שלום לכולם

DarkMagic17

New member
לא ממש נכון../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

עם שרביט מספיק שמכוונים בכיוון הכללי וזה פוגע, לפי מה שהבנתי. הקללות לא מפספסות, פשוט עושים אקספליארמוס או קללת הגנה
כמו שעם רובה אפשר לשים אפוד מגן.

2 Mיכל

New member
לנשק חם יש יתרון../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אי אפשר לעצור אותו כמו ששולחים לחש נגד לקללות. ובכל זאת, לא נראה לי שמשתמשים הרבה בפיתוחים של מוגלגים. כשפרד וג'ורג' פרצו את הארון אצל הדארסלים באמצעות סיכה זה נחשב ל"שיטה מוגלגית שאף קוסם לא משתמש בה".

2 Mיכל

New member
ועוד משהו-../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

את הפיסקא הראשונה שלך אהבתי. היא באמת נכונה. בקשר לחלק השני, אני לא בטוחה. נניח שדמבלדור היה מסלק את מאלפוי מהוגוורטס אחרי המקרה עם קייטי בל, מה זה היה עוזר? הוא רק היה מידרדר ומבצע משימות אחרות שוולדמורט היה מטיל עליו. אולי רון לא היה כמעט מת ואוכלי המוות לא היו נכנסים להוגוורטס, אבל אפשר לפגוע במסדר בדרכים נוספות.

your avi

New member
../images/Emo58.gif

דווקא, אם דמבלדור היה מגרש את מאלפוי מבית הספר- וולדמורט היה הורג את מאלפוי. הרי הוא בעצם נכשל במשימה. אני חושבת שזה כמעט בלתי אפשרי לפרוץ לבית הספר מבחוץ, עכשיו שיש את כל ההגנה הזו.

2 Mיכל

New member
וואלה. טוב, בכל מקרה לא../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

נראה לי שזה היה מועיל. נראה את התוצאות בספר השביעי.

אדם חדש

New member
זה מאד מזכיר את הגישה הסלחנית

שנקטו כלפי היטלר בשנות השלושים, בריטניה וצרפת וכל הגוש הזה. ותראו מה קרה אח"כ.... לעומת זאת... מלחמת הכוכבים גורסת כי הכוח הרבה יותר חזק בצד האפל והרבה יותר מהיר ונגיש והוא כוח שאף ג'די לא יכול להשיג. אבל.... יודה הוא מייצג את הטוהר וטוב והוא הוא הכי חזק באמת. זאת אומרת שכוח חזק אפשר להשיג מהר וע"י מעבר לצד הרע אבל את הכח הכי חזק באמת אפשר להשיג ע"י המון השקעה בצד הטוב. אני מקווה שזה ברור מה שכתבתי. זאת אומרת, שאפשר, תיאורתית, גם בהארי פוטר להגיע לכוח החזק ביותר והאמיתי לאו דווקא ע"י מכירת הנשמה וויתור על האנושיות אלא ע"י ניצול האנושיות כיתרון על וולדרמוט. (כי הרי בכל זאת, האהבה של אמא של הארי הגנה עליו אפילו מפני וולדרמוט {שיא הקיטש!}). בכל מקרה, דמבלדור הוא כמו יודה כי שניהם הגיעו לכוח החזק ביותר באמת שאפשר להגיע אליו אבל החולשה שלהם נובעת מהזקנה שלהם וכאן מגיע דור חדש של אנשים שלהם הם מעבירים את הידע ולהם יש את הפוטנציאל ללמוד זאת (הארי- לוק). לא חייבים ללכלך את הידים כדי לנצח את הרשע...

למעלה