S w i t c h
New member
שלום לכולם ../images/Emo42.gif
אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלגן
אני ובן זוגי מתכננים טיול של חודש בסביבות אוקטובר הקרוב. היעד הוא ארגנטינה, אבל אני ממש הולכת לאיבוד בתכנון המסלול. הרבה המליצו לי לא לפספס את הטורס דל פאיינה אבל מעיון באתרים שונים, ראיתי שהפארק נמצא בכלל בצ'ילה. מה הולך כאן ? למה במסלול יש קפיצה מארגנטינה לצ'ילה וחוזר חלילה ? אנחנו יותר מעוניינים לראות נופים מאשר ערים, בע"ח וקרחונים. את המסלול הבא העתקתי מאתר "טרקר" (חלק ממסלול כולל של טיול בן חצי שנה), אני מניחה שכלולים כאן כל המקומות שכדאי לבקר בהם. אבל - יש לנו רק חודש, לכן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מסלול שיתאים לנו : דרום ארגנטינה: חציית גבול אל ארגנטינה. הגעה לעיר פריטו מורנו (לא קשורה כלל לקרחון בעל השם הזהה). סיור אל מערת הידיים. נסיעה אל העיר אל-קלפטה. ביקור בקרחון פריטו מורנו (הקרחון המתנפץ). אופציה - שייט לקרחון אופסלה (יקר). נסיעה לעיירה צ'אלטן. יציאה לטרק פיץ-רוי. חזרה לאל-קלפטה הדרום הרחוק - צ'ילה: חציית גבול חזרה לצ'ילה נסיעה אל העיירה פוארטו נטאלס. יציאה לטרק טורס דל-פאיינה. נסיעה לעיר פונטה ארנס. ביקור במושבת פינגווינים (אוטאווי סאונד / האי מגדלנה). ארץ האש - ארגנטינה: חציית גבול חזרה לארגנטינה נסיעה אל העיר אושוויה. ביקור בפארק לאומי ארץ האש. מרכז ארגנטינה טיסה צפונה אל העיר טרליו. ביקור בכפר גאיימן. ביקור במושבת הפינגווינים העצומה פונטה טומבו. נסיעה לעיר פוארטו פירמידו. ביקור בחצי האי ואלדז. נסיעה אל העיר בארילוצ'ה. יציאה לסיור עם רכב שכור בדרך שבעת האגמים. יציאה לסיור יום (הסיור הקטן) באזור יאו-יאו. נסיעה אל בירת ארגנטינה - בואנוס איירס. סיור בעיר. צפון ארגנטינה: נסיעה אל לאגונה איברה. סיור בלגונה. נסיעה אל מפלי איגווסו. ביקור בצד הברזילאי. תודה רבה לכם !
אודה לכם אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלגן