שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

היי!!! מה המצב? קוראים לי שני , ואני לא כל כך מבינה בכישוף אבל ת´אמת אני ממש ממש מתענינת בזה והיתי רוצה לדעת יותר... כי באינטרנת אן הרבה חומר ולפי מה שידוע לי הוא לא נכון... (אני ניסיתי לעשות כישוף אבל לא יצא לי כלום) מקווה שתעזרו לי פה...

black buttercup

New member
כמה דברים...

קודם כל בניגוד למה שנוהגים לחשוב...מאגיה זה לא הוקוס פוקוס...זה לא נוסחה מתמטית שעושים כמה דברים...אומרים כמה דברים ואז משהו קורה...זה לא ככה. זה לא הארי פוטר. כדי שכישוף יצליח צריך יותר מלדעת איזה חומרים ומה להגיד. כך שלא כדאי לנסות לעשות סתם כשפים בלי לדעת מה עושים באמת. סביר להניח שאת בכלל לא יודעת לנתב את האנרגיות שלך ואת בכלל לא יודעת לרכז אותן. כך שכל מה שעשית היה חסר טעם, אחרי הכל אפשר לעשות כשפים גם בלי נרות ומטות, מה שבאמת חשוב זה האנרגיות שלך ומה את עושה איתן. דבר נוסף הוא שלא כדאי כ"כ להסתמך על מקורות מהאינטרנט, מאחר שכל אחד יכול לרשום שם מה שהוא רוצה. והוא גם יכול לרשום שטויות שלא כשורות לכישוף. גם על ספרים זה קצת בעיה לסמוך משום שיש גם כותבים שלא יודעים בכלל על מה הם מדברים. גם אני עדיין בראשית דרכי המאגית, הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ לך זה לקרוא את המאמרים פה, להמשיך לשוטט באתרים באינטרנט, בעיברית-באנגלית, לקנות/להשיג ספרים, אבל כל מידע שאת מוצאת לקחת בעירבון מוגבל ותמיד לזכור שיכול להיות שהמידע שלך שגוי. כדאי לך גם למצוא מדריך, אדם מנוסה שיוכל לכוון אותך. אבל אדם שבאמת מבין ולא איזה אחד שקרא 2 ספרים וחושב שהוא מכשף גדול. אם את לא יודעת איפה למצוא אחד כזה....חבל, ברוכה הבאה למועדון. אני מקווה שעזרתי לך...

deni

New member
אי אפשר לעשות כישוף בלי..

ידע בסיסי בזה ובלי לדעת איך לנתב אנרגיות אני לומד מאגיה וכישוף כבר 11 חודשים ועוד לא עשית כישוף ! כי אני חושב שאני עדיין לא מוכן

אני יודעת

אני יודעת שאי אפשר לעשות כישוף בלי ידע אבל סתם אני וידידים שלי רצינו לנסות... זה היה סתם בישביל הכיף שלנו...

black buttercup

New member
אז זהו...

שאי אפשר...מה שאני אומרת זה שאתה לא יכול להדליק נר ומלמל משהו הופ: מישהו ימות או תצליח במבחן...זה לא עובר ככה...אתה צריך לעבוד על הקטע האנרגטי.. אין לי כוח להסביר עכשיו...אני אבוא עוד מעט...אנשים תסבירו לו מה אני רוצה להגיד...

תודה בנאדם

כן עזרת לי...די הרבה...אבל שאלה.. אולי היא תיראה לך דפוקה אבל אני ישאל בכול זאת... אבל אל תתנפל עלי עכשיו... אוקי... נכון את הספרים על מגיאה וכישופים...איפה אפשר לקנות
בחנויות ספרים כמו סטימצקי אפשר למצא ספרים כאלה

deni

New member
כן בחנויות כמו סטימצקי...

את יכולה לקנות. וכמו שלא שמת לב אז זה לא תסבירו לו זה תסבירו לה כי היא נקבה לא זכר.

יש משהו אחד שאני עדיין לא מבינה

נכון יש את חוק השלושה... שאם אתה עושה כישוף על מישהו הוא חוזר אליך פי 3.. (או משהו כזה) זה באמת קורה או שסתם אומרים את זה?

deni

New member
תשמעי

יש חלוקת דעות על זה ואפילו היה דיון על כך חלק חושבים שזה חוק הקרמה וזה באמת קיים חלק מאמינים שמי שלא מאמין בזה אז אין לו סכנה לזה אני מאמין שחוק הקרמה קיים ואפילו אם לא מאמינים בו אז הוא יחזור למי שהטיל את הלחש אבל יש כול מני שיטות כדי לעשות שהקרמה יתחלש וכול מני דברים.

black buttercup

New member
חוק השילוש

או המשולש, או השלושה או איך שבא לך... החוק אומר שכל אנרגיה שאתה שולח חוזרת עלייך פי שלושה ואפילו פי תשעה...בין אם היא שלילית או חיובית. לכן לא מומלץ לעסוק במאגיה שחורה כי אם נגיד קיללת מישהו שישבור רגל..אז החוק אומר שאת עלולה לחתוף פי 3.. תשברי 3 רגליים.....אמ...נו הבנת... פה נכנס גם העיניין של גישה...יש שמאמינים...יש שלא.. כמובן שיש גם הגנות למיניהן נגד החזרה כזאת אבל צריך מיומנות בתחום בשביל זה. בלאגנים...

חוק השלושה הוא חוק

שמקורו בוויקה. אמנם וויקנים ונאו-פגנים רבים מאמינים בכלל הזה, אך לא במובן של "עשית X תקבל 3X". ה"פי 9" זו ואריציה מוזרה ולא פרקטית בעליל (הנובעת מתוך כך שמייחסים למספרים מסויימים, ביניהם 3, 7, 9, 13 וכו´ פרשנויות מסטיות מסויימות). הרחבתי בנושא בעבר מספר פעמים.

למעלה