כמה דברים...
קודם כל בניגוד למה שנוהגים לחשוב...מאגיה זה לא הוקוס פוקוס...זה לא נוסחה מתמטית שעושים כמה דברים...אומרים כמה דברים ואז משהו קורה...זה לא ככה. זה לא הארי פוטר. כדי שכישוף יצליח צריך יותר מלדעת איזה חומרים ומה להגיד. כך שלא כדאי לנסות לעשות סתם כשפים בלי לדעת מה עושים באמת. סביר להניח שאת בכלל לא יודעת לנתב את האנרגיות שלך ואת בכלל לא יודעת לרכז אותן. כך שכל מה שעשית היה חסר טעם, אחרי הכל אפשר לעשות כשפים גם בלי נרות ומטות, מה שבאמת חשוב זה האנרגיות שלך ומה את עושה איתן. דבר נוסף הוא שלא כדאי כ"כ להסתמך על מקורות מהאינטרנט, מאחר שכל אחד יכול לרשום שם מה שהוא רוצה. והוא גם יכול לרשום שטויות שלא כשורות לכישוף. גם על ספרים זה קצת בעיה לסמוך משום שיש גם כותבים שלא יודעים בכלל על מה הם מדברים. גם אני עדיין בראשית דרכי המאגית, הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ לך זה לקרוא את המאמרים פה, להמשיך לשוטט באתרים באינטרנט, בעיברית-באנגלית, לקנות/להשיג ספרים, אבל כל מידע שאת מוצאת לקחת בעירבון מוגבל ותמיד לזכור שיכול להיות שהמידע שלך שגוי. כדאי לך גם למצוא מדריך, אדם מנוסה שיוכל לכוון אותך. אבל אדם שבאמת מבין ולא איזה אחד שקרא 2 ספרים וחושב שהוא מכשף גדול. אם את לא יודעת איפה למצוא אחד כזה....חבל, ברוכה הבאה למועדון. אני מקווה שעזרתי לך...