שלום לכולם

הקטגור

New member
דיי לריב!

קטונתי מלהתיימר להצהרות שהן רק בסמכות מנהל הפורום שלנו לדעתי, אבל זוהי דעתי האישית והקטנה שהנכם כולכם מוזמנים בזרועות פתוחות. מה מאפיין אותנו הדו, אם לא ביכולתנו לקבל כל אחד אל חיקינו, יהיה זה זכר, נקבה, שחור, לבן או הולך על 4?! (אוקי, קצת הגזמתי עם המשפט האחרון...) מה גם שע"פ הכרותי את מילותיו מנהלנו הדגול בתגובות שלו, אני משאר שגם הוא יזמין אותכם, ויצתרך לעבוד שעות נוספות במטבח כדי להכין לכולכם קפה ומאפה...

sexy rexy

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עשינו פשיטה... |השתלטות|
(ד"א חחחחחחח התלבטתי שנה אם לכתוב קודם את הט' או את הת'.. אלייסטר איזה דיסלקציההה) אושרי אושרי אושרי אושרי אושרייייי

שחשוחון

New member
מה זה שווה כבר?

אז שכל פורום בנים בילבד, גאווה צעירה יעברו לפה וזהו...

M KO

New member
../images/Emo15.gif מבפנים כולי סוער ורועש כמו

לב ים ביום חורפי...
נא לא לשכוח שפורום 'בנים בלבד' היה פה לפני כל הפורומים הנ"ל שהזכרת
(כבוד לגדולים
)! בנים בלבד - כי איכות היא אינה מילה גסה!

שחשוחון

New member
מה הקשררררר

מצידי הפורום שלכם היה יכול להיות בתפוז מ- 1999.. אני בטוח שיש עוד בי שלא מרגישים שייכות לכל הקטע הזה יותר מדי פוזה לפי דעתי גם מישהו שכותב " אני הומו ואני גאה" זה דבילי.....

M KO

New member
../images/Emo15.gif אויש... לנמנם!

"לא מרגישים שייכות לכל הקטע הזה, יותר מדי פוזה. לפי דעתי, גם מישהו שכותב "אני הומו ואני גאה" זה דבילי" ואני שואל את עצמי - מה הקשר? פוזה? דבילי?
|מסטיק M KO

ForbiddenSoul

New member
אל תדאג

אני בטוח שהכל יסתדר לטובה
מקסימום אני אשלח את כוחות האופל שלי לטפל בבעיה!!! יש לי צבא שמשלב את שתי הכוחות החזקים ביותר בעולם,
+
עכשיו לזה תוסיף שילוב של
+
, וקיבלת חתול שטני, וחזירים מעופפים (באיזה סיפור אגדות זה היה?... הקופים המעופפים?.... עליסה?...
שכחתי...) טוב... אני כותב שטויות! *roll a dice* בלאט! מתן

פיה שלו

New member
יקירה..

יש לך מסנג'ר? אני אשמח לדבר איתך שם.. אם כן שלחי לי במסר.. יום טופי.

עמיתתתתתתתתתתתת

יא הומו קטן ברוך הבא אני אשים לך תמונה כשאני אהיה בבית
בי בינתיים
(יא הומו
) [=

למעלה