שלום לכולם

sweet 666

New member
לא הייית פה כבר? זכור לי משהו...

אם ככה, וולקם באק,ואם לא, ברוכה הבאה..

bobby6killer

New member
כרמן תפסיקי להביא חברות שלך...

שאין להם תמונה! ככה אני לא יודע אם הם כוסיות! כל החברות של כרמן חייבות תמונה !וכדאי שתהיו כוסיות... ולכל מי שלא ראה הנה השינוים היפיפיים שעשיתי לתמונה של ליאור פעם שנייה וודקה!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומאיפה לך לדעת שאני כוסית שאתה כ"כ רוצה שהם יהיו כוסיות?! חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

JACKASS 4 LIFE

New member
ו....

את כוסית =)... כמו ליאור =)... חי חי חי היתחנפתי לשני ילדות בבת אחת...האמת שלא היתחנפתי..סתם ציינתי עובדות... אהה ואנה גם את..למרות שלא ראיתי אותך..שלא תיבכי שביגלל שאת שחורה לא מיתייחסים אלייך =)....

holly shit

New member
מה איתי??../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

חח סתם..אל תתיחס.

JACKASS 4 LIFE

New member
OMG!!!!!!!!!

שיט שיט שיט שיט שיט איך שכחתי =( =(... האמת שגם אותך לא ראיתי =/..אבל האינטואיציה הנשית שלי אומרת שאת כוסית =) אהה.. מה האיי סי קיו שלך...?

holly shit

New member
האינטואציה הנשית שלך צודקת :)

סתם היא לא..היא כן..לא! טוב דיי אני לא יכולה להגיד על עצמי כוסית (כי אני אשקר) סתם אני בסדר..חוץ מזה יש לי תמונה בכרטיס אבל היא ישנהה (שנה וחצי ככה) ואני לא מחייכת בה אז אני נראית בה די שבוזה (חח אני אוהבת תמילה הזאת) בעע.. אהה..276432252

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נצל"ש

מחר! מחר אנחנו מתחפשים בבצפר! רק הבצפר שלנו מתחפש מחר! כל הבתי ספר מתחפשים ביום שישי ורק אנחנו ביום רביעי! למה?! בגלל שכל החטיבה העליוניה (כיתות י' י"א י"ב) לא רוצים לבוא ביום שישי בגלל שהם לא לומדים בשישי! אז אנחנו כמו מטומטמים נלך ברחוב עם תחפושות! וכל האנשים יסתכלו עלינו כאילו אנחנו מטומטמים! וזה יכול לקרות רק בבצפר שלנו!

למעלה