-י-ם, שי, לדעת שהשעה תשע בבוקר והקטנה שלנו כבר התארגנה לבד והלכה לבי"ס. שי מתחיל לנשק וללטף אותי בעדינות, ולאט-לאט אנו ממשיכים וזורמים וזה הופך לסקס מטורף. אחרי ששנינו גמרנו, אני נשארת להתכרבל מעט בסמיכי ואח"כ קמה להתקלח. שי כבר הספיק להתקלח והוא כבר מכין לנו ארוחת בוקר - וואו! איך שהוא יודעת לעשות דברים בזריזות כשצריך. איזה כיף שיש בעל כזה מפנק, אחרי הכל אין כמו להתחיל את היום עם סקס אדיר ואם לא די בכך אז בעלי היקר גם הכין ארוחת בוקר - מה יכול להיות יותר טוב מזה?! =) איזה מזל שאני לא עובדת היום ויעלי חוזרת רק בערב, אפשר להתענג על איזה אימון בחדר כושר ויש לי גם מספיק זמן בכדי שאוכל לשחות כמה בריכות אח"כ. אחח, איך שהיום עובר מהר כשנהנים. שי ויעלי כבר בבית ועוד מעט אני גם אסיים להכין את ארוחת הערב. אין כמו לאכול ביחד ארוחת ערב, בייחוד כשלכולנו היה יום רגוע וכיפי. אחרי שארוחת הערב מאחורינו, נשאר רק לצאת לטיול עם דיק, הכלב החמוד שלנו, ומי יודע אולי אפילו לשי יהיה כוח והוא יצטרף אליי. אני אוהבת כששי בא אתי לטייל עם דיק, אני מרגישה הרבה יותר בטוחה איתו. =) בוקר יום שני, אני קמה בשש וחצי בבוקר ואוכלת משהו קטן לפני ריצת הבוקר שלי ושל צ`וקצ`ה, אם לא הוא ספק אם הייתי רצה בכלל. אני חוזרת הבייתה מותשת בשבע ורבע, צ`וקצ`ה הסכים לקפוץ אלינו ולאכול אצלנו את ארוחת הבוקר. אנחנו מתקלחים בזריזות, ואז אני הולכת להעיר את שי ויעלי ויורדת למטבח לעזור לצ`וקצ`ה להכין ארוחת בוקר, אני חולה על הבישולים שלו. שי ויעלי יורדים בדיוק בזמן לארוחת הבוקר. לאחר הארוחה אני מסיעה את צ`וקצ`ה לביתו, אח"כ אני מורידה את יעלי בבית-הספר ואז ממשיכה לי לעבודה. בחיים לא חשבתי שזה אפשרי להנות מהעבודה עד כדי כך, והסיפורים שיוצא לי לשמוע מזוגות לפעמים פשוט קשה להאמין שהם אמיתיים, אבל אינני מצטערת לרגע על שבחרתי להיות סקסולוגית. היום כולם חוזרים מאוחר הבייתה, אז נראה לי שאני אוותר על ארוחת הערב ואקפוץ לבקר את דניאל ונוגה בביתם. דניאל הוא הבכור שלנו והוא בן 23, הוא גר ב"דירת רווקים", לחשוב שכשילדתי אותו הייתי בת 22. נוגה היא הבת השנייה שלנו והיא בת 21 וגרה עם החבר שלה, מי היה מאמין שבגילה כבר הייתי נשואה. מתן הוא הבן השלישי שלנו ומשרת בצבא והוא בן 20. יעל היא הבת הקטנה שלנו והיא כבר בת 18, עוד מעט תסיים תיכון ואז צבא. אני מקווה שהיא תחליט בסוף על ש"ש לפני הצבא, כפי שהדברים נראים כרגע ספק אם זה יקרה. בוקר יום שלישי, יעל מתחילה ללמוד היום מאוחר, שי עובד היום משעות הבוקר המאוחרות אני עובדת מהצהריים, משמע בוקר פנוי =) מזמן לא יצא לי להעיר את שי בדרך האהובה עליי, נראה לי שאני אעשה זאת היום למרות השעה המוקדמת - אני בטוחה שהוא לא יתנגד להתעורר מזה שאני ארד לו והקטן שלו יזדקף. לא בא לי לנהוג היום, אולי יעלי תנהג ונלך ביחד לשופינג קצר ואח"כ היא תקפיץ אותי לעבודה ובערב אני אבקש משי שייקח אותי לפני שהוא יוצא למשחק כדורסל השבועי שלו עם החבר`ה ואח"כ אבא כבר יבוא לקחת אותי אליהם, המון זמן לא נסעתי עם אבא... וואו כמה שהתגעגעתי להורים שלי, היה חסר לי זמן איכות עם אבא ואמא. יום רביעי הגיע, היום עבודה שלי עבר במהירות ובהמון צחוקים ושעשוע. עכשיו כשכבר ערב אז זה הערב של שי ושלי, או במילים אחרות סקס עד הבוקר מחוץ לבית. =) חמישי, שי ואני החלטנו שלא לעבוד היום ולקום לקראת הצהריים ואז ללכת לאכול ארוחת צהריים אצל ההורים שלי, ביחד עם כל הילדים שלנו [ככה זה כשמתן יוצא רבעו"ש] ואולי גם אחי ומשפחתו יבואו. כל הילדים נמצאים בסופ"ש הקרוב בבית, אז נראה לי שאני אנצל את שישי בבוקר כדי לעשות שופינג עם נוגה ויעל וגם כדי לבלות זמן איכות איתן. כמו שאני מכירה את הבנים של המשפחה, הם בטח גם כן יבלו זמן איכות בינם לבין עצמם. ארוחת צהריים של שישי הילדים, שי ואני אוכלים ביחד. אחרי הארוחה, אנחנו מחליטים לעשות מרתון של משחקי קלפים שנמשך לו כשעתיים ולאחריו אנחנו מזמינים סרט ומשלבים פופקורן. אחרי הסרט כולנו מתפזרים, אני יודעת שהולך להיות לילה ארוך אז אני הולכת לנמנם מעט. לקראת תשע בערב שי ואני מתארגנים, לוקחים את המשחקי קופסא המיוחדים שלנו לערבים מאין אלו ונוסעים למפגש של חברים המשלב המון מיניות, הומור, פתיחות, שעשוע וכמובן שגם אלכוהול ואוכל טוב. בבוקר שבת אנחנו מתעוררים אצל החברים ומחליטים לנסוע מבלי שישימו לב ומשאירים להם פתק תודה על האירוח. אנחנו עוצרים בדרך לקנות כמה וכמה מצרכים וקפה של בוקר, אני מכורה לקפה של הבוקר ואילו שי מעדיף לשתות רק מים לבינתיים. אנחנו ממשיכים בנסיעה [כמובן ששי נוהג] ומגיעים למעיין האהוב על שנינו הנמצא בהרי ירושלים. אנו מקימים ביחד את האוהל שהבאנו מראש, פורשים סמיכות ומניחים כריות באוהל, פורשים עוד שתי סמיכות במרחק מה מהאוהל ואז מסדרים מעגל מאבנים בשביל מדורה ולאחר מכן הולכים לחפש זרדים וקרשים בשביל המדורה. אנחנו חוזרים ומבעירים מדורה, מסדרים את המצרכים שקנינו קודם לכן, מכינים תה של מדורה ונהנים לנו מארוחת בוקר נפלאה ומהמדורה שהכנו. אחרי הארוחה אנחנו שוכבים לנו באוהל בכדי לעכל את האוכל ולאט-לאט מתחיל בינינו דיון פילוסופי על מהות החיים וכו`. בשלב כלשהו אני לא מסכימה עם שי וגם מאבדת את הריכוז שלי, אז אני מתחילה "להציק" לשי ואז זה הופך למלחמת כריות בינינו שמתפתחת ואיתה גם רמת ההורמונים בגוף שלנו ובסוף מלחמת הכריות שלנו מסתיימת בסקס סוער שמתחיל באוהל, ומסתיים בסמיכות שליד המדורה. אח"כ אנו טובלים במעיין בעירום וזה מחרמן אותנו עוד פעם ועוד יותר ומעניק לנו סיישן נוסף של סקס שלאחריו אנו נרדמים באוהל. בערב אנו מגיעים הבייתה, דניאל ונוגה מתארגנים לזוז לבתים שלהם, יעל ומתן מתארגנים ליציאה קלה עם החברים ולפני שכולם מתפזרים להם אנו יושבים על שתייה חמה ועוגה בכדי להתחיל יחדיו את השבוע ברגל ימין, אחרי הכל מחר שבוע ויום חדש שדורשים הרבה אנרגיות. =)