שלום לכולם

פרסה

New member
תגובה

60 שקלים לחצי שעה זה סביר (רק לטיול | אצלנו זה 50 ש"ח) הבטן זה די נדיר בדרך כלל כואבים האשכים, הגב, הרגלים והאחורים (למדתי לדבר.......
) מענין שנתנו לך לדהור בפעם הראשונה( טרוט? קאנטר? גאלופ?) קפיצות אני בטוח שלא נתנו לך

b1000

New member
צודק

כאב לי האשכיים הגב וגם הרגליים אבל גם הבטן אתם אומרים שזה בגלל שזה פעם ראשונה שלי הבחורה שהייתה איתי בקבוצה אמרה לי שזה בגלל שאין לי ביטחון עצמי וגם בגלל שהסוס קפץ כזה במקום כזה פחדתי להגיד לו או איך שקוראים לזה להגיד לו לדהור קדימה ולחווה שבגליל ים יש אתר או מספר טלפון?

taos

New member
מה הקשר בין כאב לביטחון?../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פסיכולוג אני לא אבל עד כמה שידוע לי אין קשר בין הבניים לפעמים שאני לא רוכב 3 שבועות ואני חוזר לרכב גם לי כואב ואני עובר כל שבוע התעללות מסוסים שדופקים לי באקים אכזריים ורודאו אז מי שאמרה לך שזה בגלל הביטחון כאב לך תגיד לה שעתיד ברופאה ופסיכולוגיה אין לה ואני לא רוצה להשמיץ אבל היא זאת שנראית לי חסרתה ידע ואתה אם כבר מבין יותר ממנה לך תהנה תרכב 3 שבועות כל שבוע פעם אחת מספיק ותראה שהכאב יעלם לך תוך 3 שבועות אם לא פחות אני שונא קשקשנים

taos

New member
פירוט הכאבים שלך

דבר ראשון נתחיל בגב הגב כאב לך כי זה פעם ראשונה שאתה יושב על סוס עד כמה שהבנתי מהנאמר בתגובות למעלה אתה פשוט לא יושב טוב על הסוס דבר שני הבטן יכול להיות שבקפיצות קיבלת מכה בלי שהרגשת או שנמתחו לך השרירים מהמאמץ מה שלא אמור להיות כי אתה לא אמור להתאמץ בצורה כזאת שתגרום לכאבי בטן או שאכלת משהו לפני מי יודע בהקשר לאשכים אני מניח שעשית טרוט וכתצואה מישיבה שגויה שציינתי בבעית הגב גם קיבלת מכות באשכים מהקפיצות לכן למד לשבת נכון על הסוס ואל תאמין לאנשים קשקשנים כמו שציינתי בתגובה למעלה אני מאמין שאם תהנה לא תתיחס לכאבים וגם לי כן גם לי יש כאבי גב כי אני לא יושב טוב ואני לא רוכב מקצועי בכלל למרות שלמדתי רכיבה עדיין גם לי יש מה לשפר והרבה אם אתה ממש רוצה ולהורים יש כסף והזמן לך תלמד רכיבה זה מאוד כיף ואני מדבר בתור אחד שיש לו 2 סוסים ואני רוכב עצמאי בפרדסים טיולים וכאלה שטויות

פרסה

New member
שלום לך taos

שלום לך וברוכה הבאה לפורמנו הצנוע הידע שלך יוכל לתרום לנו הרבה תראה חוסר בטחון יכול להביא למתח המתח הזה יכול להטבטאות בהחזקת האוכף חזק אם הרגלים מתוך לחוץ או להישען קדים מכדי לתפוס טוב בסוס זה לא פסיכולוגי זה פשוט פחד ואז מפעילים הרבה שרירים שלא אמורים לפעול ברכיבה

פרסה

New member
תגובה

אמרת שרצת אז זה כנראה טרוט לטרוט יש ריצה קופצנית ומעצבנת מאוד. בטרוט אנחנו נהוגים לשבת ולקום לפי קצב הסוס (טיפ שלי תישב טיפ טיפה אחורה באוכף הוא יקפיץ אותך ואתה תתן את התנופה) בהתחלההקימה והישביה כאובות ברגלים אבל שמבינים את העיקרון וקמים בזמן אז זה נהיה כבר הרגל. במקרה שלט ההית קדימה מידי אתה קופץ הרבה התחת שלך מקבל מכות וכך גם האשכים. הרגליםכנראה האכובות היו גבהות מידי או שההית לחוץ והפעלת הרבה לחץ על הרגל במידה ורכבת באוכף ווסטרן (זה אם הקרן מקדימה) יתכן וקיבלת מהקרן מכה או שסתם התערבב לך הכל בקיבה פעם הבאה תנסה לא לאכול לפני. זו לא תופעה רגילה זה יעבור בסוף

taos

New member
שוב

אני חוזר על זה הפחד לא הוא שגרם לכאב עד כמה שאני יודע מניסיון בטיולים כאלה רגילים הם נותנים אוכף אנגלי כך שאני לא חושב שהקרן יכולה להיות הבעיה אם כי הרגליים זה הארכובות הגבוהות ובכלל שיושבים על סוס בפעמים הראשונות כמו שכבר אמרתי (השרירים נמתחים ואחריי 3 רכיבות מספיק רכיבה אחת לשבוע) הכאבים יעבורו הגב נגרם מישיבה לקויה שלא באשמתו כמובן האשכים זה כמעט בטוח מהישיבה הלקויה והקפיצות והבטן זה באמת לא ברור לי בטח החזקת את עצמך על האוכף במקום לשבת משוחרר והשרירים בבטן עבדו שעות נוספות אל תדאג הכל יעבור ואתה תתרגל בפעם באה אני מציע שתבקש לכוון את הארכובות כן שהרגליים לא יהיו מקופלות אלא כמעט בצורה שכאילו אתה עומד ישר עם הרגליים למטה אבל לא יותר מידי כך לא יכאבו לך הברכיים

shiri5

New member
לחוה אין אתר

אתה מחפש חווה כדי ללמוד לרכב בה או כדי לצאת לטיולים??

פרסה וטאוס...כן כן... גם טאורה....

טוב....- הרכיבה הכי נטולת כאבים... לדעתי- היא אינגליש... כי באינגליש (לפחות לבנות שביננו) יש את האפשרות בטרוט לקום ולשבת עם התנועה כך שאנחנו לא מרגישות את הקפיצות.... בקאנטר... טוב... אין מה לעשות זאת תנועה חלקה ונעימה... גאלופ... גאלופ זה... זה גאלופ אין לזה שום קשר...
ובנושא האשכים... סורי גם לי אין כול כך מושג בזה... מישהו מוכן להלוות לי את האשכים שלו? כדי שאני אוכל לראות איך זה לרכב איתם? חחחח D-:

shiri5

New member
זה לא נכון...

כי גם בווסטרן אתה יכול לקום ולשבת בטרוט... זה בכלל לא קשור... יש גם טרוט ישיבה שקוראים לו ג´וג אבל בדרך כלל הוא איטי ולכן זה לא אמור לכאוב...

b1000

New member
שלום לכולם

קודם כל רציתי לשאול עוד שאלה קטנטנות אני ילד שמנמן שוקל 45 אז רציתי לשאול אותכם אם זה קורה לי בגלל שאני שמנמן או בגלל שאני לא יושב טוב 2.אני מחפש חווה קרובות להרצליה לטיולים

לא נראה לי שזה קשור....

(הקטע על החזה והאשכים...) כי גם לבנות זה מפריע שזה קופץ אבל לנו יש את ההמצאה הגאונית: החזיה! אז מה אני אגיד לכם? תלבשו מגן ביצים! ולא נראה לי שהמשקל מפריע זה בעיקר הישיבה הלא נכונה

פרסה

New member
ממממ

בסדר אתה במשקל שלי (למה ההיתי חייב להגיד את זה? מילא) בן כמה אתה? אני רוכב אם אנשים שיש להם קרס של קילומטרים זה לא מפריע להם זה פשוט ישיבה לפי דעתי קח כמה שיעורים בסיסים של ישיבה נכונה ואז תרכב בטיולים באזור הרצליה אני לא מכיר חוות

המשקל זה גם לא נתון עם לא יודעים את

הגובה... אני למשל 49 קילו אבל הגובה שלי הוא 164+-

taos

New member
המשקל לא תמיד קובע

גם אני לא רזה ועדיין אין לי בעיה לעשות שעה שלמה טרוב ישיבה נכון זה קצת כואב כי אין לי כושר ואני לא רזה אבל זה בעיקר בגלל הישיבה הלא נכונה ותשמע ילד שכואב לו אמרתי לך כבר כמה פעמים אם אתה ממש רוצה אתה יכול לקחת שיעורים ברכיבה

כן אבל לרוב בעסק הסוסים מרזים

כי הרכיבה מאמצת שרירים והעבודות הקשורות(תאים נקיון וכו´) מאמצות גם שרירים

taos

New member
חחחח

אני רוכב ר פעם בשבוע נכון להיום ויותר מלנקות 2 סוסים ולאכף ולפרק אותם אני לא עושה כלום מעבר אולי גם ניקוי אוכף אבל זה פעם בה אז לא נראה לי שאני ארזה מזה אבל בתקוםפה שרכבתי 3 פעמים בשבוע כן רזיתי

taos

New member
אני גר ברחובות

והסוסים נמצאים בקרית אונו שם בכפר מע"ש למי שמכיר זה קצת בעיה בהתחשב בזה שמכרתי את האוטו הטרנטה שהיה לי בנתיים אני הולך פעם בשבוע גם בקיץ זה חרא חם וזה בחורף אני יותר נהנה ללכת לרכב בגשם זה סבבה לי ולסוסים

למעלה