שלום לכולם

you know who 2

New member
שלום לכולם../images/Emo57.gif../images/Emo13.gif

אני חדשה! החלטתי להצטרף לפורום הזה בגלל שהנושא של מאגיה וכישוף מאד מעניין אותי אבל לצערי אין לי ידע רב בנושא..לכן, אני הודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ לי על חומר קריאה שיעזור לי להתמצא יותר בנושא.

Diableror

New member
../images/Emo24.gif

כדי לקבל מושג בנושא,קראי את מאמרי הפורום ומאמרי האתר מג'יק. במידה ועדיין תתענייני בנושא,חזרי אלינו לאחר קריאת המאמרים,ואנחנו נפנה אותך לספרים מומלצים בנושא :) ברוכה הבאה
Diableror

Diableror

New member
ארגגג

זה אף פעם לא יוצא לי. קישור למאמרי הפורום תמצאי בתחילת העמוד,וקישור לאתר מג'יק,בתחתית ההודעה. עכשיו אני שם לב..עוד מישהו מפורום "סקס לנוער"
מזל שיש את sex magick שיעניין את כל האוכלוסיה
Diableror

Bartal j

New member
ברוכה הבאה מאמי..

מומלץ לקרוא את מאמרי הפורום וגם אתר מגי'ק והאתר של כרמית מצויינים!! הנה לך הקישור: http://www.witchcraft.co.il/default.htm

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

את יכולה להתחיל במאמרי הפורום ומשם לקישורים... דרך קישור אחד את תגיעי למקומות רחוקים.. תטיילי בכל מה שאת מוצאת.

bewiched

New member
גם אני חדשה

התחלתי ללמוד וויקה לא מזמן, משתמשת בקשר לסכר, בעיקר בנרות או באלמנטי טבע(אבנים, מיים, עצים וכו..) הייתי בסיילם ויש שם בנוסף למוזאונים על משפתי המכשפות גם מוזאון וויקה המסביר על העקרונות , ההיסטוריה וכו, מומלץ למי שטס לאזור. חומר קריאה אפשר גם למצא באינטרנט(רק להזהר מאתרים כוזבים),גם ספרים באמזון וגם בקיטארו. מקווה שתקבלו אותי כשווה לכם למרות שאני רק מתחילה. טל.

Diableror

New member
היי ../images/Emo24.gif

את שווה לנו,מהסיבה הפשוטה שאת בנאדם,כמונו
Diableror

Bartal j

New member
איזה יופי כמה חדשות!!!../images/Emo8.gif

מי יתן והפורום שלנו רק ירבה חחח השתלבות נעימה לכל החדשות ... שלכם:בר

ToryMaster

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני רואה שאת משתתפת בשניים מהפורומים שאני יותר דומיננטית בהם (414 ו733), אז אני כבר מחבבת אותך
ברוכה הבאה

you know who 2

New member
אני חייבת להגיד

שאני קוראת את ההודעות שלך בפורמים מלא זמןויש לי רק דבר אחד להגיד: *גם אני סוגדת לויקי*

ToryMaster

New member
זהירות

אני עלולה לחסום על דברים כאלה
המשך סגידה -במסרים

coka

New member
מנצל"שת טיפה =] גמני חדשה..

ומצטרפת לבקשה של you know who 2 =]

למעלה