שלום לכולם!!!

היי תחיה ברוך בואך../images/Emo24.gif

היי תחיה!!! אני שמחה שהרמת את הכפפה וקפצת לבקר אותנו. אני מבינה שאת התחלת את המסע אל נבכי נשמתך מעצם השאלות שאת שואלת. תראי חלק מאנשי הפורום יזדהו אם שאלותייך כי למעשה כולנו מראה אחד של השני. חלק יתקפו אותך על דעותיך, וחלק ינסו ללוות אותך בדרך. בכל אופן אני חושבת שהשלמות שכולנו מחפשים זו: השקט השלום והשלווה. מן רוגע כזה. ולא בדיוק אם הבן אדם שלם גופנית? חסרים נכים שמרגישים שלמים בנפשם ונשמתם? הרעיון הוא קודם כל לרצות אבל באמת לרצות להגיע אל אותה שלמות. לא לכעוס על אדם שטוען שהוא הגיע לשלמות. אין פה מקום לקנאה באחר. עובדה שישנם אנשים שמצליחים להגיע לשלמות גם אם היא רגעית או יומית או בפרק זמן של כמה שעות. הכל הוא שאלה של רצון ושל תרגול. חוץ מזה אדם שמחליט לקחת סמים ולדפוק לעצמו את הראש זו בחירה שלו ואת לא צריכה לקחת את האחריות על הבחירות של אף אחד. את צריכה להתחיל לחיות את חייך קודם כול. אחר כך כשתרגישי חזקה ושלמה תוכלי לעזור גם לאחר. אז קדימה לדרך. הרבה אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

תחיה

New member
שלום מיכל

אז ככה, אחרי שקראתי פה את הודעות כמה דברים. נכון שאנשים שאני מסתובבת איתם מחליטיטם לעצמם מה הם עושים, ושזה הדבר הכי טוב להם, אבל אני בתור בנאדם שחברה שלהם, ברור שזה הרבה יותר קשה לי לראות את חבריי במצב הזה אבל אל תבינו אותי לא נכון יש לי גם המון חברים מעולים שדרך חיים שלהם היא מעולה ולא הפוכה, אבל מצד שני איך בנאדם מגיע לשלמות? אין דבר כזה!!!! אני מצטערת לנפץ אשליות לאנשים, כבר ניסיתי בחיי להגיע לשלמות שלי, עשיתי מיליון דברים ולא הצלחתי אני לא חושבת שיש איזה שהיא דרך!!!!!!!!!!!!

urifelsher

New member
אני לא חושבת שיש איזה שהיא דרך

לצערנו למצוא את השלמות שבנו שזה לא: כמו להזמין פיצה.יש כאלה שלוקח להם שנה או כמה שנים ויש כאלה שזה לוקח להם גילגולים שלמים.העיקר זו הדרך. לחוות את הכמיעה לשלמות ולא לנסות ללכת בדרך יהיה פיספוס. גם כך כו מעט ממרגישים את הצורך למצוא את השלמות. דרך נעימה אורי נ.ב הרגשת תיסכול ,חוסר אונים היא גם חלק מהדרך.

מלאווח

New member
ואולי מאמצייך מונעים ממך לראות

שאולי את לא יכולה להשיג את השלם , אלא השלם יכול להשיג אותך. כשם שהטיפה לא יכולה לרכוש את האוקיינוס, אלא רק להתמזג בתוכה, את לא יכולה לרכוש את האמת אלא רק האמת יכולה לעטוף אותך . הדיכוטומיה האלוהית - מצד אחד את חייבת לעמול קשה בדרך לאמת, ומצד שני מאמצייך לא יבטיחו לך שתשיגי אותה. הרבה דבקות דרושה בעבודה פנימית, אבל גם סבלנות ואמון - שיום אחד יעניק לך אלוהים מחסדו. באהבה, מלאווח.

הראית פעם אדם |הדגש| לא |סדגש| שלם?

אולי אין אנשים מושלמים. אך כל אדם הוא אדם שלם!!! ואם את באמת מעוניינת לבדוק את זה.. זה בר הוכחה. אך אם את מעוניינת להתווכח עם זה.. אז חבל על הזמן של שנינו. שיהיה לך שבוע נפלא רוח

ezmeer

New member
שלום תחיה

תראי,המטרה היא לא להגיע לשלמות (מה זה שלמות? :))) כל אחד נולד עם איזשהו פוטנציאל שאפשר לממש אותו. ובאמת אפשר לממש אותו. אפשר עד הסוף. לא כל אחד יכול, אף אחד כמעט לא עושה את זה. אף אחד לא יכול לעשות את זה לבד(אולי אחד ממליארד, מישהו כמו בודהה). אז מי שיש לו את הרצון, את האומץ, את היכולת ולא מתעצל ובנוסף כאשר יש מישהו לידו שעוזר לו, יכול לעשות זאת. הדרך ארוכה, רבים נופלים באמצע ולא חוזרים יותר, רבים מפחדים להמשיך, רבים מתעצלים ואף אחד כמעט :)) לא מבין למה לעזאזל הוא צריך את זה ואיך בכלל לעשות את זה. :))

conatus

New member
השלמות האמיתית בעיניי...

השלמות האמיתית היא להבין שאנחנו בני האדם פרטים, שיחד עם כל הפרטים האחרים שבקוסמוס הגדול יוצרים יחד שלמות אחת. השלמות מבחינתנו יכולה להיות ההבנה הזו - הבנה אשר תגרום לנו להפסיק לחפש שלמות טוטאלית בפני עצמנו - אשר תגרום לנו להרגיש שלמות אמיתית בשלמות היחסית.

שלמות או מושלמות?../images/Emo140.gif

אני חושבת שאם נבחין בההבדל שבין שלם למושלם, הרי שנוכל להבין שכל אחד מאיתנו יכול להגיע לשלמות, לא מושלמות, שלמות.

jongler

New member
שלמות מאיזה צד בדיוק??

שלום לתחיה! שלמות?! לנסות להגיע?! לעשות את המקסימום?! את כבר שלמה, מהרגע שבאת לעולם ולפני היית שלמה, כל ניסיון רק ירחיק אותך מעצמך - יכניס אותך למעגל של תיסכול ואכזבה והכל בראש שלך, צאי מיזה, עזבי. ותאמיני לי שאין שום קטע וזו בדיוק הנקודה - אנשים מחפשים את הקטע ומפספסים את עצמם. כל מה שאת עושה את עושה בשלמות אלוהית, את לא יכולה אחרת, אין אפשרות אחרת - משום שלא משנה מה יקרה או מה קרה את מושלמת! באהבה ויום מדליק JonGler

תחיה

New member
מצטערת לאכזב אותך...

אבל אף בנאדם לא מושלם!!! אין דבר כזה בנאדם מושלם, ראית פעם בנאדם מושלם שאין לו בעיות בחיים? אין לו שונאים? וכו´. לא כל כך נראה לי!!!!!!!!

אמרתי לך שאלו יהיו התגובות../images/Emo24.gif

למדי לקבל אותן בטוב וברע כי הכל הוא לטובה. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

תחיה

New member
מיכל...

אין לי בעיה ואני מקבלת את כל התגובות בשמחה ובאהבה, ומצד שני אני מביעה את עמדותיי לגבי הנושא!

למעלה