שלום לכולם

y a ® d e n a

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אני ירדן חדשה פה...
אני חברה של כרמן הנגועה והסטלניתתת
מקווה להשתלב פה... דרך אגב אני והיא עשינו פעם ג'אקס היה ממש שווה...
והסתומה הזאת תקעה לעצמה סיכות שדכן ברגליים... סתם ביץ' אוהבת אותךךך

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ירדנההההההההההה

ביץ'!!!!!!!11 סוף כל סוף הצטרפת!!!! ישששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחח חמורה אחת!! אבל תודי את מתה עלי!! אין אין! את מתה עליי!!! קוסמת!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ניצלו"ששששששש

רוצים שבחופשת פייסח נעשה מפגש פורום ונלך לים? יההה זה יהיה כזה כיף!!! בא לי ים... מה אתם אומרים?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כדאי לך! חחחחחחחחחח

קוסמת
אוי שכחתי לסםר לכם..לפני איזה שבוע אני ושיירה הלכנו לסנטר.. אוקיי בהתחלה חיכינו למיניבוס שיבוא לקחת אותנו. חיכינו איזה שעה! וזה אמור לבוא כל 5 דק'..טוב נכנסו למיני בוס ואז אחרי כמה תחנו הוא עוצר לאישה עם ילד\ילדה אין לי מושג עד היום! עכשיו במהלך הנסיעה הוא\היא שר\שרה שירים שהוכלים ככה או משהו דומה :"טאי טאי לה לה לה לה טאטי טאטי לה לה לה לה" אני ושיירה החלטנו לחקות אותו\אותה ועשינו כמוהו\כמוהה והוא\היא הסתכל\הסתכלה עלינו כל הזמן וליקק\ליקקה את אימא שלו\שלה! זה היה כזה מצחיק... אני כזה אומרת לשיירה "תוציאי לו\לה לשון" והיא כזה לא נעים לי אז היא מוציאה לשון אבל לא לו\לה! אז אני כבר באה ומוציאה לו\לה לשון והוא\היא כזה מתחבא\מתחבאת אצל אימא שלה\שלו הקיצר כשהואזהיא ואימא שלו\שלה ירדו מהמיניבוס אז הוצאנו לו\לה לשון דרך החלון! המיניבוס מתחיל לסוע והוא\היא כזה אומר\אומרת לאימא שלו\שלה "אימא הם הוציאו לי לשון!!!" ומתחיל\מתחילה להתבכיין ואימא שלו כזה "מי?!" ילד\ילדה:"הילדות!" ואז כבר נסע המיניבוס אז בעיה שלהם! הגענו לסנטר הלכתי לקנות משהו באיזה חנות אחת ואז קנינו קרפ עם דולסה דה לצ'ה בהאגן דאז (פרסומת סמויה חיחיחי) ואז המשכנו לשנקין ואלכנו ת'קרפ אוקיי לשתינו נגמר הקרפ אז פתחנו אותו מהפינה (בקצה כזה) והיה שם מלא דולסה דה לצ'ה ואכלנו אז איש אחד בא אלינו אומר "טעים?" אז אמרתי לו "כן מאוד! תודה ששאלת" חחחח ואז התלכלכנו ולשיירה התלכלך המכנס..חחחחחחחח אז לא היה שומדבר מעניין... ואז החלטנו לחזור לסנטר ואז בדרך החלטנו "לריב" ליד אנשים וצעקנו כל הדרך ובאיזהשהו שלב אנחנו כזה מתחילו לדחוף אחת ת'שניה ומכות כלאה ואז אני באה ומשכיבה אותה על ספסל יעני מרביצה לה והיו איזה שתי ילדים לפנינו והם מה-זה נבהלו...חחחח והם כזה "לא לריב לא לריב!" ואז נמאס לנו "לריב" אז הגענו כבר לסנטר ונכנסו מאחורה כזה...והיה שם סלון כלות ונכנסו וביקשנו למדוד שמלות ואז מדדנו שמלות כלה מה-זה מאעפנות!! מכוערות לאללה!!!! איכסה..מחלות.. עם פרעושים בטח..לכו תדעו מי עוד השתמש בה לפנינו.. ואז נכנסו לחנות אחת וקנינו 2 כובעים מה-זה יפים..ואז באו ממעריב לנוער ורצו לצלם את שיירה והיא לא רצתה אז אמרתי שאני רוצה וצילמו אותי..לדבר הזה שיש איזה ילד אחד וצריכים להגיד מה חושבים עליו..הקיצר הוא היה כזה מכוער גאדדדדד והערוך מנסה להפוך ת'מילים שלי ליותר יפות ואם אתם קוראים אז אל תאמינו למה שכתוב שם! אני אמרת שהוא מכוער לאללה ושלא הייתי יוצאת איתו!! והוא בחר שיר מטומטם! טוב לא משנה וזהו בערך נראה לי... שיירה אם את נזכרת בעוד משהו תכתבי..וואי אני לא זוכרת כבר...חחחחחחחחחחחחחחחח סטלנית אני..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif גם אני הייתי אומרת ולכן..

אני אומרת: רשמתי מגילה!

holly shit

New member
ברוכה הבאה

תגידי..היית פה כבר פעם? את מוכרת לי,החתימה שלך ליתר דיוק וגן הניק

bobby6killer

New member
אמממ נצלו"ש

ברוך הבא דבראשון דבר שני נזכרתי שלא עשיתי סיכום למה שהיה בטיול השנתי שלי ומה שיהיה שארבל בא ליומולדת של גיא: בטיול הגענו והכל ונפגשתי עם ארבל וליאור וסתיו בקניון ואחרי שחיכינו להם אולי שעה(!-גם כן צנון) אני וארבל הלכנו "מכות"שמה בקניון ואנשים התסכלו עלינו ואמרו לי :"אם כבר אתה הולך מכות אז תארביץ לו למה אתה נותן לו חלש" ואז יצאנו לטיילת והתלבשתי כמו חייל והפלתי עצמי על תיירים וכאלה והתחלתי עם תיירות סתם...ואז הוא הלך ואני וגלעד הלכנו למועדון חשפנות...וום אחרי זה נפגשנו עוד פעם אבל עם יובל (גומז)והלכנו מכות בטיילת והוא לא כמו ארבל הוא מרביץ ומשך לי בשערות חח היה מצחיק...ואז הלכנו אלינו למלון ושתינו קצת (טקילה בטעם של חרא)ובאו הערסים ודפקו בדלת ולא פתחנו להם אז הם הלכו לחדר ליד ונכנסו דרך המרפסת ושמו טרנסים והתחילו לרקוד ולשתות וודקה וזה ואז ארבל וגומז הלכו וגם הערסים חחח וארבל ויובל נכון הערס הענק שהיה שמה נכון הוא הרביץ לקיר? אז בחדר לידינו הם שמו עוד פעם מוזיקה והוא הרביץ לקיר ועשה חור בגודל של טלויזיה (קצת הגזמתי פחות). ומה שיהיה זה שארבל יבוא לנתניה יום חמישי ויבוא לרופין ונעשה ג'קאס בכמויות אדירות! ארבל פשוט תביא מצלמה!!!! חוטינים עניינים וכו... יהיה אדיר!

VVEE MAN

New member
אחי היה כיף וריחמתי עליך

יובל לא מרחם ושמע סתו ממש לא צנון חח לא יצא לנו להכיר בפעם הראשונה היום צילמתי מלא עם חבר וליאור וסתו באו והיה צחוקים של החיים וליאור דחפה אותי בעגלה ומחר אני וסתו מעיפים אותה גם בעגלה ואני מביא מצלמה בטוח וגם תקלטות שגיא ואתה וכולם יראו מה צילמנו

VVEE MAN

New member
נצלש חבר'ה

תורידו aphex twin-come to daddy ניראה מי מזהה ראשון קרדיט לקמפבל וירדנה ברוך הבא

bobby6killer

New member
זה בצחוק אחי! לא התכוונתי לצנון

נראה לי היא תבוא להרביץ לי...זה בצחוק! לא התכוונתי לזה וזהו!

VVEE MAN

New member
אני יודע שאתה צוחק!!

בגלל זה כתבתי שתי ח' למרות שהגיע לך 3 ככה

lee3008

New member
חחחחחח חמודי

היה באמת כיף...ואני קצת בחששות מהיוווםםם-למרות שסתו תעשה לפני!!((=

BiAAcH

New member
הלו, הלו!!

אני הביץ' היחידי פה בפורום (בעצם גם תומי, אבל פחות), אז שלא תהיה פה בעייה, אני מבקש, בעצם לא, אני דורש, שלא תקראו אחת לשנייה ביץ', מובן!??!? חחח, סתם, בצחוק, אבל ת'כלס, אני ותומי הביצ'ים היחידים פה... וד"א, ברוך הבא...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא!!

אתה לא ביץ' אתה שמן!!! אתה ביאץ' אני ביץ'! וגם היא! וחוצמזה אנחנו כל הזמן קוראות אחת לשניה ביץ'! זאת המילה האהובה עליי!! אתה לא יודע כמה אני אומרת ביץ' ביום!! חחחחחחחחחחחחחח

sweet 666

New member
הוא ביץ' וביאץ' ושמן וכל דבר אחר...

לא אכפת... אבל זה יכול ליצור בלבול( בילבול ולא בולבול) בפורום המכוער, וכל הכבוד לך על זה שאת אומרת "ביץ'" הרבה, כמו כולנו, אבל בבקשה בואו לא נתחיל לקרוא כולם אחד לשני ביץ', כרמן! תהיי יצירתית יותר!הפעילי את דמיונך,ילדה!

omni96

New member
שלום לך ירדנה !

מה מה מה ממממצב? אחחח חחחחח חחחחח חותי

למעלה