שלום לכולם

b1000

New member
שלום לכולם ../images/Emo91.gif

שלום לכולם יש לי בשבילכם
אתמול רכבתי ברשפון והיה מאוד כיף דרך הגב זותי היתה הפעם הראשונה שלי ויש לי שני שאלות למי שהסוסה דוהרת או קופצת אי שאתם קוראים לזה כואב לי הבטן והגוף? ועוד משהו רכיבה של חצי שעה 60 שקל זה יקר?

ScooBy

New member
את רוכבת ברשפון../images/Emo35.gif

איזה קטע... יש לי שם סוס... איך קוראים לך ומי המורה שלך???

b1000

New member
אני בן קודם כל

וקוראים לי נתנאל ואתמול לא רכבתי אתמול טיילתי

M ar y K at e

New member
סוקבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לא רואים אותך, ../images/Emo15.gif

לא קוראים הודעות שילך
אני לא ממש הבנתי את השאלה שלך, נסה לחזור עליה יותר בבירור.

אם...

לא הבנתי את השאלה שלך.... ונראה לי ש60 שקל זה די יקר... אבל מדובר במרכז וכל מה שמרכז יותר יקר אז אין לי מושג!!

ScooBy

New member
דבר ראשון אני בת!!!!

דבר שני סתם שאלתי עם מי הוא רוכב....

b1000

New member
השאלה שלי היתה

האם לחצי שעה 60 שקל זה יקר? ואני לא זוכר את שם המדריך ותגידו איך קוראים לחווה הזו שבגללית

b1000

New member
אה והשאלה שלי גם היתה למה?

שאני דוהר הגוף הבטן והגוף בקיצור כואב?

abup

New member
רגע רגע

60 שקלים חצי שעה טיול זה יקר!!!! 60 שקלים חצי שעה שיעור זה זווולל!!! אני הייתי משלם 85 שקלים לשעור!!!!!!!! (חצי שעה) אבופ...!

shiri5

New member
אתה מתכוון החווה בגליל ים??

חוות גליל ים שבהרצליה? ככה בעיקרון קוראים לה, אין לה בדיוק שם היא חווה דיי חדשה והיא גם ווסטרן לעומת החווה ברישפון שהיא אינגליש.... יש שם מדריך אחד והוא ממש טוב!!

taos

New member
מדריך טוב אה?

הבנתי שתמיד בנות אומרות שהמדריכים הם הכי טובים והכי שווים באמת מעניין למה את יכולה לענות על שאלה כזאת?

shiri5

New member
בטח שאני יכולה!!!

קודם כל אם היית רואה את המדריך הזה שהוא בעצם המדריך שלי הייתי מבין שהסיבה שאתה חושב עליה היא לא זאת!! אני לא בוחרת את המדריכים שלי לפי המראה כי אז לא הייתי מתקדמת ברכיבה דבר שני אני ממליצה עליו כי הוא אחד המדריכים הטובים בארץ!! הוא גם בוחן רוכבים בכל מני קורסים דבר שלישי הוא המדריך היחיד בחווה יש עוד מדריכה אבל היא מדריכה של רכיבה טיפולית אז הנה התשובה שלך!!

taos

New member
חשבתי על סיבה אחרת חחח

לא משנה אני לא אמתח את החבל סתם התבדחתי קלות אחריי הכל זה טוב מידי פעם

taos

New member
שלי?

אין לי מדריך ולא מדריכה יש לי פשוט ידידה שפה ושם מתקנת אותי תוך כדי הטיול ובלה בלה ואם אני ארצה היא תעביר לי שיעורים אבל אני לא בקטע של לימוד זה ממש לא כיף

The DG

New member
מדריכים בגליל ים

המדריך הראשי הוא ירון, ישנו גם מדריך נוסף בשם ניר. קרן מדריכה טיפולית. ירון אכן מדריך מעולה.

למעלה