שלום לכולם!

yar1v

New member
בואו נראה אם אני זוכר

C, C++, VB, PERL, PLSQL, PASCAL, REXX אני אחפש בהזדמנות את התעודות ונוסיף לרשימה

DNile

New member
אתה צריך תעודה כדי להזכר איזה שפות

אתה יודע? ובכל זאת, אתה זוכר שכל השפות האלה יותר טובות מפסקל? הרשה לי רק להגיד: "פחחח".

vinney

Well-known member
שאלה לידידי הגאון

תעשה לי בבקשה השואה בין PASCAL לREXX, ותגיד לי למה PASCAL היא שפת ימי הביניים וREXX לא? אם כבר, אז הנ"ל עם C, VB, PLSQL, וPERL. לפי מה שאני מכיר, PASCAL תעלה ברוב המדדים על כולן. באותה הזדמנות, באיזו מהם יישום אלגוריתם של שטראסן למשל יהיה יעיל מהר ומדויק יותר? ניחוש שלי - PASCAL לוקחת בגדול, חוץ מאולי ++C/C.

voguemaster

New member
../images/Emo2.gif

היא מוצלחת לא רק עבור האקרים! זאת שפה שפשוט קל לכתוב בה. פשוט קל. ואתה לא מאבד כלום כתוצאה מכך. העונשין היחיד שיש ב-PERL הוא העובדה שהיא שפה שהיא interpreted ולא מקומפלת לשפת מכונה.

DadleFish

New member
נו באמת.

טוב, אם אתה אומר. אני ספרתי 7 שמות, ומתוכן אני מחשיב 3, דהיינו פסקל, C ו-++C. כל השאר הן שפות סקריפט או קשקושים (VB) או שפות שאינן עומדות בפני עצמן (PL/SQL). אבל בכל מקרה, עשרות אמרת. יש לך לפחות עוד 13 שמות להפליץ לפני שאתה נחשב ליודע "עשרות" שפות
יריב יקר, כדאי שתוריד קצת את האף. מעבר לזה שיש פה בפורום אנשים שעולים עליך בסדרי גודל רבים, אתה לא מוסיף לעצמך כבוד כשאתה יורק קשקושים לכל עבר.

voguemaster

New member
תקשיב

אם אתה צריך תעודה כדי לזכור איזה שפות אתה יודע, כנראה שאותן אתה לא ממש יודע. דבר עניינית על שפות שאתה יודע ושולט בהן!

Zack DA

New member
תקשיב טוב, בחור ../images/Emo13.gif

אני לא יודע מה אתה באמת יודע ומה אתה לא יודע או אולי לא יודע שאתה יודע (או שלא יודע), אבל זה נראה לי כאחד משניים: שאין לך טיעונים עניינים, או שאתה פשוט לא יודע.

vinney

Well-known member
אני יודע

שאתה לא יודע מה הוא יודע, אם הוא בכלל יודע את מה שאתה יודע כשאתה אומר שאתה יודע מה הוא יודע.

Zack DA

New member
אתה צודק.

אני יודע את זה, אתה יודע את זה, שנינו יודעים את זה.

אני לא זוכר כלכך טוב פסקל

אבל אם אני לא טועה חוץ מכמה דברים קטנים פסקל זהה כמעט בכל עיקרון לc.. בנוסף בפסקל יש לך סטרינג נורמלי ויפה סטייל STL, בc לא (אותו דבר לגבי טיפול במערכים, הרבה יותר נחמד). זה ממש דומה..

the another one

New member
ההבדל בין c לפסקל :

1. בפסקל יש רק רשימה מקושרת (אין מערך דינאמי עד כמה שאני יודע). 2. בפסקל יש אופציה לתכנות מונחה עצמים- לא שאני יודע להשתמש בו
3. זהו.

DadleFish

New member
לא, זה לא נכון.

אין כזה דבר "רשימה מקושרת" ב-C או בפסקל. יש list ב-STL אבל זה לא רלוונטי. יש הקצאות דינמיות בפסקל, ולכן יש כל דבר שקשור לכך, בין אם זה "מערך דינמי" ובין אם זה רשימה מקושרת. לגבי OOP, יש Object Pascal וזה לא חלק מהשפה הקלאסית.

the another one

New member
בפסקל אין אפשרות למערך דינאמי.

הקצאת המקום למשתנים היא לא ברצף. ואיך אתה מגדיר שפה קלאסית?

vinney

Well-known member
פסקל זה כבר מזמן TURBO PASCAL

ובטורבו פסקל יש OOP. לגבי הקצאות דינמיות, אני לא בטוח שאתה צודק, הקצאות הן פר אובייקט, כך שכדי ליצור מערך דינמי צריך ליצור אובייקט שממש אותו. לפחות זה מה שאני זוכר
זה בעצם ההבדל הפונקציונלי המהותי בין C לPASCAL - נושא ניהול זכרון.

למעלה