שלום לכולם...

Charmed Gal

New member
שלום לכולם...../images/Emo6.gif

היי אני גל, אני קורא הודעות פה כבר מאז שהפורום נפתח אבל אף פעם לא כתבתי. רציתי לספר לכם שעשיתי דולי של קלארק. ביססתי את השיער על תמונה אחת ואת הבגדים על תמונה אחרת אז הנה אני שם פה את הדולי ואני אשרשר גם את התמונות. מקווה שתאהבו את הדולי, ואני רוצה תגובות! אם תאהבו את הדולי אני אכין גם של לקס ולנה אולי.

Charmed Gal

New member
והתמונה שעליה ביססתי את הבגדים

אבל המכנסיים בתמונה דהויים יותר אבל יש לי עוד תמונה שבה רואים טוב תא הג´ינס ושם הוא כהה יותר.

KerenWelling

New member
מצטערת אבל...

לא יפה... איזה שחיף!!! לקלארק (טום) יש שרירים, והוא גבוה..

ד י י ז י

New member
אז ככה..

הוא יצא יפה אבל השיער יצא טיפה ארוך מידיי ובאמת , צריך להוסיף נפח , אבל יצא באמת יפה!

Charmed Gal

New member
אוקיי

השיער באורך המתאים בדקתי המון פעמים עבדתי רק על השיער איזה שעה!!! בקשר לגובה אי אפשר לשנות זה בייס של דוליז אבל בקשר לנפח אני יכול לנסות.

Charmed Gal

New member
הוספתי לו נפח...

ניפחתי אותו ברמה המתאימה והוספתי לו שרירים בידיים. מה אתם אומרים עכשיו?

SaberTooth

New member
../images/Emo4.gif

עכשיו הוא נראה כאילו משהוא תקע לו משאבה של אופניים בתחת והתחיל לנפחח
אני העדפתי את הדולי הראשון. אני לא מבין מה אתם רוצים מהשיער, הוא יצא מאוד דומה לשיער של טום.

SaberTooth

New member
כל הכבוד גל...../images/Emo70.gif

כל הכבוד גל, עשית את זה שוב. הדולי יצא מאוד יפה, ודומה לטום. במיוחד אהבתי את השיער, הוא יצא מאוד דומה לשיער של טום. את הג´ינס אפשר לנסות לעשות בצבע קצת בהיר יותר, אולי לעשות שיפשופים בברכיים. אבל בסך הכל יפה מאוד.

Charmed Gal

New member
תודה סייבר

ואנשים תגיבו מה דעתכם!? אתם רוצים שאני אעשה עוד דוליז מהסדרה? את מי הכי הייתם רוצים לראות בתור דולי?

Charmed Gal

New member
אנשים!!!!

מה זה? הפורום הזה מת!!! תגיבו לי, תפתחו נושאים משהו! משעמם פה!

Ophel McNeil

New member
מכיוון שאהבתי הרבה יותר את הדולי

הראשונה, אני אתעלם מהשניה. אז קודם כל, הדבר הראשון שהכי שמתי לב אליו - ההצללה שלך לא טובה. תבין, הצללה מתפקידה היא להקנות לדולי תחושה מציאותית, ע"י "זריקת" אור וצל על הדולי. מה שאתה עשית בעצם זה לשים לדולי צל, משום מה, *מעל הידיים*, כאשר רק מתחתיהם, אם בכלל, צריך להיות. הצווארון של החולצה גם מאוד ישר.... שים לב. ומשום מה יש לקארק קו (לא הגבות) מעל העיניים.... אבל הצללה אין שלהן אין. השיער באמת מעט יותר מדי נפוח... אבל מאוד מאוד אהבתי את ה"פוזה" של הדולי.

SaberTooth

New member
למה את הורסת../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

למה את הורסת
למה את חייבת למצוא פגמים ומומים בכל דבר
אז הדולי לא מושלם... ביג דיל..

Ophel McNeil

New member
כי הוא ביקש ביקורת?

כדי שהוא ישפר את הדולי? כדי שהוא יהפוך אותה למושלמת? אני לא מבינה את כל אלה שאומרים "איזה יפה!" על כל דבר, זה גרוע כמעט כמו אלה שרוצים שיגידו להם "איזה יפה!" על כל דבר! קודם כל, אני לפחות מרגיש שמי שאומר לי "איזה חמוד" לא טרח להעיף מבט שני במה שיצרתי, ושמיד פתר את זה במלמולי "נחמד". דבר שני, אני גם לא אסמוך על אדם כזה יותר, או על מה שהוא אומר, כי אני אדע שהוא לא מתכוון לזה, ושהוא סתם מפתיר את זה כלאחר יד. ומה גם הרעיון של לא לרצות ביקורת? אם לדולי באמת יש בעיה, עדיף שגל ילמד עליה - ויתקן אותה. אחרת הבעיה לא תעלם לבד. והכי חשוב, המילה שלי שווה משהו - כשאני אומרת יפה, אני מתכוונת יפה. ומי שלא רוצה ממני ביקורת, שפשוט יכתוב מתחת למה שהוא פרסם "רק מחמאות בבקשה", ואני אסתום.

mishmesh

New member
יפה ../images/Emo70.gif

אהבתי יותר את הראשון, שבל זה לא ממש משנה. ולמה שלא תעשה דמויות של כל הסדרה
לנה, לקס, קלואי, פיט, ויטני וההורים של קלארק... וחוץ מזה-ברוך הבא

SaberTooth

New member
לללללאאא../images/Emo70.gif

אל תבקש ממנו לעשות עוד שדוליז
אתה לא יודע למה אתה מכניס את עצמך
אם תבקש לעשות עוד דוליז, הפורום יהפוך לפורום סמולוויל-דוליז, כמו שפורום מכושפות הפך לפורום מכושפות-דוליז.

לאנה

New member
מקסים!

כאחת שעד לפני כמה חודשים הייתה בעסקי הדולי, אני חושבת שממש מדהים!

למעלה