שלום לכולם...

Phoebe again

New member
../images/Emo45.gif רק תעבוד קצת על ההצללה,

יש בה מעט מידי גוונים, וזה חבל.

Charmed Gal

New member
תודה לכולם....

אני שמח שורבכם אהבתם את הדולי שלי. ולא אכפת לי לעשות דוליז לכל דמויות הסדרה אני נכנסתי לזה עמוק אני כל היום מרגיש דחף לעשות דוליז, ואני רוצה לעשות של לנה אבל השיער שלה כזה בעייתי!!! יש לה כזה קוקו מאחורה אבל רוב השיער הולך קדימה זה פשוט קשה! אם למישהו יש תמונה יפה של לנה וגם לא מסובכת להפוך אותה לדולי בבקשה שימו פה ואני אעשה דולי!

Ophel McNeil

New member
תמונה של הפנים לא ממש עוזרת, ../images/Emo108.gif

כי הפנים של הדולי קבועות. הבגדים הם אלה שמשנים.

Charmed Gal

New member
דולי של לנה

עשיתי דולי של לנה אני חושב שיצא דיי דומה אולי השיער קצת פחות אבל עדיין אני חושב שדי דומה, אבל אני עשיתי את הדולי אז אני לא אוביקטיבי. מה אתם אומרים???

Charmed Gal

New member
טעות בדולי...

זאת היתה הלנה הראשונה שניסיתי להכין ולא יצאה טוב. הנה זאת הלנה שדיברתי עליה. -------------------------------------->

Ophel McNeil

New member
וואו. יפה. ../images/Emo108.gif

זה היה לסייבר. עכשיו באה ביקורת. לא רוצה לקרוא, גל, אל תקרא - השיער לא ממש אמין... אם לנה אוספת אותו בחצי קוקו (לא ברור מהתמונה), אז איפה כל ה"מאחורה"? אם הוא סתם פזור, איך הוא עומד ככה יפה? גם המפגש של השיער והאזניים לא משהו, ולאן, בשם האלוהים, נעלם השביל?
ישר מדי. די לעשות דברים ישר מדי. קו החולצה והמכנסיים - תעגל, מעט. לא יזיק! הסוף של המכנסיים.... גם תעגל. יראה הרבה יותר מציאותי. בקשר לעיניים, יש לך טעות בסיסית - אני לא חושבת שהבנת את המבנה שלהם. אתה עשית קו, ואז הצללה לא קיימת (במציאות) מתחתיו (כי פשוט צבעת את האיפור מחדש). ההצללה אמורה להיות מעל הקו, כי זה הצל שהגבות מטילות.

Charmed Gal

New member
אופל...

למה שאני לא ארצה לקרוא את הביקורת שלך??? קראתי ואני אנסה לתקן, את השביל פשוט שכחתי, אבל אני לא יודע לעשות שיער מתאים, אני מאד אשמח שאת תנסי לתרן אותו! וישר בסדר אני אשנה!!! ואת ההצללה את גם מו8זמנת לסדר וגם אני אנסה! בקיצור אני מאד אשמח אם את תתקני את לנה לפי ההוראות שלך וככה אני אדע אחת ולתמיד איך לעשות שיער טוב והצללה טובה!

Ophel McNeil

New member
לא יצא לי. לא יצא לי משהו בכלל. ../images/Emo4.gif

לא יודעת... השיער עוד יצא לי איכשהו בסדר, אבל העיניים... והאיפור...
והמכנסיים.... בכלל אסון. עזוב.

Charmed Gal

New member
באמת...

לא יצא לך יפה, סורי. אבל דווקא אני רואה שכולם אהבו אותה באמת, לא נראה לי שהם סתם אומרים. הכי טוב להשאיר את לנה החמודה שלי (שעכשיו התאהבתי גם בה) כמו שהיא. בקרוב אני אכין עוד דוליז מהסדרה או של בנות גילמור או של מכושפות או של כולם.

Charmed Gal

New member
ניסיתי...

לשפר את השיער אבל לא שיניתי את הצללה כי זה סתם יצא לי מוזר. יותר טוב השיער או פחות טוב?

לאנה

New member
אממממממממ.................

בסדרה בדרך כלל השיער של לנה נורא ישר. כאילו גיהצו אותו או משהו. הוא לא תמיד אסוף לקוקו שקר.

SaberTooth

New member
הדולי השניה יותר טובה....

השולי השניה יותר טובה, השיער נראה יותר מציאותי.

SaberTooth

New member
וגם...

הבגדים נראים יותר מציאותיים. בדולי הראשונה הבגדים היו ישרים מידי, סימטריים מידי. בדולי השניה הם יותר טובים.

Charmed Gal

New member
מישהו יכול...

לשים לי פה תמונה טובה של וויטני שרואים גם מכנסיים ואם אפשר גם נעליים. ועדיף תמונה כאילו ממש שצילמו מולו ולא בזוית. כמו שאתם בטח מבינים אני רוצה לנסות לעשות לו דולי.

Charmed Gal

New member
אני מעדיף...

דווקא לעשות אותו בלי ג´קט, עם ג´קט זה לא יצא לי וזה יהיה מכוער... אבל בכלל אין לי תמונה ואף אחד לא מביא לי!

לאנה

New member
איזה מגניב!

ההודעה שלי הייתה ב - 13:14, ושלך ב - 14:13......... אני ווי, אני אחפש תמונה בשבילך...........

למעלה