שלום לכולם!!!

תחיה

New member
שלום לכולם!!!

אז ככה קראתי קצת הודעות ויש לי שאלה, הרי אף בנאדם לא מצליח להגיע לשלמות מצידו, אז מה הקטע לנסות? נכון שצריך ושלא תבינו לא נכון אני תמיד מנסה להגיע לשלמות שלי ולעשות את המקסימום אבל זה אף פעם לא מצליח, אז מה הקטע באמת?

R2

New member
ההנאה היא בדרך

לפעמים הדרך לשלמות מהנה כל כך ,כמעט כמו השלמות עצמה

תחיה

New member
שלמות???

על איזה שלמות אתה מדבר??? נראה לך שיש בכל דבר כזה שלמות??? תראה לי בנאדם שהוא שלם??? (לא גופנית).... על מה אתה מדבר???

R2

New member
אני אראה לך בנאדם שהוא שלם

כנראה שאת מאד צעירה ועוד לא ראית כלום בחיים. ולענין, אני אצביע על אדם שהוא באמת שלם,אבל את צריכה להיות מספיק מנוסה כדי להרגיש אותו,לכן אני אחכה קצת זמן עד שתהיי מספיק מנוסה.

תחיה

New member
אז אני רוצה...

אני לא צעירה כל כך, ועברתי המון בחיים שלי תאמין לי!!! א. ראית פעם בנאדם מפוצץ לעצמו את השכל??? ב. ראית אנשים מקבלים מכות??? ג. ראית אנשים מסוממים??? תאמין לי ראיתי ועוד איך ראיתי. וסליחה שזה יצא לי פעמיים זה לא היה בכוונה.

R2

New member
כנראה שאת עדיין בתחילת דרכך

לא מספיק לראות, השאלה מה זה אומר לך..? מה אומר לך לראות אדם מסומם..? מה אומר לך לראות אנשים מקבלים מכות..? חשבת פעם שאדם שפוצצץ לעצמו את השכל בעצם הוא הגיע לשלמות

תחיה

New member
איזה???

אני רואה כל יום אנשים מסוממים!!!!! תאמין לי שזה נורא!!! רק שלשום חברה שלי מתה ממנת יתר.... החברה הכי טובה שלי קיבלה מכות רצח מאבא שלה עברתי איתה את הסבל הזה יום יום!!!! אני יודעת מה זה... ונראה לך שהוא הגיע לשלמות שלו אם הוא פוצץ לעצמו את המוח??? הוא התחמק מהמציאות שבו הוא חי!!!!!!!!!!!!!! ואני ממש לא בדרך לשלמות, אני לא חושבת שאני יגיע אף פעם!!!!!

R2

New member
אם לא פגשת את השלמות

זה לא אומר שהיא לא קיימת. ואם את יודעת שאת לא בדרך אל השלמות אז תשני את דרכך. אם את רואה כל יום אנשים מסוממים,את חושבת שזה נותן לך את הזכות לא להגיע לשלמות אף פעם..? אדם עצלן ומיואש יחשוב שלהשתנות זה דבר בלתי אפשרי,הוא ימשיך בדרכו יחשוב לעצמו שהדברים צריכים להשתנות כך שיהיה לו יותר טוב. ונראה לי שאת לא עצלנית ולא מיואשת,כי יש לך את השאלות הנכונות אז קדימה לשנוי

smile2life

New member
אין שלמות

לתפיסתי אך אחד מאיתנו לא מחפש את השלמות אלא דרך לעשות עצמו אדם טוב יותר, נקי מבפנים וזו לא "שלמות". הישות היחידה שהיא "מושלמת" זה המכונה: "השוכן במרומים", "בורא עולם", האלוקים", "מלך מלכי האהבה". וגם בקיומו של זה אני בספק.... מעניין אותי איך הגעת למסקנה שזה אשר מחפש קצת דרך טובה יותר, ערכית, מוסרית, ריגשית - הוא "מושלם"? אנשים מושלמים יש רק בסרטים תחיה יקרה שלי. דרך אגב את פנויה?

drall

New member
היודע תהילה ומחזיק בענווה

יהיה אפיק העולם ומהיותו אפיק לעולם , יהיה מושלם ויוכל לשוב אל השלמות. עד כאן דברי לאו צו בעניין ולמען האמת דבריך מצלצלים לא פחות טוב משלו. דרך אגב סמיילי , קצת בחייך? אתה מנסה להתחיל עם אחת שיש לה חברות נרקומניות? דרול

smile2life

New member
לך לפחות יש אישה

נאמר בכתובים: "לא טוב היות האדם לבדו..."

דרול בבקשה בלי ביקורת ושיפוט בפורום

אני מתכוונת בדבריך אל סמיילי... אתה מדבר דברים יפים ועניניים ואני עוקבת אחריך גם בפורומים אחרים וגם בפורום שלך. אז אנה ממך אל תחפש בפורום מודעות את זירת האיגרוף כי זה לא הסגנון שלנו בבקשה!? תהיה נחמד דיפלומטי ותומך. הרבה אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

R2

New member
יש לך נטיות של דקטטור..?מיכל

חשבתי שכל אחד יכול להביע את דעתו.

נכון אתה צודק יש לי נטיות של דיקטטו

r2!!! מה קרה לך? אתה לא זוכר שהכל הוא בעיני המתבונן. אם תחליט שאני בעלת נטיות של דיקטטור כך יהיה... אם תתן לי את הקרדיט כמו שנתת לי בימים הטובים תבין שאני מנהלת מצוין את הפורום הנוכחי על פי אמות מוסר וצדק שלי הם מאד חשובים. אז שוב הכל בעיני המתבונן בלבד על פי עולם הפרושים שלו. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

R2

New member
להחליף את ההנהגה

אתן לך תגובה בהודעה חדשה

smile2life

New member
מיכל

דרול ואני מכירים מימים ימימה וזהו רק קינטור על כך שאני נטול בת זוג. אמנם לידידי יש נטייה לכתוב ביקורת, ללא טאקט במקרים מסויימים, אך אני יודע שאין כוונתו רעה.

IC4

New member
התחמק מהמציאות בה הוא חי??

what is real? how do u define REAL? אולי אין הוא התחמק מהמציאות שבה הוא חי. אולי הוא היה שקוע בה כל כך שראה בהתאבדות כפתרון שאותה מציאות השליכה אותו אליו. ואל תחשבי שאף פעם לא תגיעי , לא בזה צריך להיות מדובר.

glock X

New member
תחיה = שלמות!

תחיה. בודהא קיבל הארה בחצי שניה כשישב מתחת לעץ, הלוטוס הוא סמל הזן והשלמות כי השורשים שלו נטועים בבוץ והעלה שלו נפתח לאור השמש והירח, זה שלמות, כשאת חושבת הרבה במוח ומקבלת הכל בתוך הנשמה זה שלמות, השלמות היא מעבר לתפיסה האנושית שאומרת, שלמות = אין פגמים להפך, שלמות היא לקבל את הפגמים הצבע האפור הוא צבע שלם כי יש בו שחור ולבן, הארה יכולה לבוא אלייך מעצם קריאתך משפט, או ראייתך דבר מסויים, או בעבירת חוויה מסויימת בראש שלך, זה תהליך שלוקח בדיוק שניה ומשנה לך את החיים, אחרי המהפך את תראי ותחווי את הדברים הכי קטנים כמו קשירת השרוך שלך בשלמותם, ותפסיקי לעשות את זה מתוך הרגל כשאת חושבת על החבר שלך וקושרת את השרוך, כשמגיעים להארה חושבים ומרגישים רק את קשירת השרוך הראש והנפש חווים את קשירת השרוך ולא שום דבר אחר, היה פעם מאסטר שאנני זוכר את שמו שישב והסביר לאנשים במשך שעתיים את ההנאה בלקלף תפוז, למה? כי הראש שלו היה שקוע אך ורק בתפוז ולא בשום דבר אחר, בזן נאמר כשאתה הולך-לך, כשאתה יושב-שב, כשאתה קורא-תקרא, אל תחשבי על כפית בזמן שאת אוכלת עם מזלג כי אחרת תפספסי את כל החוויה, שלמות החוויה בלעשות, להתבונן, להרגיש, להבין, להסביר, ולחוות.

למעלה