שלום לכולם...

לאנה

New member
סליחה על אי-הקשירות...........

אבל כרגע ראיתי שקוראים לך תום - איזה שם יפה!

mishmesh

New member
יאללה, אנשים, להכין דוליז ../images/Emo70.gif

אם יהיו מספיק אולי נעשה להם גלריה... הייתי מכין אחת בעצמי, אבל זה בטח יצא גרוע...

Charmed Gal

New member
מישמש...

דבר ראשון ראיתי ששמת את הדוליז שלי בצורה הצהובה הזאת, תודה!
אם אתה רוצה "אני יכול לנסות" וזה יקח קצת זמן, לעשות דוליז של כל דמויות הסדרה. אבל תדעו שזה יקח זמן!!! אז אם אתם רוצים תגידו ואני אתחיל לעשות! ואני צריך תמונה טובה של ויטני!! שרואים שם את הגוף שלו ואם אפשר גם נעליים ושיהיה תמונה טובה מקדימה לא מזוית!

Chloe

New member
לקס קירח...

זת´ומרת בסידרה, אז לפי דעתי תמונה שלו נטול שעיר יותר תתאים ובתור אחת שלא מבינה כ"כ בדוליזים לפי דעתי הן יצאו מצויין, אבל כפי שאמרתי אני לא כ"כ מבינה.

Charmed Gal

New member
אני עושה עכשיו...

של ויטני אבל אף אחד לא מביא לי תמונה טובה שרואים בו את כל הגוף שלו מקדימה. יש לי את התמונות בגלריה ועוד כמה תמונות אבל אף אחת לא מתאימה לי.

Charmed Gal

New member
דולי של ויטני../images/Emo70.gif

אנשים לאן נעלמתם כולכם???? ותודה גם שטרחתם להביא לי תמונות של ויטני ולעזור לי! אבל לא נורא מצאתי אתר עם הרבה תמונות והדולי של ויטני גמור. מה אתם אומרים? אופל מחכה לביקרות. ורק שתדעו שתיכננתי לעשות בלי ג´קט אבל בסוף רציתי שזה יהיה יפה אז עשיתי עם.. ותנו לי תגובות כנות על מה אתם חושבים.

Ophel McNeil

New member
רק ציתי שתדע,

שהג´קט מהמם. הוא מדהים. הוא יפיפה. הוא מסנוור כל ביקורת שאי פעם רציתי לכתוב על הדולי. איזה ג´קט יפה! איך עשית אותו?! אולי אני אגיב ברצינות אח"כ, כשאני אתאושש מהג´קט.

Charmed Gal

New member
אופל...../images/Emo12.gif

זה היה ברצינות או ציניות!? ואני רוצה ביקרות על כל הדולי! ואני יודע המכנסיים קצת ישרות מידי אבל לא נורא את זה תמיד אפשר לסדר.

Charmed Gal

New member
קלואי...

אני רוצה לעשות עכשיו דולי של קלואי אבל יש לי בדיוק תמונה אחת שלה. אז אתם יכולים לשרשר לי תמונות שלה או לתת לי אתרים שאני יכול למצוא תמונות שלה ואני אבחר לי לבד את התמונות הטובות.

בובות

כיצד אתם עושים את הבובות אני צריכה, הוראות או את האתר. הבובות יפיעו באתר של סמולוויל שאני בונה

HuGo Hell

New member
זה היה ברצינות! ><

זה לא ציני היא דיברה בירצינות! והדולי יפה אני מסכים עם אופל

למעלה