שלום לכולם

lee3008

New member
חחח בן, אתה פשוט מוכשר!

ואא ולא כיף להשתמש גם במילה כוסית וגם בליאור באותה ההודעה... זה נשמע חרא. אני רוצה לנצ"לש.. ולמסור ד"ש לסבא.. שלום, תודה ביייי

bobby6killer

New member
ליאור-כל הכוסיות אומרות שהם מכוערות

רק הפרחות שנראות כמו תחת (ה' נתן להם גוף וירק להם בפרצוף) אומרות-"אני נראית טוב עם חוטיני ואתה לא"...ליאור חבל על הזמן ברצינות את נראית טוב ואין להכחיש זאת...

lee3008

New member
ממממ ../images/Emo4.gif

לא צריך להגזים.. אבל אתה חמודי! *נשיקה* (כוס אמק לא נפתח לי החלון הזה של כל הסמיילים..)

lee3008

New member
../images/Emo23.gifאתם חמודים!

אבל נופר.. איך את יודעת? לא ראית אותי =/ חחח אני עדיין לא חושבת ככה...

holly shit

New member
האינטואציה הגברית שלי..

אומרת לי שאת כוסית. חוץ מזה תמונה אחת שווה אלף מילים (במיוחד תמונה שלך שיכורה באבטיה עם תחתונים)

מ מ מיתר

New member
נצל"ש?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

יום שישי יש מסיבה של איזה ילד כזה שלא הזמין אותי ואת חברים שלי בקיצור................. הוא הזמין רק חבר אחד שלי אז החבר הזה שלי בא אליו עם מצלמה ודיסק עם מוזיקה של הקטעים של פארטי בוי ואז אני נכנס באמצע ומתפשט וכו'.. אבלללללללללל אין לנו את המוזיקה הזאת אז מישהו פה יכול להגיד לי מאיפה להוריד!??! או לשלוח לי לאימייל?<!

bobby6killer

New member
תוריד יא טמבל!!!!!!!

party boy בקאזא! זה לא כלכך קשה... וכל זה היה כבר או יהיה יום שישי הזה? אתה כותב לא מובן...

מ מ מיתר

New member
כי הייתי חייב לחרבן אז כתבתי מהר...

אוקי ככה.... יום שישי בצוהרים אחרי בית ספר הולכים לעשות סשן סקייט נחמד ואז הולכים לחבר שלי העשיר שיש לו בריכה ולקפוץ מגג שלו כם סקייט וכל מיני דברים אלייה(מהחופש הגדול אני חולם על זה....) ואז בערב יש את המסיבה הזאת אני מתכונן עם עוד כמה חבר'ה ואז ז'ק חבר שלי הולך למסיבה אני מחכה בחוץ שישים את הדיסק ואז אני יכנס יתפש ירקוד עם אנשים יהיה סטייל רצח..... ונקווה שכל זה יקרה ויהיה מוצלחחחחחחחחחח

bobby6killer

New member
איזה טירון צ'ונג קטן....

תחרבן קודם!!!!!!! והורדת או לשלוח לך את זה באיסיקיו?

מ מ מיתר

New member
הורדתי אחי..........

וואי גם עכשיו אני בא מחירבון טוב..... נראה לי זה החרא הכי טוב שהיה לי בחיים..... החרא היה כל כך גדול שהוא לא עבר בחור תחת שלי וזה היה כואב... חחחחחחח

bobby6killer

New member
אממ ואני החסר טאקט בפורום??????????

שמע אחי זה בגלל שאין לך שערות על התחת...

למעלה