שלום לכולם...

FlawLess

New member
שלום לכולם...

אני מצטער להתפרץ ככה, לפורום שאני לא שייך אליו ולאנשים שאני לא מכיר... אבל יש לי שאלה: אני מגיע להופעה היום, מאיזור נהריה. האם יש מישהו שחוזר\ת עם רכב לאיזור שלי, ושאולי יש לו 2 מקומות פנויים בדרך חזרה? השעה תהיה מאוחרת, לסמוך על רכבות זה לא בטוח במיוחד. אם יש מישהו כזה, אני אשמח שייצור קשר (כמובן, שנשתתף בהוצאות הדלק) 0547200585, שמי הוא עומרי. תודה רבה, ונתראה היום......

טרודייי

New member
../images/Emo207.gif בהצלחה היום לכל אלה שעושים בגרות!

בהצלחה! ואל תילחצו, תחשבו שאח"כ אתם הולכים להפיג מתחים בעזרת של איימי:-
D

כן ממש אפשר להתרכז כה../images/Emo223.gif

נראה לי שהבגרות הלכה בסדר.. אני כל 10 דקות התחלתי לחשוב על ההופעה והתחלתי להתלהב.. בטח המשגיחות חושבות שאני ממש אוהבת ספרות XD

SainTonix

New member
חחח חשבתי על ההופעה באמצע הבגרות

אבל הלך סבבה, לא קשה מידי ולשם שינוי כתבתי המוןןן סיימתי מחברת בחינה ולקחתי עוד 2 דפים (ואני רגיל בספרות לכתוב פחות מדף לכל שאלה חח) בקיצור היה סבבה, מחכה להופעה. למרות שעכשיו שרב בחוץ אני לא יודע איך נשרוד שם כל כך הרבה זמן

Yoko Nakajima

New member
תודה =]

איןןןןןן יותררררר ספרותתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבגרות האחרונה להשנה אמג!!!!!! D: אחרכך כשהלכתי לחזרות קיפצצתי כולי [והזכירו לי בנחמדות שזה לא יעזור, אני לא אצליח לעוף P: אבל מותר להמשיך לנסות?]

frozen Blood

New member
תבוא למפגש אולי נמצא משהו..

אולי נהיה הרבה אנשים ונוכל להזמין מונית שירות..

sof5

New member
גם אני

מחפשת טרמפ... לשני אנשים לראשון לציון אפשר להשיג אותי ב-ICQ: 262426440

Yoko Nakajima

New member
אולי אני יכולה, אם אבא יסכים

הוא אמור להחזיר אותי ואת חברה שלי, אז אם הוא יסכים סבבה דברי איתי במסן, אנלא משתמשת באייסי- [email protected]

למעלה