שלום לכולם

maz

New member
האתר עזר לי להזכר

בסנטיאגו המקום ממנו שכרנו ציוד וארגנו הסעה הוא ברח' קנדי - איזור צפונבוני נחמד במזרח העיר. יש שם כמה חנויות באותות אזור. אנחנו הלכנו על הקרובה ביותר שגם התחתית מגיעה אליה והיא נמצאת בקניון קטן ברחוב.

natyh

New member
ההסעה לאתרים

היא משדרות לאס קונדס בסוף האוונידה לכיוון לוס אנדס . נתי

maz

New member
אתרים בפטגוניה

כמו שכתבתי בהודעה למעלה - הייתי רק בשניים באזור ברילוצ'ה כשעשינו את הסיבוב עם הרכב בין העיירות באזור נתקלנו בעוד אתרים אבל לא בדקנו אותם. אני לא יודעת אם המחירים תקפים גם היום, אבל יום סקי כולל הכל (ציוד, ביגוד, הסעה, סקי פס) עלה באיזור ה 40 שקל... בצ'ילה המחיר היה גבוה יותר אבל עדיין נמוך מאד.

natyh

New member
לא כל כך מדויק

חלק ממעברי הגבול הם נוחים ומהירים וחלקם בפרקים ודרכי עפר בכלל והם הכל חוץ מנוחים ומהירים . במסע האיסוזו צלנז בדרום אמריקה עבדו איציק מיני ואביב קדשאי בערך יומיים כדי להעביר את הגיפים במעבר הגבול בפרק פוייווה דרך הררי הבוץ, כששאר המטיילים נוטשים וממשיכים לצילה ברגל . . מיני וקדשאי הם מטובי הגיפאים בארץ והשתתפו בשלל תחרויות בינלאומיות כולל בראלי הפרעונים והפריז דאקאר . נתי

סדר...

הקפיצות הן מיפני שבכל צד יש דברים מסויימים שכדי לראות וכן מחסור של דרכים בדרום צ'ילה... זרקת פה המון שמות... כדי להגיע לכולם ולראות בהם ולו במעט חודש זה מעט מידי... מה שכן אם התקציב מאפשר לכם ואתם רוצים לראות הרבה... תשקלו שכירת רכב... איפה אתם נוחתים? האם מעוניינים בטרקים? (זמן...) כמה הערות על מקומות שהזכרת (כמובן שרצוי להתחיל מהצפון וצריך לברר מתי בדיוק נפתח הטורס דל פיינה ומה מזג האויר) סיור אל מערת הידיים. - מצריך רכב... נמצע על כביש שומם... נסיעה אל העיר אל-קלפטה. ביקור בקרחון פריטו מורנו (הקרחון המתנפץ). נסיעה לעיירה אל צ'אלטן. יציאה לטרק פיץ-רוי. - זה פרק עם טורס פיץ רוי... מקום מאוד יפה אבל לא ממש טרק... יותר הייקינג. יציאה לטרק טורס דל-פאיינה.- הטרק מצריך מינימום 3 ימים נסיעה לעיר פונטה ארנס. ביקור במושבת פינגווינים (אוטאווי סאונד / האי מגדלנה). - יש הרבה מקומות לראות פינגווינים... לא חושב שזה המרשים ביותר... ביקור בפארק לאומי ארץ האש.- שבילים מאוד נחמדים וחיות רבות... (פרק יחסית קטן) ביקור בחצי האי ואלדז. (אם אני לא טועה אתם תהיו שם בתקופה שמגיעים הלוויתנים...) נסיעה אל העיר בארילוצ'ה. יציאה לסיור עם רכב שכור בדרך שבעת האגמים. (איזור יפהפה) בואנוס איירס. סיור בעיר. (עיר אירופאית...) מפלי איגווסו. ביקור בצד הברזילאי. (והארגנטינאי... ניתן בקלות לעשות ביום אחד...)

S w i t c h

New member
קודם כל - תודה רבה לכולכם ! ../images/Emo140.gif

הבנתי שהתקופה טובה לסקי - אבל סקי אני מעדיפה להשאיר למקומות שאליהם אני מגיעה כל הזמן, ולא "לבזבז" את החודש הזה על סקי, עם כמה שהוא יכול להיות מהנה בחלק זה של העולם
מכל מה שאמרתם, אני מבינה שאני יכולה לוותר על טורס דל פאיינה, נכון ? עד כמה זה קריטי לוותר עליו ? קריטי ברמה של לוותר על ארגנטינה השנה ? או שאפשר לטייל בה במקומות אחרים שגם יהיו מעניינים ויפים ? העניין הוא שאנחנו נוכל לטייל רק באוקטובר, חופשת החגים הגדולה.

כפי שכבר אמרתי

סעו לטייל במרכז אמריקה ותשאירו את ארגנטינה למזג אוויר אחר לא חייבים לנסוע לטייל במקום כול שהוא בשביל לסמן V ולהגיד הייתי באוקטובר הארגנטינה , סעו ותהנו במקום אחר אלה אם כן יש לכם ארוע מישפחתי שם ואז אין לכם בררה ואתם פשוט בארגנטינה

S w i t c h

New member
אני ממש לא בעניין של סימון V

בארגנטינה, ממש לא הבנתי את הקשר לשאלה ששאלתי... תודה לכולם !

natyh

New member
שאלה מצוינת

לדעתי אוקטובר לא תקופה טובה לסקי כלל , התקופה היא יוני יולי אוגוסט . אוקטובר שאלה קשה , זו התחלת האביב בצילה ארגנטינה סוף התקופה של פרו בוליביה אקודור אך יתכן שזו תקופה טובה לקולומביה ונצואלה דוקא . מרכז אמריקה בתקופה הזו ? לא בטוח שזה הזמן המתאים . פתחי הנד בוק כנסי לחנות וקראי בספרים מאד מדויק התשובות שם , נסי גם באתר למטייל ולונלי פלנט . תיהני. ותודה על השירשור. נתי

natyh

New member
אם את נעולה על ארגנטינה סעי לשם

תמיד יהיה בארגנטינה מה לראות . מתעקשת על אוקטובר למיטב ידיעתי זו דוקא התקופה של הפנינצולה וולדז והלויתנים . בבואנוס איירס טוקומן מנדוזה סנטייגו והסאלאר בצפון צילה סן פדרו דה אטקאמאס תמידיש מה לראות . הגייזר אל טאטיו מקסים . אם כבר קחי טיסה לאושוויה ורדי לראות אותה ואת פטגוניה ואולי גם את הפיצרוי , דעי שהתקופה לא מומלצת אך אם זה מה יש לכי על זה . טורס דל פיינה אולי בסוף אוקטובר יפתח שוב , הכל עניין של מזל . נתי

למעלה