שלום לכולם

hadarosh16

New member
שלום לכולם../images/Emo54.gif

ערב טוב בטח לא תזהו אותי הייתי פה עד לפני חודשיים בערך ונטשתי.. והנה אני פה שוב התגעגעתי בטח יש פה מלא חדשים ואני גם בקושי מכירה פה מישהו.. אבל אני מקווה שאני אסתדר אז אני הדר בת 16 אוהבת את שלמה ארצי כבר כמעט 5 שנים לא זוכרת בדיוק מתי התחלתי. והאמת שאף פעם לא כתבתי את הפרטים האלה פה. אולי בזמן האחרון גם לא יוצא לי לשמוע הרבה את שלמה ארצי. אבל עדיין אני תמיד נהנת מחדש לשמוע שירים שלו בהופעות שלו אף פעם לא הייתי אני מקווה שאני אהיה מתישהו והגיע הזמן להיות הבעיה היא שאף פעם לא יוצא לי וגם זאת קצת בעיה מהעובדה שאני בת 16 וזהו.. אני מקווה להישאר פה הרבה זמן למרות שכל מי שאני מכירה לא ממש נמצא פה.

R o M

New member
היי הדר

מה המצב? קודם כל, ברוכה השבה. תמיד טוב שיש עוד. דבר שני, אני בטוח שתתרגלי לאנשים פה, אנחנו מאוד נחמדים (במיוחד אם תתני לנו את מספר כרטיס האשראי של אחד ההורים...
) רום

hadarosh16

New member
היי רום../images/Emo54.gif

מה שלומך? שלומי בסדר גמור האמת שהייתי פה עוד בין הראשונים אבל לא יודעת קצת אבדתי עניין בפורום הזה זה לא אומר שהפסקתי להעריץ את שלמה.. ממש לא פשוט לא יודעת.. לא מצאתי את עצמי פה אולי עכשיו אני אמצא את עצמי פה אני יודעת שיש כאן אנשים נחמדים מידי פעם אני נכנסת לפה וקוראת הודעות זה אחלה פורום דרך אגב(ואני לא מתחנפת...) את הכרטיס אשראי? חחחחחח אני בעצמי לא יודעת איפה הוא.
צוחקת...

היי הדר

מה שלומך? אם אני לא טועה, אני זוכר אותך מהטלנובלה, את הדודה מאפגניסטן... לא התכוונתי אז באמת שתברחי לשם...
ואם אני טועה בזיהוי, אז תסלחי לי ולא לצחוק עלי בבקשה... יש לי לב עדין... ברוכה השבה שגיא

hadarosh16

New member
היי שגיא../images/Emo13.gif

וכן מודה באשמה.. זאת אני! הדודה מאפגניסטן... נעים להכיר אותכם... כנראה שלקחתי ברצינות את הטלנובלה הזאת..
ואתה לא טועה בזיהוי...

אהבתיה

New member
ברוכה השבה חמודה!!!

ברור שאנחנו זוכרים אותך! ועוד אחרי הטלנבולה המצליחה שלי :"lamour fi la forum" (התגעגעתי לזה!!!
) אין מצב שנשכח!!! אני מקווה שהפעם תישארי פה! אנחנו מצידנו מבטיחים להישאר משוגעים והכי נחמדים בעולם!!!!
מורן

hadarosh16

New member
מורני!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

את מודעת לעובדה כמה התגעגעתי אלייך? מאוד!!!!!!!! אין לך מושג עד כמה! שמחה לראות אותך פה ואגב אם כבר הזכרנו.. מה עם הטלנובלה? מה נגמר איתה בסוף? ואיפה אני בכל העסק? אני אשאר פה.. לפחות עד שתנסו לסלק אותי.. בטוח שתישארו משוגעים? או שאתם בטוחים שאני אעשה אותכם משוגעים... (ואני מסוגלת... כבר שגעתי פה כמה אנשים בכל מיני פורומים..
)
הדר

אהבתיה

New member
אוי....אני מסמיקה!!! ../images/Emo9.gif

לא הייתי פה לאחרונה בגלל גורם אחד והוא-צבא. (וכל מילה מיותרת..) אני אהיה פה יותר עכשיו,אשמח לראות אותך פה!!! לגבי הטלנבולה,עשיתי קצת הפסקה בשל בעיות תקציב (שגם ככה היו...אני לא אזכיר מה נאלצתי לעשות כדי להשיג תקציב בהתחלה...
) אבל אני בטוחה שיבוא יום ונחזור לראות את הטלנובלה האהובה שלנו!!!

hadarosh16

New member
מורני אני פה..... אני מקווה שגם את.

אני יודעת שלא היית פה בגלל הצבא דרך אגב אני אשמח לדעת קצת דיווחים מהצבא.. יש אקשן? אני נשארת פה כפי שכבר אמרתי עד שתסלקו אותי... לא היה תציב לטלנובלה? מה? ה-1.90 שלי שתרמתי לא עזר? חשבתי שכן. או לא חירפון יתר.. בבקשה להתעלם.. אגב הבטחתי לעצמי ולרום. שליום הולדת 17 נחשו מה? נכון אני נוסעת להופעה של שלמה! שלא מעניין אותי תקציב או לא תקציב! מתנת יום הולדת:הופעה של שלמה! ואני לא מוותרת עד שאני לא אראה אותו במציאות... ואני מקווה לראות את הטלנובלה.. כי אני מתגעגעת... לילה טוב הדר

אהבתיה

New member
היי הדרוש מה נשמע ???

האמת היא שה 1.90 שתרמת נעלמו לי משום מה... אני חושדת בדניאל! זה דווקא היה ממש עוזר לי!! מתי היום הולדת שלך?? מתי את רוצה ללכת להופעה? אני מתה ללכת להופהה שלו בצוותא כי שם עדיין לא הייתי...

hadarosh16

New member
מורני

שלומי מצויין(לשם שינוי...) ה-1.90 נעלם? ידעתי שאי אפשר להאמין בך..... אמרתי לך לשמור אותו.. ולמה שדניאל יקח אותו? מה יש לו לעשות עם זה? ובקשר ליום הולדת.. יש לי יום באוקטובר ב-19 (כמו שכבר אמרתי לרום בצ´אט) וגאד! זאת יום הולדת 17! הגיע לעשות משהו יותר בוגר! למשל ללכת להופעה של שלמה ארצי! נמאס לי להיות הקטנה הזאת שבקושי יוצאת מהבית ולהופעות! אז כל מי שיודע אם יש הופעה באוקטובר שיגיד... ועדיף בת"א ומי יודע... אולי אני עוד אפגש איתך מורני
בוקר לכם ושבוע טוב

למעלה