שלום לכולם

shiri5

New member
חוות באיזור הרצליה...

יש את חוות לירון ג´וקי קלאב ברישפון-אינגליש יש את חוות גליל ים-ווסטרן ויש גם את החווה בבני ציון שזה 15 דקות הרצליה והיא גם חוה טובה-ווסטרן

b1000

New member
shiri5 אפשר בבקשה

את הטלפון של החווה של גליל ים?

shiri5

New member
תגובה

אין לי את הטלפון... לא יודעת גם אם יש להם... אם אתה רוצה אז תסע לשם לראות כי זה בהרצליה אז זה קרוב בשבילך... או אולי תשאל ב-144 כי אין לי מושג...

taos

New member
תנסה את זה

תתקשר 144 אחריי כמה שניות יענו לך נציג או נציגה שיגידו לך במה אפשר לעזור בלה בלה קיצר תגיד להם אני רוצה בבקשה את המספר טלפון של חוות הסוסים גליל ים באיזור הרצליה או בתוך הרצליה הם מאוד יכולים לעזור בנושא אחריי הכל הם המאגר הכי גדול במדינה של מספרי טלפון הרי זה מה שאתה מחפש לא?

shiri5

New member
את רוכבת שם??

קרן עדיין עובדת שם כי לא ראיתי אותה הרבה זמן...

ממממממם

קרה לי כמה פעמים... לרוב שאני עליתי עם איזה כאב ראש או משהו וזה פשוט מאמץ שרירים חלשים וכואב בבטן.. כואב לי לפעמים גם שאני מעוצבנת על הסוס או שאני רוכבת על אלמוגי( הטרוט שלו מהיר יותר כי הוא פוני וצריך לקום ולשבת מהר) לגבי האשכים.... אין לי כל כך הרבה מושג על מה אתה מדברים
מה נעשה אנחנו בורכנו בדברים אחרים....

taos

New member
היא רק התחלה לגדל למעלה

חוץ מזה לא נראה לי שלמעלה זה כואב זה פשוט קופץ ולא יודע אין לזה על מה להילחץ זה לא היה משהו מתחת שזה נמחץ למשהו הזה קיצר לבנות יותר קל בזה ושמעתי שרכיבה של המון שנים עלולה לפגוע באשכים למרות שנראה לי שזה לא נכון אבל מי יודע

למעלה