שלום לכולם....

ZARINA1

New member
שלום לכולם....../images/Emo8.gif

אני משפצת את ביתי. שברנו שתי קירות בסלון על מנת להגדיל מיטבח לעשות פינת אוכל ובכלל להגדיל את הסלון. כעת יש לי סלון גדול מואר באור טבעי. כמו כן נוף מהמם. אך צצו שתי בעיות עקריות: א. לא מצאתי בלטות מתאימות כפי שיש לי ( הבית ניבנה לפני כ-7 שנים). ב. כו כן נישברו לי שלושה אריכי קרמיקה של המיטבח.(לא ניתן למצאו כאלה בשוק). שאלתי האם קיימים שישנם לדרכים דקורטביים לפתרון הבעיה פרט להדבקת ריצפה או החלפת אריכי הקרמיקה במיטבח. אני מעוניינת בפיתרון זול איעיל.או לחילופין הכבנה הכין ניתן למצאו פיתרון. תודה לכל העוזרים.

ZARINA1

New member
טוב חברה....

אני רואה שאני היחידה בעולם שניתקלתי בבעיה זו על כן לאף אחד אין כניראה פיתרון. הפורום הזה לא שווה כלום. לפחות כך אני מרגישה. ממש לא רציני.

גל ירון

New member
את יכולה

לנסות למצוע אריחים בעלי תקסטורה דומה וצבע קרוב ולשנות גוון ע"י צבעים אקרילים. ועוד פתרון בעזרת צבעים זה פשוט להדביק קרמיקה בצבע שונה ולצייר סביבה פרח לדוגמא (מצטער זה הרעיון הכי יצרתי שחשבתי). מקווה שעזרתי אני לא מכיר פתרון פלא בד"כ נהוג לשמור מספר אריחים אחרי הבנייה בדיוק למקרים כאלו. כי בד"כ אחרי שקנית קרימקה הסיכוי שתמצאי אותה שוב אחרי שנה אפסי.

אני רואה שגם הסבלנות שלך ....

קצרה. את מבקשת עזרה עיצובית חינם ואת רוצה אותה במיידית, אחרת את תתרגזי. בכל זאת אעזור לך: את יכולה לקנות אריחי קישוט בודדים (קחי איתך את אחד השברים לחנות והתאימי צבע וטקסטורה לפי טעמך) - ולשלב אותם בחלקים החסרים, שייראה כאילו הכנסת אותם שם בכוונה...

sex22222

New member
השלמת ריצוף

לZARINA1 יש בפי המלצה,יש קרמיקות ען פרחים ציפורים סתם תמונה זה למטבח, יש אפשרות להחליף מיקום של קרמיקות ישנות, אשר לריצפה אותו כנ"ל .וכך את נכנסת לקטגורית הצעירים. זה הרעיון היחיד שעלה לי כרגע .

שברת תשלמי

כשמשפצים בית דירה או כל דבר אחר יש לקחת בחשבון שצריך להחליף במקום השיפוץ את אריחי הקרמיקה או המרצפות לדעתיעליך להחליף את הריצוף. כל דבר אחר שתעשי יראה כמו טלאי אין מה לעשות צריך לפתוח את הארנק עם כל הקושי והצער שבדבר

vanav

New member
את יכולה לנסות להפוך את הפגם

לקישוט, לגשת לחנויות ריצוף ולחפש ריצוף מעוטר,עם דוגמא כלשהי ובמקומות שנשבר לשים אותם כעיטור, לא ציינת אם הם נשברו ברצף, או במקומות שונים. מה שאני הייתי עושה במקומך, זה אפילו להוציא ביוזמך עוד מספר אריחים ובמקום ליצור עיטור על הרצפה, כך שזה ייראה מכוון ולא סתם טלאי.

ZARINA1

New member
תודה רבה על העצות ../images/Emo24.gif

באמת לא חשבתי על הפיתרון של להוצאי מספר מרצפות ולעשות דוגמה יפה. המרצפות הוצאו משום ששברנו את הקירות על כן נוצרו לי כמעין תלאים אבל עכשיו אני יועדת איך לתקן. וליצר איוורה הרבה יותר יפה מיוחדת ומושכת את העין. מאשר סתם ריצפה משעממת. באמת אפשר לעשות דברים מדהימים בהוצאה לא ממש גדולה משהו בין 500 ל- 1000 ש"ח. ממש
לכולכם
נ.ב אולי למישהו יש עוד רעיונות שלא חשבנו עליהם.

עכשיו הפורום כן שווה משהו?

את ממש היסטרית. פירסמת אותה שאלה גם בפורום עיצוב פנים, ומאחר שאף אחד לא יש ליד המחשב בדיוק כשסיימת לשאול, ולא ענה לך, התבטאת גם שם וגם פה בפורום הזה, ש"הפורום לא שווה". אפילו עכשיו אחרי שקיבלת תשובות ורעיונות "שלא חשבת עליהם" לא עולה בדעתך אפילו להתנצל על כך. תתביישי לך. כך מתנהגים רק אנשים שחושבים שמישהו חייב להם משהו ושהכל מגיע להם.

למעלה