שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo53.gif

שלום! אני מחפש עיצובים / כפתורים / באנרים / וכד´... לאתר בנושא סיפורים וספרים... מחכה לעזרה,

udiyulis

New member
שלום לך אלעד יקר,

במאגר הקישורים של הפורום, בקטגוריית "בניית אתרים" תוכל למצוא המון קישורים למה שאתה צריך. בחלק מהקישורים תמצא סטים תואמים של כפתורים, מפרידים, רקעים ועוד. בחלק מהם הפריטים מסודרים לפי נושא. כך שממליצה לך לעבור על הקישורים השונים ולבדוק - אין לי ספק שתמצא שם את מבוקשך. בהצלחה

../images/Emo51.gif

האמת היא שבסוף החלתי לבנות את אתר הסיפורים בצורה של מטבח בו "מבשלים" ומגלים את "המתכון" לסיפורים מוצלחים. מצאתי באחד האתרים ערכה מ-ד-ה-י-מ-ה של מטבח... ואני כבר עובד עליו. מה שאני צריך זה את השלבים לכתיבת סיפור, אם למישהו יש אז אשמח לקבלם תודה,

תוצר ראשוני

סיימתי ליצור איזושהי גרסה ראשונית ל-"מטבח הסיפורים" אשמח לקבל תגובות והערות... תודה לכולכם!

udiyulis

New member
אלעד, הגבתי בפורום מורים

חשבתי על הדף של "קישורים" שעדיין בבניה, אם תרצה להוסיף שם קישור לאתר פעילות מתוקשבת, שמטרתה עידוד הקריאה, ביקורת ויצירה, ממליצה לך על האתר "קלפי סופרים".

אודי

ראיתי את תגובתך בפורום המורים. בסופו של דבר החלטתי לוותר על עמוד הקישורים משום שיש קישורים רבים ב"שק הסיפורים". במקום הקישורים שמתי את "עורך הסיפורים" שבהחלט שווה הצצה! אגב, ראית את שאר האתרים שלי?

למעלה