שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

שלום.. אני עדי בת 14 מרמת גן :) אני כבר קוראת פה ת'הודעות שלכם איזה כמה ימים בערך.. וזה פורום מאד מעניין.. אז החלטתי להיצטרף.. אז שיהיה לכולם בוקר טוב
ויום טוב :)!...

nobodys girl

New member
לא נכנסים ככה סתם לפורום!

:) קודם את צריכה למלא שאלון :) (כן. משעמם לי שוב) אז.. איפה את לומדת? איו כיתה? איך הלך עם התעודה? יש לך חבר? מי? מה מו? מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? ספרי.. ספרי לא ננשך ולא ננבח אם תהיי ילדה טובה :) חה חה בי בינתיים אוי אוי אני אדוה.. וכשהייתי קטנה החלקתי שלוש קומות במדרגות ומאז אני ככה איך ככה? את עוד תגלי

ליליוש

New member
חחחחחח.....

עזבי שטויות ברוכה הבאה והתמקרות נעימה לפורום......

שלום:)גם אני...

קוראת פה כמה ימים את ההודעות אז... אני שירן בת 13
לומדת-בבית ספר!איפה יכול להיות? כיתה- ז' אני יקבל תעודה ביום שישי 7 בפבואר
אין לי חבר שעות הפנאי- אני אוהבת לעשות יותר מדיי דברים אבל הבעיה שאין לי הרבה שעות פנאי
מחשב,חברות, טלויזיה,לשחק טניס, לקרוא,שופינג ונראה לי שזהו
אז אתם מכירים אותי עכשיו תציגו את עצמכם בבקשה

חח טוף אזזז.. ../images/Emo41.gif

אני עדי בת 14 מ"רמת גן" אני עשיתי מרכאות בגלל שאני גרה בבלגיה.. ליפני 5 חודשים עברתי לפה ואני צריכה לילמוד ת'שפה שלהם ואז ככה אני יוכל לילמוד כי הם מדברים פה בצרפתית למרות שאני בבצפר יהודי.. אוקצור.. אני עוד שבוע יגור שוב פעם ברמת גן :) באותו בצפר שלמדתי פעם "המנחיל" ואני בכיתה ח' ואין תעודה כמו שאמרתי.. ולא אין לי חבר :/ אבל אני אוהבת מישהו כבר 10 חודשים אפילו יותר.. והוא מחבב אותי.. ואני אוהבת בשעות הפנאי, להיות עם חברותתתת וידידים שלי המוןןן, וגם מחשב.. טלוויזיה.. ועוד הרבה דברים... אוקצור.. ספרו קצת עליכם :) חח ולילה טוף לכולם
:) .. יאללה סלאמאת

Dragon Death

New member
היי לכולם... גם אני חדש...

אבל אני כבר קורא את ההודעות כבר יותר מחודש...:)

למעלה