שלום לכולם

פירוש השם

בתחילת דרכם הלהקה נטתה להחליף את שמה כל מספר הופעות ולרוב אחרי הופעה לא מוצלחת הם היו נוהגים להחליף את השם,בערב שבו הם הופיעו תחת השם jethro tull הייתה להם הופעה ממש מוצלחת,לדברי אנדרסון,והם החליטו לדבוק בשם, גט´רו הנ"ל היה חקלאי אנגלי שאכן פיתח מכונת חרישה מכנית

the band member

New member
אני ממש מסכים איתך../images/Emo70.gif

ולגבי הנגנים של JT, הם מצויינים! אני במיוחד אוהב את ההרכבים מהעשור הראשון שלהם כדוגמת באנקר המתופף הגאון, ג´ון אבן הקלידן האדיר, ג´ון גלאסקוק הבסיסט המנוח, ועוד........ כמובן שבאר הגיטריסט ממש ממש חזק!

לא מסכים

וכמו שציינתי כבר, זו הבעיה הבסיסית אצל ג´תרו טול. מלבד אנדרסון, שאר הנגנים היו בינוניים למדי או פשוט לא מספיק טובים, האחד היוצא דופן לדעתי הוא גלן קורניק שהוא באסיסט אדיר, דומיננטי ופורץ דרך.

עוד משהו

בעיה אופיינית למדי אצל הג´תרואים היא מיחזור חומרים,אף על פי כן אני אישית מחבב ביותר את "עבה כלבנה" על אף המלודיות המעט מתחנפת שלו את אקוואלנג אני מוצא מעט תוקפני ( מבחינה מוזיקלית,לא תמלילית ) ו-songs from the wood ,גם איכותי ומהודק אלה ,בגדול, שלושת האלבומים שמגדירים את הסגנון של ג´תרו טול ומהם והלאה הם נטו לחזור על החומרים,אין צורך לתקוף אותי בשיניים חשופות ופה מזיל ריר,עקב ההצהרה הזו,זו לא קביעה/עובדה/נתון,זו פשוט הרגשה אישית

the band member

New member
מממממממהההההההההההה???????

הנגנים של JETHRO TULL "בינוניים"? אי אפשר להגיד דבר כזה, מהסיבה שהם לא!!!!! כנראה שלא שמעת אותם מספיק. לא נפגשתי עם הרבה מתופפים כמו קלייב באנקר! כנ"ל לגבי ג´ון אבאן על פסנתר וקלידים! גלן קורניק בהחלט אדיר, ואני מאוד מאוד אוהב את הבסיסט הלפני אחרון שלהם: דייוויד פג! כמובן שמרטין באר ענק (ואני לא משווה אותו לגילמור). מסקנה: הנגנים של JETHRO TULL לא, אבל ממש לא ביינוניים למדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא מסכים

שמע, היום במקרה שמעתי את Thick As A Brick ואת A Passion Play ואין לי מושג על מה אתה מדבר. החברים שם מבצעים קטעים כתובים מאוד מסובכים (מבחינת מבנה וכמות האינפורמציה שצריך לזכור) ובכל הברדק הכתוב הזה הם עוד מנגנים עם רגש ונשאר להם המון מקום להבעה. והם כל כך יושבים... אין לי מושג מה שמעת שלהם. באלבומים האלה, לפחות, יש נגנים מעולים.

pinky_unna

New member
Jethro Tull!

ללא ספק הלהקה האהובה עלי והאלבום האהוב? האמת היא שאין לי מושג זה יכול להיות A Passion Play זה יכול להיות Minstrell In The Gallery וזה יכול (ואולי נוטה) להיות Benefit אלעד

the band member

New member
Jethro Tull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JT גם האהובה עלי! הם פשוט עושים לי טוב!!!! אני פשוט חייב לשמוע אותם לפחות 3 פעמים בשבוע........ לא יכול בלי!!!!!!!!

kuchini

New member
JETHRO TULL

אני לא יודע מה האלבום הכי חשוב אבל לדעתי הכי טוב שלהם הוא : THICK AS A BRICK

למעלה