שלום לכולם!!!

hadassi

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo6.gif

מה קורה? אני כמוכם משוגעת על דוסון קריק, (תרגום דפוק לעברית, דרך אגב) יש לי את כ-ל הפרקים בווידאו החל מעונה 1 פרק 1 ועד ימינו. רציתי לשתף אתכם בהגיגון קטן: האם זו רק אני או שג´ואי דומה בטירוף לבריטני ספירס? הרבה כבר עיקמו לי את האף ושלחו אותי לבדיקת עיניים או שממש נעלבו (בשם ג´ואי- קייטי) אבל אל תדחו את זה על הסף- שימו לב לתנועות, להבעות הפנים, לדיבור... כל מה שחסר הוא הבלונד!!!

לאנה

New member
../images/Emo4.gif

אז אני נאלצת להסכים בצער עם האחרים ולהגיד לך שזאת רק את, סורי. דרך-אגב את חדש פה?, אם כן ברוכה הבאה!

hadassi

New member
כן אני חדשה

תודה אולי אני הוזה או משהו כזה אבל הן פשוט דומות בעיניי! למרות שברור שג´ואי עדיפה. פייסי שולט!

Piper

New member
שלום!

ו...את ב ט ו ח ה שכבר ביקרת אצל רופא עיניים??? (סתם...) ואת צודקת- פייסי שולט!

star lili

New member
זה דווקא הפוך

פעם ראשונה שראיתי את בריטני ספירס הדבר הראשון שעלה לי לראש (מייד אחרי "אוי לא, מה זה?") היה כמה היא מזכירה לי את ג´ואי אבל זה עבר מאז והיום כבר אין ממש דימיון לטעמי

ella e

New member
היא קצת מזכירה אותה

מתי שרואים אותה עובר הבזק קל בראש : "יו, ביא מזכירה לי את בריטני", ואז זה עובר, ברור שג´ואי שמה אותה בכיס הקטן- בכל התחומים!!!!

ממש לא!!!!!!

גם חברות שלי אמרו את זה אבל אני לא מוצאת בכלל דמיון,אפילו אם אני מחפשת..... קייטי פי 100000000000000 הרבה יותר יפה מבריטני,בריטני סתם שרמוטה!! (סליחה מי שאוהב את בריטני זו פשוט דעתי..)

ella e

New member
אני מסכימה בקשר

לזה שבריטני שרמוטה, אבל ג´ואי מזכירה אותה, קצת!!!

1Shir

New member
הדסי, אנחנו נשמות תאומות!!! ../images/Emo6.gif

גם אני חושבת שקייטי מאוד מזכירה את בריטני! כמו שכתבת, בהבעות הפנים ובתנועות הגוף בעיקר. והכי הרבה - בקול! במיוחד כשלפני פרק או שניים קייטי (ג´ואי) שרה, הקול שלה היה בדיוק כמו של בריטני!!! (קול יפה) בקיצור, אני מסכימה איתך מאוד. יש להן משהו נורא דומה בהבעת פנים. ודרך אגב, הן שתיהן אותו מזל-קשת. בריטני נראה לי בשני לדצמבר 1981 וקייטי משהו כמו 18 לדצמבר... נהמר על 1979. אם מישהו כאן יודע את התאריך שיגיד אם צדקתי. שיר

לאנה

New member
בקשר לקול.........

אם מתעקשים אולי אפשר למצוא פוזה/הבעה/משהו קטנטן שמזכיר את בריטני לשבריר שניה, אבל הקול של ג´ואי מהמם ושל בריטני, איך לומר,

*hadas*

New member
לא יודעת אם בכל אבל יש לה ולבריטני

משו דומה בפנים... וברוכה הבאה!

למעלה