שלום לכולם ..

liat184

New member
שלום לכולם .. ../images/Emo53.gif

אוקי אז ככה.. לפני שאני יספר..אני רוצה לציין שיש לי חבר ואני נמשכת אליו מאוד אבל יש לי בעיה במשך שנה בערך אני חולמת שאני שוכבת עם בחורה,אני יודעת שזה לא נורמלי הבנתי שזה יכול להיות בגלל הגיל אולי זאת מן פנטזיה ושמעתי שכל אחת צריכה לנסות פעם בחיים השאלה שלי אם זה משהו חריג?אולי אני חושבת שאני לא אבל אני בעצם כן? תודה לעונים :)

guy101974

New member
זה טבעי לגמרי

קודם כל זה נורמלי לחלוטין! אנשים חולמים בעקבות מחשבות שהם חושבים או עוברים במהלך היום. לנסות זה תמיד טוב, אחרת לעולם לא תדעי אם פיספסת משהו, הרי חיים פעם אחת. ואגב, בת כמה את?

Bi Free

New member
זה נורמלי לגמרי!

זה אומנם קצת שונה מהמצב שלך, אבל גם אני לפני כמה חודשים בזמן שחיפשתי קשר עם בחורים והייתי סגור על עצמי שזה מה שאני רוצה, היו לי חלומות מיניים על בחורות. בזמן האחרון הם הפסיקו אבל הם יכולים לחזור! אני אישית לא ניסיתי עדיין עם בחורה למרות שאני כן נמשך אליהן ולא פוסל גם קשר אבל לי אישית יותר קשה להתחיל איתן... ניסית לדבר על זה איתו? יכול להיות שהוא יילחץ קצת או משהו או שמצד שני יכול להיות שהוא כן ייתן לך לנסות אם באמת תרצי בכך! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואנחנו תמיד פה להמשך התייעצות! אלון אגב ברוכה הבאה!

liat184

New member
אממ..

אני בת 18 אני מפחדת לדבר איתו..כי אולי הוא יקח את זה לצדדים לא חיובים ובכלל כל העניין מפחיד כי לא שיש לי בעיה עם לסביות וכל זה אבל אני לא יכולה לתאר את עצמי כזאת.. אני מפחדת לאהוב את זה..ולרצות עוד.. תודה רבה

Bi Free

New member
אוקיי

אם את פוחדת מהתגובה שלו אז זה בסדר קחי את הזמן בגלל זה ציינתי את שתי האופציות. לגבי החלק השני אני מזדהה עם זה לגמרי, גם לי לקח זמן עד שקיבלתי את הנטייה החדשה. בהתחלה הרגשתי שכל העולם התהפך לי ולא קלטתי איך יכול להיות שפתאום אני נמשך גם לבנים. גם לי לא הייתה בעיה עם להט``ב תמיד הייתי ליברלי והיו לי חברים וידידות לא סטרייטים. תהיי חזקה אנחנו פה בשבילך! אלון (מוזמנת להכנס לבלוג שלי לקרוא עוד קצת)

lily kane

New member
את מזכירה לי אותי בגיל 19

הצורת הבנה שלי הייתה יותר דבלית אומנם אבל גם אני עבדתי במקום הומופובי והרגשתי שיש לי שלט (שאיש אגב לא ראה כי הם היו עסוקים להציק דוקא למישהי אחרת) ענקי שכתוב עליו לסבית ומצד שני נמשכתי עדיין גם לבנים פשוט זה היה חדש ומעניין והכניס בי חיים. את צריכה לזכור שיש יותר מדרך אחת לחיות את החיים היום את יוכלה לעשות הרבה דברים גם בתור לסבית וכדומה שלא יכלת בעבר את יוכלה לחיות חיים די רגלים להקים משפחה,לאמץ ולהתחתן בחול כמו חלק מהזוגות הסטרייטים הדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא להבין שהפחד מיותר לא שיש לי פיתרון קסם לזה. אני עדיין מפחדת מחלק מזה אבל זה שאני מפחדת לא אומר שאני הולכת לכלוא את עצמי עכשיו בארון וגם את לא צריכה ואם את לא מרגישה שהוא אדם שיוכל לקבל ולאהוב אותך ולעזור לך בכל מצב למה את איתו?

סורנטו

New member
אישית, אני חושבת שקורה שיש פנטזיה בגילאים או

סיטואציות מסוימות, אבל לא חייבים להתנסות כי את צודקת-אולי זה ימצא חן בעינייך ותתמכרי בלי לתת את הזמן. הרי את עם חבר ומאוהבת, לכלנו יש פנטזיות כאלה או אחרות, אם תפנטזי שאת "מלכה" וגבר "עבד" שלך או כל פטיש מיני אחר תממשי? אם זה לא חזק ממך, וזה לא מסיבי בראשך ואת מסתדרת במציאות כרגע-לדעתי, וזו דעתי בלבד! המשיכי לפנטז כי זה טבעי... בינתיים. לספר לחבר שאת מפנטזת על בחורות, יכול להבהיל אותו אם הוא סטרייט (יפחד שתממשי או שאת לסבית ותוכלי לבגוד בו וכו'), בין כה זה עדיין לא ממומש.

Sardonyx

New member
יכול להיות שהחלום

הוא לא במשמעות שאת מפרשת אותו. יכול להיות שיחסי המין עם בת הזוג מייצג משהו לא כ"כ מפורש. אולי את עושה אהבה עם עצמך? אולי זה מייצג משהו אחר בכלל?... מי זו הבחורה השנייה, מה האיכויות שלה , בחלום? את לא חייבת לנסות הכל... או משהו שאת לא רוצה... כמובן. חוץ מזה, מה רע בלחלום על יחסים כאלה או אחרים? השאלה אם לפני החלום היו לך מחשבות כאלו בנושא. אם כן, זה סיפור אחר. אבל להרגיש לחץ כי "את חולמת ככה" זה רק.. מלחיץ..

למעלה