שלום לכולם

deyulia

New member
תודה

וברשותך אני אאחל זאת לכל עם ישראל ואפילו אלך עם הרעיון קדימה ואאחל זאת לאנשי היוניברס.
 

N e l l

New member
אפילוג! ../images/Emo41.gif

קודם כל, רק אוסיף ואומר שאני מסכימה עם אלדד בכל הנוגע לוויתורים, או שמא עלי "אי-הוויתורים"...לדעתי, אסור להתפשר ולוותר על הדברים המהותיים עבורינו באמת (לעוצת דוגמת האופנוענים של אלדד), כי על וויתורים מהסוג הזה, אני משלמים בסופו של דבר מחיר כפול ומכופל. אני מדברת על הדברים והתכונות המשמעותיים בעיניינו באמת: רגישות, פתיחות...קשה לי אפילו לתאר לעצמי מצב היפוטתי, בו אנשים מדלגים על כל העקרונות שלהם רק בשם הבדידות או החשש שמא ישארו לבד לעד. אני יודעת שלא חסרים מקרים כאלה, שרק גדלים עם הזמן למערכות יחסים מעוותות וקשות, אני פשוט בעד להמנע מזה בכל דרך שתהיה. אולי זה ישמע נאיבי ואובר-אופטימי, אבל אני באמת מאמינה שכל אדם יכול למצוא לו בן זוג בו הוא ימצא זכות ולא חובה. וכן, אני בהחלט אצטרף לאיחולי התקווה וההצלחה שלכם, בכל הנוגע למציאת אבירים על סוסים לבנים, או אפילו בלי הסוסים (גם יתקבלו בברכה), ונסיכות יפות תואר, או אפילו חנניות פלוס. יהיה בסדר! "עוד לא אבדה תקוותינו..."
 

N e l l

New member
רגע, רגע, רגע...../images/Emo60.gif

אולי לא הבהרתי את דעתי בנושא כהלכה...אלדד, אני צריכה לקבל תואר גבורה עבור כל השנים הללו בהן אני מנסה לשכנע אנשים להפסיק לחפש אחר "האחד", אותו יצור דימיוני מושלם, אז אנא ממך - קצת כבוד. אני אישית לא חושבת שאי פעם ניסיתי בקשריי עם אנשים לחפש משהו או מישהו, פשוט כשהייתי נתקלת באדם, בו ראיתי פוטנציאל המתאים לי לקשר - הייתי מנסה את מזלי. ועד כה, עלי לציין, האינטואיציה שלי פעלה (טפו-טפו-טפו) מצויין. אולי יום אחד אני אפילו אקים איזו תנועה מיסיונרית בנושא... בכל מקרה, אני מסכימה איתך לחלוטין שאבני היסוד של כל קשר מוצלח ויציב הםאהבה, משיכה ואוסיף את הרצון להיות יחד. לחלוק יחד כל דבר. זהו. השילוש הקדוש. על זה אפשר לבנות הכל, עם קצת רצון ואמביציה. בטח ובטח שלא להוריד ציפיות ולנסות להתפשר על קשר בו חסרים יסודות אלה, או תכנים אחרים, הנראים לנו משמעותיים לקיום מערכת יחסים נוראמיל בריאה. NEVER EVER. די והותר אנשים יעידו, כי בשלב מסויים של הקשר כל החסכים והמחסורים שללו עולים למעלה, ומאוחר מדי להתעלם מהם, להתמודד איתם או לטאטא אותם בחזרה מתחת לשטיח. פשוט לא כדאי מראש. זהו... ואגב, אני מורשמת ממך...או שאתה שומר על זכות השתיקה, או שאתה יוצא בהכרזות באורך כמה כרכים...טוב לשמוע ממך שוב!
 

*ladybug*

New member
אם הבנתי נכון....

נפגשת רק פעמיים (אבל יכול להיות שאני טועה) ואיך בדיוק את רוצה להימשך למישהו שאת לא מכירה?!
ברוב המקרים נמשכים לאנשים בגלל האישיות שלהם, בגלל מי שהם ולא בגלל סיבות אחרות (למרות שזה יכול רק להוסיף) ואחרי שתי פגישות אי אפשר להכיר מישהו באמת.
 

deyulia

New member
דעתי היא ודעתי בלבד

שכן אפשר לדעת אם את נמשכת למישהו אפילו בפגישה הראשונה, ואולי זו אני אבל אני לא נותנת צ´אנסים אחרי פגישה ראשונה שמבחינתי לא הצליחה,אולי אני מפסידה אבל זוהי דעתי.
 

orit74

New member
אז ככה .....

קודם כל , נפגשתי איתו 3 פעמים , וזה הספיק לי להבין שאני לא נמשכת אליו , אחת הסיבות שנתתי לו צאנס היא כי הוא נשמע לי רציני ואכפתי , אבל שוב , ניסיתי וראיתי ששום דבר לא משתנה מפגישה לפגישה . גם כשלא ראיתי אותו כמה ימים לא התגעגעתי אליו , זה הסביר את הכל . אלדד , אני קצת חולקת עליך , אני לא מדכימה שיש רשימת מכולת , נכון שיש דברים שחשובים לנו , אבל אני אישית לא הולכת לפגישות עם הרשימה הזו , אני מאמינה שכשאתה נפגש עם מישהי , ואתה נמשך אליה , אז ברור שיהיו לה חסרונות , אבל הם יהיו שוליים ובכלל לא תשים לב שהם קיימים . אני יכולה להתפשר על כמה דברים , אך לא אוכל להתפשר אם אין לי משיכה כלפי אותו אחד . כי אז באמת אני אתחתן ואז אחרי כמה שנים אהיה אומללה .
 

אלדד26

New member
אני בדעה של דיוליה ואפילו יותר

אם אין משיכה בפגישה הראשונה, זה אבוד מראש. משיכה היא לאו דווקא בגלל דברים נסתרים באישיות, אלא בגלל דברים גלויים, כמו - מראה חיצוני, תזוזה, התנהגות, ריח (פרומונים, ליתר דיוק), צורת דיבור, צורת מחשבה בכלליות... לא צריך להכיר מישהו באמת, לדעתי, כדי להימשך אליו.
 

orit74

New member
לא חשבתי אחרת

אני מסכימה שיש משיכה ראשונית , אבל נניח ודיברת עם הבחורה , ונראה לך שהיא מענינית , אז בפגישה הראשונה לא הרגשת כלום , אבל יש דברים חיוביים , לא תיתן צאנס?
 

אלדד26

New member
אין פה שחור ולבן.

מדובר בדברים שבלב, ואני לא יודע איך הייתי מחליט. אני כן יודע שהקשרים שהצליחו לי התחילו בפגישה ראשונה ארוכה מאוד ולא נגמרו אחרי הקפה הראשון. וגם יש הרבה צורות של משיכה. יש משיכה ראשונית, בסיסית, ויש משיכה יותר חזקה שמתפתחת עם הזמן, לדעתי.
 

orit74

New member
בהחלט מסכימה

ברור שאין כאן שחור או לבן אלא מה שאתה מרגיש באותו הרגע . אין כאן חוקיות ואין כאן כללים .
 
נכון ואפילו יותר מזה

אני באמת חושבת שמשיכה זה דבר שיודעים כמעט מיד שיש אותו . בתור אחת שפוגשת המון אנשים חדשים בעבודה אני מעידה שלפעמים ברגע שמישהו נכנס אלי למשרד הוא עושה לי את זה. מה שעוד נכון עם זאת זה שאם מכירים מישהו לעומק אפשר להימשך אליו למרות שלא הייתה משיכה בתחילת הקשר בגלל תכונות פנימיות. למרות זאת אפשר גם לדעת מתי אין משיכה וגם אין סיכוי שתהיה. ואז חבל על הזמן בכלל
 

orit74

New member
צודקת

בהתחלה יש איזשהי משיכה , עניין כלשהו שמושך אחד לשני , אם זה משיכה פיזית או אינטלקטואלית ואז בדרך כלל מחכים בציפייה לפגישה הבאה , לעיתים זה לא קורה ולא חשוב כמה פעמים ניפגש , אולי זהו מצב שעלול להשתנות , אך זה יקרה אם הבחור יעשה שינויים או ינהג בצורה ייחודית . אני נתתי צאנס וניסיתי יותר מפגישה אחת , אך זה לא שינה לי כלום , אז חבל לי ולו על הזמן .
 
למעלה