רגע, רגע, רגע...../images/Emo60.gif
אולי לא הבהרתי את דעתי בנושא כהלכה...אלדד, אני צריכה לקבל תואר גבורה עבור כל השנים הללו בהן אני מנסה לשכנע אנשים להפסיק לחפש אחר "האחד", אותו יצור דימיוני מושלם, אז אנא ממך - קצת כבוד. אני אישית לא חושבת שאי פעם ניסיתי בקשריי עם אנשים לחפש משהו או מישהו, פשוט כשהייתי נתקלת באדם, בו ראיתי פוטנציאל המתאים לי לקשר - הייתי מנסה את מזלי. ועד כה, עלי לציין, האינטואיציה שלי פעלה (טפו-טפו-טפו) מצויין. אולי יום אחד אני אפילו אקים איזו תנועה מיסיונרית בנושא... בכל מקרה, אני מסכימה איתך לחלוטין שאבני היסוד של כל קשר מוצלח ויציב הםאהבה, משיכה ואוסיף את הרצון להיות יחד. לחלוק יחד כל דבר. זהו. השילוש הקדוש. על זה אפשר לבנות הכל, עם קצת רצון ואמביציה. בטח ובטח שלא להוריד ציפיות ולנסות להתפשר על קשר בו חסרים יסודות אלה, או תכנים אחרים, הנראים לנו משמעותיים לקיום מערכת יחסים נוראמיל בריאה. NEVER EVER. די והותר אנשים יעידו, כי בשלב מסויים של הקשר כל החסכים והמחסורים שללו עולים למעלה, ומאוחר מדי להתעלם מהם, להתמודד איתם או לטאטא אותם בחזרה מתחת לשטיח. פשוט לא כדאי מראש. זהו... ואגב, אני מורשמת ממך...או שאתה שומר על זכות השתיקה, או שאתה יוצא בהכרזות באורך כמה כרכים...טוב לשמוע ממך שוב!